Virtu4l je napisao/la:Pregovaralo se i usmeni dogovor je postignut, čekalo se da trener aminuje, što se nije desilo.Ado76 je napisao/la: Za ovo ne znam, a jeste li nudili ugovor Ivetiću?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Lendric je broj 1 u ligi... pogledati koliko je golova dao od dolaska u Zelju...
A sto je on retardiran u glavi to je njegov problem... no dokle god daje golove dobar je...
Ahmetovic ne moze obrisati kope lendri... i normalno sigurno je sejfo zelio igrati u najvećem bosanskom klubu ali jbg nije postojao obostrani interes...
Jesu ti i to tvoji pajdasi iz nefudbalskih krugova ispricali...vidim ne zna zeljo sta ce sa reprezentativcima koliko ih ima......
Zeljo je davao 800000KM za bulju i to valjda pokazuje ko ima para i koliko... kojeg god igraca zele i sarajevo i zeljo on ce otici u Zelju jer miske i uprava lopatom daju...
Tako ce biti i u ovom prelaznom roku gdje ce sarajevo izvisiti za igrace koje zele...
A sto je on retardiran u glavi to je njegov problem... no dokle god daje golove dobar je...
Ahmetovic ne moze obrisati kope lendri... i normalno sigurno je sejfo zelio igrati u najvećem bosanskom klubu ali jbg nije postojao obostrani interes...
Jesu ti i to tvoji pajdasi iz nefudbalskih krugova ispricali...vidim ne zna zeljo sta ce sa reprezentativcima koliko ih ima......
Zeljo je davao 800000KM za bulju i to valjda pokazuje ko ima para i koliko... kojeg god igraca zele i sarajevo i zeljo on ce otici u Zelju jer miske i uprava lopatom daju...
Tako ce biti i u ovom prelaznom roku gdje ce sarajevo izvisiti za igrace koje zele...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Ovakve rečenice su obično proizvod panike.jurisicduska je napisao/la:a kod nas cvjetaju ruže a kod na se sve raspada
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pišem sa telefona pa je malo teže. Uhvatite se vi greške u slovu a realnosti ne možete u oči pogledati.
Željo nije davao 800.000 za bulju nego menadžer koji bi ga prodao u Tursku za milion odmah nakon tog. Željo nema za pez nego menadžeri koji nude i daju i odvode i dovode.
Željo nije davao 800.000 za bulju nego menadžer koji bi ga prodao u Tursku za milion odmah nakon tog. Željo nema za pez nego menadžeri koji nude i daju i odvode i dovode.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 nov 2016, 14:52, ukupno mijenjano 2 puta.
najbolji napadac BH Telecom Premijer Lige, Sulejman Krpic - Bogotac!

Ovdje se konacno slazemo oko necega. Lopatom su dali i Toskasu, Bevabu, Husicu, Pozderu i ostalim! Na tome im kapu skidam..Peace je napisao/la:Lendric je broj 1 u ligi... pogledati koliko je golova dao od dolaska u Zelju...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Realnost je Ken Choo, tata mata u mlađem sarajevskom prvoligašu.
Kako teku ti pregovori?
FKS: Nudimo ti 5.000 KM ?
Igrač: Nema šanse, neću ispod 8.000 KM i 50.000 KM na ruke.
FKS: Aha, ddobro (zamuckivanje), hmm, samo da pitamo Ken Chooa, jer znate mi se ništa ne pitamo pare su kod njega.
Kako teku ti pregovori?
FKS: Nudimo ti 5.000 KM ?
Igrač: Nema šanse, neću ispod 8.000 KM i 50.000 KM na ruke.
FKS: Aha, ddobro (zamuckivanje), hmm, samo da pitamo Ken Chooa, jer znate mi se ništa ne pitamo pare su kod njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kako U Željezničaru idu pregovori.
Slavko treba mi Veselinović
Klupska kasa - 5 miliona
Misimović: Hoćete da ja dam 100.000 da mi vratite 120.000 iz kase ili ćete da Stanić da pa da uzme sve pare kad ga proda.
Može.
Slavko treba mi Veselinović
Klupska kasa - 5 miliona
Misimović: Hoćete da ja dam 100.000 da mi vratite 120.000 iz kase ili ćete da Stanić da pa da uzme sve pare kad ga proda.
Može.
To su špekulacije, a ovo što sam ja napisao je nedavno potvrdio Edis Kusturica kad je javno kmečao za pare.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Incognito87
- Kontakt:
Ma ovi navedeni su buranija šta su uzeli Emerson, Mijanmarski Ronaldo i Kasap Ješić.joker90 je napisao/la:Ovdje se konacno slazemo oko necega. Lopatom su dali i Toskasu, Bevabu, Husicu, Pozderu i ostalim! Na tome im kapu skidam..Peace je napisao/la:Lendric je broj 1 u ligi... pogledati koliko je golova dao od dolaska u Zelju...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- FrantoBauzek
Dok se zene tuku, izmakni se, uzmi kokice i uzivaj!Chinaglia je napisao/la:najbolji napadac BH Telecom Premijer Lige, Sulejman Krpic - Bogotac!
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Pogleda Miske par yt klipova od igraca koje mu predloze menadzercici i onda iz klupske kase istrese koliko treba, ne pita za cijenu. Tako Bevab i kompanije stize, uze pare za par mjeseci i ode dalje. Sto i ne bi covjek trosio, nisu njegove pare, nije ih on zaradio.
@incognito, opet jednu razliku zaboravljas kao i svi vi. Nasa uprava zbog tog izgubi podrsku i okrenu sve protiv sebe, a vasi i nakon svih ovih promasaja i brukanja opet imaju status ko krava kod Hindusa..
@incognito, opet jednu razliku zaboravljas kao i svi vi. Nasa uprava zbog tog izgubi podrsku i okrenu sve protiv sebe, a vasi i nakon svih ovih promasaja i brukanja opet imaju status ko krava kod Hindusa..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I to što si nabrojao je buranija u odnosu na talove od Cimirota, nakon toga je došao gospodin sa mog avatara, to valjda sve govori.Incognito87 je napisao/la:Ma ovi navedeni su buranija šta su uzeli Emerson, Mijanmarski Ronaldo i Kasap Ješić.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sve to pokrili od kerovske mete...joker90 je napisao/la:Ovdje se konacno slazemo oko necega. Lopatom su dali i Toskasu, Bevabu, Husicu, Pozderu i ostalim! Na tome im kapu skidam..Peace je napisao/la:Lendric je broj 1 u ligi... pogledati koliko je golova dao od dolaska u Zelju...
Pregovori u Sarajevu trenutno idu ovim tokom...
Kusta: Treba zvati Koosokog da da koju marku za Ordagica.
Ostali nebitni: Da slazemo se jer trenutno nemamo za germu a kamoli za dovodjenje igraca (Dincek i Abdulah sjetimo vam se familije)...
Kosooki: Moze ako ocuh Tan odobri.
Tan: Zar ja imam FK Sarajevo u svom vlasništvu, koliko imam igracaka na tu igracku i zaboravio. Eto moze 20000KM, nije kozojeb cicija.
Kosooki: Tan odobrio pare, krecite u realizaciju plana.
Kusturica: Jbg nije bilo dovoljno, Miske i anamo oni dali duplo i doveli Ordagica. Popusili smo vec ko zna koji put zaredom. Nista, necemo im prodati Bulju. Dacemo je besplatno, skinuti cemo gace i neka Miske i Bajramovic navale od pozadi...
Ionako ne bi bilo prvi put da je daju dzaba...
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 04 nov 2016, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Covjek kad ovo cita stjece dojam da se radi o klubovima u rangu Reala i Barcelone a ustvari ni jedni ni drugi ne mogu izboriti Europu u zalosnoj Premijer ligi BiH

- FrantoBauzek
Da nisi pisao oPsajd, mozda bi uzeli u obzir i ove tvoje pokusaje humora. Ovako jednostavno nisi dostojan sagovornik za bilo sta oko fudbala, pa cak i zajebanciju, jer si sam po sebi zajebancija moj oPsajde!!Peace je napisao/la:A sve to pokrili od kerovske mete...joker90 je napisao/la:Ovdje se konacno slazemo oko necega. Lopatom su dali i Toskasu, Bevabu, Husicu, Pozderu i ostalim! Na tome im kapu skidam..Peace je napisao/la:Lendric je broj 1 u ligi... pogledati koliko je golova dao od dolaska u Zelju...
Pregovori u Sarajevu trenutno idu ovim tokom...
Kusta: Treba zvati Koosokog da da koju marku za Ordagica.
Ostali nebitni: Da slazemo se jer trenutno nemamo za germu a kamoli za dovodjenje igraca (Dincek i Abdulah sjetimo vam se familije)...
Kosooki: Moze ako ocuh Tan odobri.
Tan: Zar ja imam FK Sarajevo u svom vlasništvu, koliko imam igracaka na tu igracku i zaboravio. Eto moze 20000KM, nije kozojeb cicija.
Kosooki: Tan odobrio pare, krecite u realizaciju plana.
Kusturica: Jbg nije bilo dovoljno, Miske i anamo oni dali duplo i doveli Ordagica. Popusili smo vec ko zna koji put zaredom. Nista, necemo im prodati Bulju. Dacemo je besplatno, skinuti cemo gace i neka Miske i Bajramovic navale od pozadi...
Ionako ne bi bilo prvi put da je daju dzaba...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Petrović:
Kad bih doveo sve igrače koji su navedeni u medijima, mi bismo prošetali ligom.

Kad bih doveo sve igrače koji su navedeni u medijima, mi bismo prošetali ligom.
SRETAN BROJ - 1725
To dule insajderu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Peace samo ti nastavi, Jole se šali. Barem nisi napiso "ne moze te" 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.