Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Eto kakvi smo mi,samo udri po trenerima. Džeki nije godio ni jedan trener, nije čak ni Spaletti prošle godine,a vidi ove godine kako mu godi. U ovakvoj formi Džeko bi igro redovno kod svakog prethodnog trenera.Dakle isto je i sa Mirzom. Lik jednostavno nije u formi, mi bi to najbolje trebali znat jer nas je koštao EP-a. Nadajmo se da ce popravit formu, u šta ne sumnjam. Kada je popravi on u ovoj ekipi ima 25+ minuta zagarantovanih.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma samo bi usporio ovu djecu realno. Uzeli su pobjedu na brzinu i zalaganje, da je on igrao neku kljucnu ulogu izgubili bi ovu utakmicu..
Mirzoni umjesto da iskoristi sjajan kraj prošle sezone kad je imao brojke najboljeg šestog igraca i trenira preko ljeta, odlučio uzeti 30 milki i šetat po planinama. Tuga.
Naskodio nama svojom ljenjoscu, ali na kraju se ispostavi i samom sebi, da se doveo u bilo kakvu formu za kvalifikacije sada bi bio u priamu i pun samopouzdanja,
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Naskodio nama svojom ljenjoscu, ali na kraju se ispostavi i samom sebi, da se doveo u bilo kakvu formu za kvalifikacije sada bi bio u priamu i pun samopouzdanja,
Ali meni je ovo tako zacudzujuce prije NBA mirza je bio veliki radnik i puno je trenirao i onda kada je otisao u nba vidim otisao sa porodicom nema divljanja po partijima i nocnim klubovima, nema treba (mislim ono mjenja nekoliko u sedmici) i bjelog i kontao dobro je ostao je isti
A on kao postao onaj klasicni bosanac koji izbjegava obaveze radi ovih nasih sitnih meraka
A on kao postao onaj klasicni bosanac koji izbjegava obaveze radi ovih nasih sitnih meraka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
teletovic postao i narkoman 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ko je to napisaoKK_Bosna je napisao/la:teletovic postao i narkoman
- Goalgetter
- Kontakt:
Sam pao sam se ubio. Dalo se naslutiti nakon odigranih kvalifikacija. Bolje da je iskoristio vrijeme da trenira, a ne da upoznaje gradove i Prenj.
- Medikament
- Kontakt:
Ima li kakav college ili gimnazija blizu da prosipa silu na neko dijete? To ce mu dignut samopouzdanje i podsjetit na domovinu lijepu.
Nego je li upoznao grad?
Hvala ti kapitenu veliki, idemo do prosjeka od barem 2 poena ove sezone.

Nego je li upoznao grad?
Hvala ti kapitenu veliki, idemo do prosjeka od barem 2 poena ove sezone.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
nerminh74 je napisao/la:Ko je to napisaoKK_Bosna je napisao/la:teletovic postao i narkoman
nerminh74 je napisao/la:kada je otisao u nba vidim otisao sa porodicom nema divljanja po partijima i nocnim klubovima, nema treba i bjelog
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
a 2 rijeci prije rijeci bjelogKK_Bosna je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Ko je to napisaoKK_Bosna je napisao/la:teletovic postao i narkomannerminh74 je napisao/la:kada je otisao u nba vidim otisao sa porodicom nema divljanja po partijima i nocnim klubovima, nema treba i bjelog
pa to u stilu "u evropi je isao po nocnim klubovima, ganjao trebe i drogirao se", a sada to ne moze raditi u americi
Ja mislim da nisi dobro skontao, i u nastavku te recenice pise: "i kontao dobro je ostao je isti" - znaci i u Evropi je bio isti, kao sto je i sada. Jedina razlika (ove godine bar), je ta sto se ne zalaze i ne trenira kao sto je nekada. Ovo naravno govorim kako sam shvatio @nerminov post, ja se djelimicno slazem s tim.KK_Bosna je napisao/la:pa to u stilu "u evropi je isao po nocnim klubovima, ganjao trebe i drogirao se", a sada to ne moze raditi u americi
Ja koliko znam u europi nije nesto bio poznat po nocnom zivotu i koliko sam shvatio isto tako i u americi a tamo je ponuda jos veca pogotovo u nyKK_Bosna je napisao/la:pa to u stilu "u evropi je isao po nocnim klubovima, ganjao trebe i drogirao se", a sada to ne moze raditi u americi
Da federer dobro si skontao
Aha, ja sam kontao da se drogirao u evropi pa mi je to bio prvi glas
do mene je 
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Poenta je da je izgubio radnu etiku po kojoj je bio poznatKK_Bosna je napisao/la:Aha, ja sam kontao da se drogirao u evropi pa mi je to bio prvi glasdo mene je
Ebe mu se, uzeo je levatima 30 miliona ni na sta
To sam i napisao prije neki dan kad se ovdje raja nervirala radi njegove uloge u timu i predlagala trejdoveKK_Bosna je napisao/la:Ebe mu se, uzeo je levatima 30 miliona ni na sta
Ja sa 32 godine i 32 miliona na 3 godine bi igrao kako god mi kazu pa i glumio statistu u kukuruzu
Ali opet je velika mana za nas jer vise nece biti onog mirze na kojega je raja navikla ranijih godina
A nismo mi njemacka pa da nasi igraci imaju dirkov mentalitet... zato svaka cast kikanu koji ce igrati dok god ga noge budu nosile
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.