NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Nea veze, jedna tekma
Slagat ce i KD face kad ga Bron dobije, samo sto ce to biti jos sladje nego prosle godine, ili nece, tesko je onu prcanu nadmasit
Slagat ce i KD face kad ga Bron dobije, samo sto ce to biti jos sladje nego prosle godine, ili nece, tesko je onu prcanu nadmasit
Oklahomi neki nisu davali ni playoff, nego nekom Dallasu i tako to, a vidi koliko se slavi pobjeda kao da su contenderi.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ma eto Durant ih natrpo, s ekipom glavnim favoritom za titulu, ali ima Bron pencilin za njih, jos im da 2 tekme fore.Sarmelino je napisao/la:Oklahomi neki nisu davali ni playoff, nego nekom Dallasu i tako to, a vidi koliko se slavi pobjeda kao da su contenderi.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 04 nov 2016, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Niko ne slavi pobjedu GSW nad Oklahomom, mislim da niko nije očekivao da ih Oklahoma može pobjediti sinoć, svi postovi takozvanog svršavanja na Duranta su direktna posljedica svih nebuloza koje se pišu u vezi njega još i prije odlaska iz Oklahome. Ne mislim na postove koje dovode njegov karakter u pitanju, mislim isključivo na postove koje dovode u pitanju njegovu kvalitetu.Sarmelino je napisao/la:Oklahomi neki nisu davali ni playoff, nego nekom Dallasu i tako to, a vidi koliko se slavi pobjeda kao da su contenderi.
Mada razumijem te, tako je meni svaki put kada Isaiah izdominira.
Turci su kao Kurdi teški tradicionalisti, njima je čast i obraz na prvome mjestu. To su oni Turci kada im Nijemac spava sa sestrom, pa se okupe i kažu ili je ženi ili ti kidamo ćunu.kad_kako je napisao/la:Obje strane zestoki debili. Cuj odrec se brata, djeteta, roditelja, radi politickog pogleda.Neutral je napisao/la:Čovjek otvoreno rekao da je Gulenovac i familija mu je rekla zbogom, na što je i on jednako reagirao.![]()
Jabari Parker izgledan fantasticno i naprijed i nazad,stize sve,spremniji je nego ikad,koje uzivanje je gledati njega u formi uz Giannisa.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Prelijepo je ove sezone pratiti NBA opcenito s ovim mladim snagama koje dolaze. Nekoliko ekipa ima brutalan potencijal stvarno, prije svega Minny, pa Bucksi, Denver, tu su negdje i Lakersi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Joj Bron neki Pencilin za GSW, a 1:1 su u finalima. Majko mila 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje je Phila tuBuffonGigi je napisao/la:Nekoliko ekipa ima brutalan potencijal stvarno, prije svega Minny, pa Bucksi, Denver, tu su negdje i Lakersi.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Philla nema ni jednog beka u small ball ligi 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da, u prvom sam coj'k igro, prosle je Gsw bio jaci nego u prvom, a i ove cemo vidjet.Brokula je napisao/la:Joj Bron neki Pencilin za GSW, a 1:1 su u finalima. Majko mila
I drugo je dobio jer je mekušac Kevin popušio brze lične pa više bio na klupi. Lebronu je zadnje finale najveći legacy, al pričat da je on pencilin je u najmanju ruku smiješno.alemsa je napisao/la:Da, u prvom sam coj'k igro, prosle je Gsw bio jaci nego u prvom, a i ove cemo vidjet.Brokula je napisao/la:Joj Bron neki Pencilin za GSW, a 1:1 su u finalima. Majko mila
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa kako nije coj'k vodio u 5 statistika u finalu, doslovno ih trpo u svim kategorijama, jos ekipu od 73 pobjede, jos im uzo 2 close-out tekme u Oaklandu, gdje su imali najmanje 95% pobjeda rekord, posebno game 7.Brokula je napisao/la:I drugo je dobio jer je mekušac Kevin popušio brze lične pa više bio na klupi. Lebronu je zadnje finale najveći legacy, al pričat da je on pencilin je u najmanju ruku smiješno.alemsa je napisao/la:Da, u prvom sam coj'k igro, prosle je Gsw bio jaci nego u prvom, a i ove cemo vidjet.Brokula je napisao/la:Joj Bron neki Pencilin za GSW, a 1:1 su u finalima. Majko mila
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemoj aleme, Curry je penicilin i nek i dalje dolazi na skolovanje kod Jamesa i jeftine bananealemsa je napisao/la:
Pa kako nije coj'k vodio u 5 statistika u finalu, doslovno ih trpo u svim kategorijama, jos ekipu od 73 pobjede, jos im uzo 2 u Oaklandu, gdje su imali najmanje 95% pobjeda rekord, posebno game 7.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Imamo pickove.BuffonGigi je napisao/la:Philla nema ni jednog beka u small ball ligi

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Kakav si ti klocBrokula je napisao/la:Joj Bron neki Pencilin za GSW, a 1:1 su u finalima. Majko mila

Sram bilo ovog Duranta kako smije trpat bivši klub.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Pravo kosarkasko silovanje sinoc,cisto da se pokaze ko je ko.Barem sto se talenta tice
lik koji nema ni š od šuta uzima ih 15 po utakmici

Emmanuel Mudiay 3.5 APG with 4.8 TPG, 15 PPG on 41.3% TS
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
BuffonGigi je napisao/la:Philla nema ni jednog beka u small ball ligi

Isto vrijedi i za tebe

Kao sto je @Winters napisao, Phila ima pickove. Jasno da ce iduci visoki izbori na draftu za Philu biti igraci na vanjskim pozicijama.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.