malo sam zbunjen.. kakve veze ima zeljkan i centralni dio sarajeva??High je napisao/la:Kakav šovinizam. Ima li FKŽ navijače van centralnog rejona Sarajeva i kakvim im smatraš? Plavo-bijela filozofija ksenofobije?Neandertalac je napisao/la:Sanela Dženkins bi im napravila novi stadion, najmoderniji a u toaletima bi imali bide_e.
Zamisli FGR sa Kobilje Glave, Kromolja, Hreše, Buloga itd kako sa bidea piju vodicu i hvale onog ko "fontanu" u hali napravi...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Imaju; svaki put kad korteom idu do Koševa.TobeYarabi je napisao/la:malo sam zbunjen.. kakve veze ima zeljkan i centralni dio sarajeva??High je napisao/la:Kakav šovinizam. Ima li FKŽ navijače van centralnog rejona Sarajeva i kakvim im smatraš? Plavo-bijela filozofija ksenofobije?Neandertalac je napisao/la:Sanela Dženkins bi im napravila novi stadion, najmoderniji a u toaletima bi imali bide_e.
Zamisli FGR sa Kobilje Glave, Kromolja, Hreše, Buloga itd kako sa bidea piju vodicu i hvale onog ko "fontanu" u hali napravi...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrantoBauzek
Dosao je Slavko Petrovic:
Onda je dosla Sloboda na Grbavicu:
Pocinje agonija strumfova:
Nastavlja se agonija:
Na tribinama haos:
Dok Miske:
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Postavljao si ovo i neki dan, nije ni tad bilo smijesno a nije ni sad, jos navijam za Sarajevo...FrantoBauzek je napisao/la:Dosao je Slavko Petrovic:
Onda je dosla Sloboda na Grbavicu:Pocinje agonija strumfova:
Nastavlja se agonija:
Na tribinama haos:
Dok Miske:
Franto puko si....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- FrantoBauzek
Drazi ti je Zeljo od Slobode, da se ne lazemo. Mahalski je to mentalitet 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ako cemo iskreno drazi mi je Radnicki Lukavac od oba navedena....
- FrantoBauzek
Znaci iz Lukavca si?MrWhite je napisao/la:Ako cemo iskreno drazi mi je Radnicki Lukavac od oba navedena....
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ko da franto papak zna šta je i gdje je Vratnik.MrWhite je napisao/la:Blizu si, na Vratniku sam....
- FrantoBauzek
Pa fino sto gotivis Radnicki Lukavac. Gotivim ih i ja. Samo sto niko nije spomenuo taj klub. Znamo da sutra ides da podrzis svog havera i da odijelo strumfa si vec izvadio iz ormara, stoji ti na ofingeru u sobi, ispeglano i spremno za sutrasnju tekmu 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Horde ce da navijaju za Zelju u subotu i Manijaci bi za njih da je obrnuta situacija.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Horde navijaju za miroljubivu podjelu bodova na golubarniku.samirr je napisao/la:Horde ce da navijaju za Zelju u subotu i Manijaci bi za njih da je obrnuta situacija.
- FrantoBauzek
Poznata mi je cinjenica, da si imao problem hodati po asfaltu kada si se spustao u Sarajevo, jer do tada si se kretao samo medvjedjom stazom, gdje si koristio i gornje i donje ekstremitete. Stanovnici tog grada su vikali "vidi papka na asfaltu, vidi papka na asfaltu".arelinho je napisao/la:Ko da franto papak zna šta je i gdje je Vratnik.MrWhite je napisao/la:Blizu si, na Vratniku sam....
Sve se mijenja, ali papci ostaju. Ne vjerujes? Pocni kucati i gledaj na tastaturu
Oink, oink
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- jurisicduska
- Kontakt:
Providna priča.shzna je napisao/la:Ok, nakon ovog posta i svi znamo da je Ordagic novi igrac Sarajeva. Ipak si ti napisao da nije.jurisicduska je napisao/la:Nećemo govoriti da smo uzeli Ordagića kad nismo.
Recite da ste i vi zainteresovani i da ste mu kući roditeljima išli i da nudite i obećavate pa za kog potpiše
.
Nego ovako još se ne zna pa da se ograde ako za nas potpiše. Reće nisu ga ni kontaktirali.
A ako za njih euforično će pričati da su oteli nekom igrača. Glupa vam je priča. Recite Emiru da malo manje pr zasniva na Sarajevu i takmičenju sa Sarajevom. Jeftino je to neće potrajat.
Mi kad smo imali javna kupatila ti si srao po livadama, mi se vozili u tramvaju ti jaho magarca... i da nam pricas o asfaltuFrantoBauzek je napisao/la:Poznata mi je cinjenica, da si imao problem hodati po asfaltu kada si se spustao u Sarajevo, jer do tada si se kretao samo medvjedjom stazom, gdje si koristio i gornje i donje ekstremitete. Stanovnici tog grada su vikali "vidi papka na asfaltu, vidi papka na asfaltu".arelinho je napisao/la:Ko da franto papak zna šta je i gdje je Vratnik.MrWhite je napisao/la:Blizu si, na Vratniku sam....
Sve se mijenja, ali papci ostaju. Ne vjerujes? Pocni kucati i gledaj na tastaturu![]()
Oink, oink
Zašto si sebi dopustio da te Franto jaše?MrWhite je napisao/la: Mi kad smo imali javna kupatila ti si srao po livadama, mi se vozili u tramvaju ti jaho magarca... i da nam pricas o asfaltu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- FrantoBauzek
Mi imali prvo pozoriste u BiH, ti glumio majmuna po ulici. Imali prvo pjevacko drustvo u BiH, ti urlikao po mahaliMrWhite je napisao/la: Mi kad smo imali javna kupatila ti si srao po livadama, mi se vozili u tramvaju ti jaho magarca... i da nam pricas o asfaltu
Vjerovatnije je, da su se tada tvoji brckali u blatu na Romaniji
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Mozda ste imali prvo mitomansko drustvo u BiH....FrantoBauzek je napisao/la:Mi imali prvo pozoriste u BiH, ti glumio majmuna po ulici. Imali prvo pjevacko drustvo u BiH, ti urlikao po mahaliMrWhite je napisao/la: Mi kad smo imali javna kupatila ti si srao po livadama, mi se vozili u tramvaju ti jaho magarca... i da nam pricas o asfaltu![]()
http://www.nezavisne.com/zivot-stil/nek ... -BiH/17145
Nakon Zebe i Veselog (mada ne znam iskreno koji ce nam kur.ac kad nije toliki kvalitet na krilu) jos jedan igrac je hamn dogovorio sa plavom masinom.... aparatura ce raditi... kad Miske dodje sa koferom para to se ne odbija...
Trenutno klub sa najboljom finansijskom moci....
Trenutno klub sa najboljom finansijskom moci....
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 04 nov 2016, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- FrantoBauzek
MrWhite je napisao/la:Mozda ste imali prvo mitomansko drustvo u BiH....FrantoBauzek je napisao/la:Mi imali prvo pozoriste u BiH, ti glumio majmuna po ulici. Imali prvo pjevacko drustvo u BiH, ti urlikao po mahaliMrWhite je napisao/la: Mi kad smo imali javna kupatila ti si srao po livadama, mi se vozili u tramvaju ti jaho magarca... i da nam pricas o asfaltu![]()
http://www.nezavisne.com/zivot-stil/nek ... -BiH/17145
To sto je ko radio u svojoj kuci i koliko je to trajalo, to su opet mahalska naklapanjaJedna porodica, datira iz 12. stoljeca, koja je u svojoj kuci imala pozoriste na podrucju tadasnjeg grada Soli, danasnje Tuzle.
Ne mogu sad da nadjem sliku, vec smo imali ovo diskusiju na ovoj temi. U svakom slucaju tada je prvo registrovano pozoriste bilo pod imenom "prvo bh pozoriste" u Tuzli.
Ne da mi se sad traziti
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.