Sto nemas sliku?Bosniacum Lilium je napisao/la:religiös identität uber alles identitäten
I kada ce Sabina Cudic da zavlada Seherom pa da budemo braca?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto nemas sliku?Bosniacum Lilium je napisao/la:religiös identität uber alles identitäten
Dakle srbi su stariji od svijeta. To se traži majstore. To Haj Srbendo!High je napisao/la:Šejtan je bio Srbin.DANTES je napisao/la: @Ljiljane rakiju je izmislio šejtan
Ovi nasi Hercegovci Siptari.Besic je napisao/la:Hrvati su najstariji narod na balkanu
Ali zaboravljaš da su Balkan izmislili Srbi.Besic je napisao/la:Hrvati su najstariji narod na balkanu
Yebo Grke i Antiku..Besic je napisao/la:Hrvati su najstariji narod na balkanu
Sabina Cudic dolazi iz elitnih krugova, a htjela bi da predstavlja obican svijet, takoreci kmetove. Pa ne moze. To je isto ko Marx radnike, a covjek nije proveo ni dana u fabrici i patio sa elitnim krugovima.tuzlak1987 je napisao/la:Sto nemas sliku?Bosniacum Lilium je napisao/la:religiös identität uber alles identitäten
Ljepuskasta je onako.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sabina Cudic dolazi iz elitnih krugova, a htjela bi da predstavlja obican svijet, takoreci kmetove. Pa ne moze. To je isto ko Marx radnike, a covjek nije proveo ni dana u fabrici i patio sa elitnim krugovima.tuzlak1987 je napisao/la:Sto nemas sliku?Bosniacum Lilium je napisao/la:religiös identität uber alles identitäten
Bio je neki bordo emblem, ne znam sta se desilo.
Meni je nepojmljivo da neko blokira neku inicijativu, zakon ili ugovor (koji doprinosi razvoju) samo zato što drži do svoji nekih principa, što se ideološki ili identitetom razlikuje od drugog, od onog koji je predlaže. Najbitnije je obezbijediti pojedincu da se ne pati u životu, prije svega tu mislim na materijalnu komponentu, sve ostalo je sekundarno.Neutral je napisao/la: ...
Jeste da me na ovoj temi nista ne cudi, ali moram pitati zasto je Obilic Albanactuzlak1987 je napisao/la:Jel Albanac Obilic zaklao Murata ili nam Delije lazu?!
Albanac? A prezivao se na ić... I zvao miloš. Dakle i oni su srbi yebli sliku svojutuzlak1987 je napisao/la:Jel Albanac Obilic zaklao Murata ili nam Delije lazu?!
Mozda postoji neki izvor koji je rekao da je on u stvari Miljosi ObiljiciDANTES je napisao/la:Albanac? A prezivao se na ić... I zvao miloš. Dakle i oni su srbi yebli sliku svojutuzlak1987 je napisao/la:Jel Albanac Obilic zaklao Murata ili nam Delije lazu?!
Pa i jeste na neki cudan nacin.tuzlak1987 je napisao/la: Ljepuskasta je onako.
Valjda nije gej kao 90% njenih stranackih.
Istorijski jedino su srbi i hrvati došli ko srbi i hrvati na balkan. Ali to je germanska istorija. Dakle laž. Hrvati su ostrogoti a Srbi skiti...Besic je napisao/la:Imamo arheološke dokaze da su Hrvati najstariji narod na Balkanu
Kako je lahko baciti ložu da se nebeski narod odmah uspaničisljivo je napisao/la:Meni je nepojmljivo da neko blokira neku inicijativu, zakon ili ugovor (koji doprinosi razvoju) samo zato što drži do svoji nekih principa, što se ideološki ili identitetom razlikuje od drugog, od onog koji je predlaže. Najbitnije je obezbijediti pojedincu da se ne pati u životu, prije svega tu mislim na materijalnu komponentu, sve ostalo je sekundarno.Neutral je napisao/la: ...
Ma izvešče nas sve admin ili cashman ako nabasaju na temusamo_lijevo je napisao/la:Ustipce, vrati seIzvedi chat na pravu stranu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.