Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hajmo rodzeni fatajte se noge nije ovo Federalna joj fakat u ovakoj ligi ti Jos u federalnoj i Jos se kurcis a komsija igra SA drugim timom koje ponizenje.
- hskzmostar
- Kontakt:
Ispravak netocnog navoda...Vasilj treci izbor,Lucic treci izbor,Radeljic 4 izbor,Miketek 6 izbor,Kouadio 3 izbor,Sivric 3 izbor moglo bi se reci C momcad!Alipasino je napisao/la:Hajmo rodzeni fatajte se noge nije ovo Federalna joj fakat u ovakoj ligi ti Jos u federalnoj i Jos se kurcis a komsija igra SA drugim timom koje ponizenje.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Necemo sad u detalje.
Ma dobar je levež samo im još teške noge od okršaja sa Borusijom Dortmund ipak je prošlo samo 30ak godina od toga gigantskog sraza..a već im slijedi novi ovaj vikend sa Zvijedom iz Gradačca gdje strućnjak Ibro (legalizacija kafića) ne može raćunati na par skakaća koji su otišli bauštelati u Dansku.. Šteta..
HŠKZ!
Ivica Osim postaje pocasni predsjednik fudbalskog saveza!
sta mislite o tome?
sta mislite o tome?
Mazanje ociju javnosti, i pravljenje kao kofol da je sve fer i korektno u savezu. I dalje mafija vlada. A to je i sam "predsjednik" potvrdio prije nekoliko dana u intervju za avaz.dobrinja1 je napisao/la:Ivica Osim postaje pocasni predsjednik fudbalskog saveza!
sta mislite o tome?
Da im nije bilo Ivice u onoj grupi za normalizaciju, nebi ni njih bilo sada. A mozda ni naseg nacionalnog fudbala.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
nek mi se administracija makar zahvali na informaciji sto sam napisao... kad vec nemate na vrijeme info iz prve ruke 

Hvala.dobrinja1 je napisao/la:nek mi se administracija makar zahvali na informaciji sto sam napisao... kad vec nemate na vrijeme info iz prve ruke
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
samirr je napisao/la:Hvala.dobrinja1 je napisao/la:nek mi se administracija makar zahvali na informaciji sto sam napisao... kad vec nemate na vrijeme info iz prve ruke

Nad tobom sunce najljepše sja
- TobeYarabi
- Kontakt:
a on je kao nesto bolji od njih???sajo10 je napisao/la:Mazanje ociju javnosti, i pravljenje kao kofol da je sve fer i korektno u savezu. I dalje mafija vlada. A to je i sam "predsjednik" potvrdio prije nekoliko dana u intervju za avaz.dobrinja1 je napisao/la:Ivica Osim postaje pocasni predsjednik fudbalskog saveza!
sta mislite o tome?
Da im nije bilo Ivice u onoj grupi za normalizaciju, nebi ni njih bilo sada. A mozda ni naseg nacionalnog fudbala.

http://www.strategija.org/afera-planini ... deo-kazna/
nisi ti administracija tuzlace moj... ali eto nek se zna odakle su pokupili informaciju...samirr je napisao/la:Hvala.dobrinja1 je napisao/la:nek mi se administracija makar zahvali na informaciji sto sam napisao... kad vec nemate na vrijeme info iz prve ruke

Sretno komšiluku protiv Slobode. Nek bude 0:0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mojne tako sretno Krupi nek bude 1-1 stas sad.Mi uzimamo deterdzente a vi Krupu posteno.Dobro i nama i vama i jos Siroki zijani eto nas u Europi.
Dođose li investitori u Olimpic
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Eno guzva na otoci kazu red investitora se stvorioScout1921 je napisao/la:Dođose li investitori u Olimpic

Sudeći po tečajevima na kladionicarskim burzama punac na vrijeme stigao do Krupe. 

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Sta vi mislite ima li ova tekma Zeljo Sloboda veze sa fudbalom ali iskreno ja mislim da nema.
Ali-pašino voli Sarajevo!Alipasino je napisao/la:Sta vi mislite ima li ova tekma Zeljo Sloboda veze sa fudbalom ali iskreno ja mislim da nema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.