pinoglavi je napisao/la:Pa razlog je nebitanMomciluk je napisao/la:Neutrale sto si editovo postove?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
This time next year we'll be millionaires.
Spicko pare pa sad po Chatu furas?Momciluk je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Pa razlog je nebitanMomciluk je napisao/la:Neutrale sto si editovo postove?al ipak postoji, bas me zanima zbog cega i kako mu nije bilo mrsko
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
znači tebe metak ne može promašitiSage je napisao/la:Ima i koji su u stvarnosti ogromniNeutral je napisao/la:jedan si od rijetki kojima sam dao drugu šansu
drugi je danas tu drugu šansu prokockao, sretniji sam bez čitanja nebuloza s njegove strane.
@lilicum je u pravu što se tiče ovog huliganstva na forumu, svi neki frajeri, a mislim da su u stvarnosti ko makovo zrnoa na forumu ko makovo zrno
kakvi bolan domaci arapiKawhi je napisao/la:Domaći Arapi su baš raja.
prije neka dva vijeka smo ovim nasim bosanskim pravoslavcima dozvolili da se zovu srbima, pa vidi gdje nas je to dovelo.
ti hoces da se ja po stare dane moram vracat iz uberales kako bi ratovo protiv jahaca kamila koji postavljaju barikade na vrelu bosne i prijete da ce se odcijepit
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Bošnjaci arapskog porijekla? Valja li ti ovako?sekerbay je napisao/la:kakvi bolan domaci arapiKawhi je napisao/la:Domaći Arapi su baš raja.to ne postoji. more bit bosnjak, u prezime dodat ic i mirn bosna.
prije neka dva vijeka smo ovim nasim bosanskim pravoslavcima dozvolili da se zovu srbima, pa vidi gdje nas je to dovelo.
ti hoces da se ja po stare dane moram vracat iz uberales kako bi ratovo protiv jahaca kamila koji postavljaju barikade na vrelu bosne i prijete da ce se odcijepit
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
pinoglavi je napisao/la:Pa razlog je nebitanMomciluk je napisao/la:Neutrale sto si editovo postove?
Jel se zajebavaš il si ozbiljan. Znaci i Bosanci u Njemackoj se trebaju ostavit BH i promijenit imena u Hans.sekerbay je napisao/la:kakvi bolan domaci arapiKawhi je napisao/la:Domaći Arapi su baš raja.to ne postoji. more bit bosnjak, u prezime dodat ic i mirn bosna.
Nullius in verba
Da, daHeller je napisao/la:Spicko pare pa sad po Chatu furas?
This time next year we'll be millionaires.
Kad odeš negdje znači da želiš postati dio te sredine. Imena su tu najmanje bitna. Važnije se asimilirati i prihvatiti kulturu države u koju dolaziš.Heller je napisao/la:Jel se zajebavaš il si ozbiljan. Znaci i Bosanci u Njemackoj se trebaju ostavit BH i promijenit imena u Hans.sekerbay je napisao/la:kakvi bolan domaci arapiKawhi je napisao/la:Domaći Arapi su baš raja.to ne postoji. more bit bosnjak, u prezime dodat ic i mirn bosna.
Moš mislit kako je bolna adaptacija tuzlacima u Sarajevu 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
**** je downgradeBesic je napisao/la:Moš mislit kako je bolna adaptacija tuzlacima u Sarajevu
Nullius in verba
Ko krme u Teheranu.Besic je napisao/la:Moš mislit kako je bolna adaptacija tuzlacima u Sarajevu
Krme u teheranu je najsigurnije. Niko ga ne gleda i govori evo nam pršuteKawhi je napisao/la:Ko krme u Teheranu.Besic je napisao/la:Moš mislit kako je bolna adaptacija tuzlacima u Sarajevu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva je AU Bog drzava bila, nevjerovatno. Imao si u gradu svaku mogucu naciju. Dolazili ljudi da zive ovdje i prave djecu.
1895. svaki peti stanovnik Banja Luke je bio Ceh.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Helem, mene opasno krenulo sa zenama @rio na aparatima 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- JohnCleese
- Kontakt:
Odlicno
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- IlProfessore
- Kontakt:
Benjamin Kalaj brat i ideja ponovnog ujedinjenja Bošnjaka svih vjeroispovijestituzlak1987 je napisao/la:Kakva je AU Bog drzava bila, nevjerovatno. Imao si u gradu svaku mogucu naciju. Dolazili ljudi da zive ovdje i prave djecu.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Mislio je dobro, ali zakasnio je, već je počelo pranje mozga kroz različite škole sa čudnim imenima.IlProfessore je napisao/la:Benjamin Kalaj brat i ideja ponovnog ujedinjenja Bošnjaka svih vjeroispovijestituzlak1987 je napisao/la:Kakva je AU Bog drzava bila, nevjerovatno. Imao si u gradu svaku mogucu naciju. Dolazili ljudi da zive ovdje i prave djecu.
Dovoljno je vidjeti ko je dobio zabranu predavanju u školi nakon ubistva Franca, i AU uvidjeli ko vrši propagandu nad Bosnom zbog koje se patimo i dan danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.