Zatrpa ih za 10 minuta, ovi se pogubili. Usrali su se momački.
Doduše, Russ sa skupinom debila igra.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kompleksi moj prijatelju. Svi bi zeljeli brkove Enesa Kantera.NEZALAGANJE je napisao/la:Russell je sinoc dao sve od sebe.Tesko je igrati sam 2 noci zaredom protiv jakih protivnika i to se jasno vidi.Durant igra odlicno,ali se ponasao kao da je njega neko otjerao iz OKC,plus nesto psuje Kanteru.Kakav lik.Pogled Adamsa je sve rekao.
Donnie Darko je napisao/la:Durant mi je strašno opao u očima za ovo poluvrijeme, frajer se bukvalno iživljava po sirotinji.
Ovo je kao kada si u vezi 10 godina sa nekim, ono nemate para ali se volite, onda zaradiš brdo para i šutneš tu osobu. Za par mjeseci je vidiš negdje na kafi znaš da te i dalje voli. Pored tebe viktorija secret model, izvadiš gutu para sve po 100 eura, popneš se na sto i bacaš pare toj osobi u facu dok ti model puši kitu.
Kevine mislio sam da si ako ne bolji, onda barem milostiviji čovjek.

Donnie Darko je napisao/la:Durant mi je strašno opao u očima za ovo poluvrijeme, frajer se bukvalno iživljava po sirotinji.
Ovo je kao kada si u vezi 10 godina sa nekim, ono nemate para ali se volite, onda zaradiš brdo para i šutneš tu osobu. Za par mjeseci je vidiš negdje na kafi znaš da te i dalje voli. Pored tebe viktorija secret model, izvadiš gutu para sve po 100 eura, popneš se na sto i bacaš pare toj osobi u facu dok ti model puši kitu.

I bez ovog bi skontali da ga Curry pusi Durantu.Donnie Darko je napisao/la:Durant mi je strašno opao u očima za ovo poluvrijeme, frajer se bukvalno iživljava po sirotinji.
Toromanovic ima bolje brkoveKukuruz je napisao/la:Kompleksi moj prijatelju. Svi bi zeljeli brkove Enesa Kantera.NEZALAGANJE je napisao/la:Russell je sinoc dao sve od sebe.Tesko je igrati sam 2 noci zaredom protiv jakih protivnika i to se jasno vidi.Durant igra odlicno,ali se ponasao kao da je njega neko otjerao iz OKC,plus nesto psuje Kanteru.Kakav lik.Pogled Adamsa je sve rekao.

Hocemo li to sada za njegov prelazak u GS kriviti OKC?Kakve su sad ovo nebuloze?Jel OKC kriva sto Durant(da Durant!) nije znao zatvoriti 3-1 seriju?Tracy3McGrady je napisao/la:Džaba sam se budio da gledam drugo pv. Ovi riješili sve za poluvrijeme
@Donnie, dobro poređenje
Jel to sad Durant treba da se krije od svoje bivše, koja vjerovatno nije sve dala da ga zadrži
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.