FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2016, 16:07

Idemoplavi je napisao/la:A ako me sjecanje sluzi u tom periodu tačnije 2011. godine u klub je dosao najveci priliv ikad nekih 2.5 miliona od Edina Dzeke, gdje su pare???? a dug napravis 2,8??? Kako??? Ko ce odgovarati??? Kolike su plate to bile??? Na sta se trosilo??? Je li se iko pitao ikad???
Ne znam, to pitaj ove što su protiv sadašnje uprave a prošle su im bile dobre. Jbt, da se to nije pojavilo danas bi bili dužni 1,4 miliona KM. Nadam se da će provesti ovu istragu kako su najavili i da će odgovorni odgovarati.

Nisu bitne te pare do Džeke, trošilo se na titule, to nemoj zaboraviti, ali ove pozajmice su mi zanimljive, porez i nije toliko... to je standardno zaduženje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 04 nov 2016, 16:10

Virtu4l je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:A ako me sjecanje sluzi u tom periodu tačnije 2011. godine u klub je dosao najveci priliv ikad nekih 2.5 miliona od Edina Dzeke, gdje su pare???? a dug napravis 2,8??? Kako??? Ko ce odgovarati??? Kolike su plate to bile??? Na sta se trosilo??? Je li se iko pitao ikad???
Ne znam, to pitaj ove što su protiv sadašnje uprave a prošle su im bile dobre. Jbt, da se to nije pojavilo danas bi bili dužni 1,4 miliona KM. Nadam se da će provesti ovu istragu kako su najavili i da će odgovorni odgovarati.

Nisu bitne te pare do Džeke, trošilo se na titule, to nemoj zaboraviti, ali ove pozajmice su mi zanimljive, porez i nije toliko... to je standardno zaduženje.
Ma znam, nego sam napisao više ironično u fazonu ovih trollova :), svaka titula kosta, kone su u debelom minusu bili nakon titule, valja se sve namirit, klubovi, sudije, tako jednostavno mora u nasoj ligi... Zato cemo ga mi pusiti dokle god bude ovakva situacija u NSBiH ili dok ne budemo imali nekog "cistača" u klubu
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2016, 16:12

I naravno, daleko najbitnije u ovom saopštenju, a to nam je rekao ko drugi nego naš veliki vođa,
– U periodu od jula 2016. do januara 2018. godine, Klub bi gradskim vlastima mogao podnijeti inicijativu za izmjenu regulacionog plana, a nakon toga raspisati i javni poziv investitorima. Ova informacija nema za cilj podgrijavanje atmosfere među navijačima već javnosti želimo poslati poruku da je investicija od 200 miliona maraka moguća, ali samo ako imamo jasnu pravnu situaciju i transparentan način poslovanja, naveo je Misimović te dodao da će bilo koja struktura koja bude na čelu Kluba u narednim godinama, jedino na ovaj način moći realizirati navedeno te da se svi dogovori moraju zasnivati na tome da Klub ima vlasništvo nad Stadionom.
:ljepota: :ljepota:
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 16:21

Šampioni 2010_2012_2013
Kup 2011_2013

Koliko se kažete potrošilo para?

2016 bez europe, 2017 cilj europa, hebo titulu manje para zaradiš.

Koliko se potrošilo para?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2016, 16:25

Potrošilo se tačno onoliko da je klub bio pred stečajem, a svi učesnici tih dešavanja su se nakon toga odmakli od Želje.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 16:30

Virtu4l je napisao/la:Potrošilo se tačno onoliko da je klub bio pred stečajem, a svi učesnici tih dešavanja su se nakon toga odmakli od Želje.
To je laž!!!

Jedan od učesnika tih dešavanja, Amar, nakon što je uvidio šta ne zna i gdje škripi, polako u klub uvodi ljude koji mogu pomoći da se to uredi. Redom, Gredić, Bajramović, Vukotić, Misimovic.
Za njegovog boravka u klubu mnogi od onih što su se okoristili su odstranjeni a pokrenuti su procesi ka ozdravljenju kluba. Ostavljen je jedan sistem koji je kasnijim korisnicima donio milione na raspolaganje.

A ovo je istina. Virtu, Virtu...

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2016, 16:33

Što si Dželu zaboravio, namjerno ili slučajno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 16:35

Virtu4l je napisao/la:Što si Dželu zaboravio, namjerno ili slučajno.
Amar ga otjero. Namjerno sam to zaboravio.

Šta bi sa onom titulom što si najavljivao? Uslovljavao?

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2016, 16:40

Kako ga je Amar otjerao, koji je on bio faktor da tjera nekoga, sportski direktor nema ovlasti da tjera direktora kluba? Samo ga je Greda mogao otjerati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 16:40

Virtu4l je napisao/la:Kako ga je Amar otjerao, koji je on bio faktor da tjera nekoga, sportski direktor nema ovlasti da tjera direktora kluba? Samo ga je Greda mogao otjerati.
Kad znaš što pitaš? I šta bi sa najavom titule Virtualni, sa ultimatumom?

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2016, 16:53

Smanjio sam apetite, sad je Evropa cilj, ovakva saopštenja kao danas me smiruju. Nikad bolji ljudi na čelu kluba, ne sumnjam da će ispraviti sve greške iz prošlosti, ali moraju početi prozivati imenom i prezimenom, kao onda Violinu.

Napravili su prvi korak, rekli su kad je dug napravljen 2009-2014, nakon revizije očekujem da kažu ko je potpisivao, a onda tužba.
Voli te tvoje Sarajevo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 nov 2016, 16:56

Kada je nestalo para Amar je otisao na odmor i zavslio Dinu Djurbuza na kojem su se kasnije ni krivom ni duznom kola slomila.Poslije toga postavio Adzema te njemu iz tunela diljem BiH komandovao.
Cak ga je na derbiju gdje su nas komsinice razbile dobro dobro nsruzio pred citavim auditorijem.
Onda se poceo praviti sistem.Svi ovi ljudi se vec uveliko radili u klubu na volonterskoj osnovi.Amar Bajramovic je u to vrijeme nas vec uveliko zastupao na sudu i polako poceo rijsavati tuzbe u nasu korist.Treba napomenuti i to da dotadasnji pravnik kluba advokat Mirsad Sipovic je svjesno izbjegavao odlaske na rocista gdje smo autimatski gubili tuzbe a ovaj tim perfidnim potezima pokusao da klub zavali jos vise.U tome je djelimicno uspii.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2016, 16:59

Virtu4l je napisao/la:Smanjio sam apetite, sad je Evropa cilj, ovakva saopštenja kao danas me smiruju. Nikad bolji ljudi na čelu kluba, ne sumnjam da će ispraviti sve greške iz prošlosti, ali moraju početi prozivati imenom i prezimenom, kao onda Violinu.

Napravili su prvi korak, rekli su kad je dug napravljen 2009-2014, nakon revizije očekujem da kažu ko je potpisivao, a onda tužba.
Koje saopstenje? Izdali smo danas nesto?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 17:01

Virtu4l je napisao/la:Smanjio sam apetite, sad je Evropa cilj, ovakva saopštenja kao danas me smiruju. Nikad bolji ljudi na čelu kluba, ne sumnjam da će ispraviti sve greške iz prošlosti, ali moraju početi prozivati imenom i prezimenom, kao onda Violinu.

Tako je :clap:

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2016, 17:19

Kamo sreće da je komandovao, ti bodovi iz prvog dijela su nas koštali na kraju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 17:20

Virtu4l je napisao/la:Kamo sreće da je komandovao, ti bodovi iz prvog dijela su nas koštali na kraju.
Bravo :clap:

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 nov 2016, 17:33

Isprsko ga neandrtalac juce, on opet ima obraza da pise. To je kad nemas obraza cc
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 17:44

Svako ko je oštetio klub treba da odgovara!

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 18:25

Pošto smo to apdolvirali Hajde da se okrenemo sutrašnji utakmici i ne prljamo temu.

3_1 za nas.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2016, 18:26

Ko je god hajrovao od kluba i sebi pare u dzep stavio treba odgovarati. Ne znam da neko moze drugacije misliti. Svima koji su na racun Zelje marku u svoj dzep gurnuli zadnje im u zivotu bilo. Sutra ne smijemo gol primiti. Opasan je bivsi sudija, zakuhava namjerno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.