Salu na stranu,kvota na nas pada opasno,spavas li mirno Čomore Denisu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tacno...to si sve citao, al su tada ti igraci imali konkurenciju u Stojcevu, Jajalu, Cimirotu....a Rustemovic je ima u Radovcu....jako uporedivo...nema staGeneral61 je napisao/la:Sve ono što danas čitam o RRustemovicu a pogotovo o Saricu , prije dvije tri godine sam čitao o Bilbiji, Baricu, TODOROVIC ,, SStojčevu,,Velkoskom,pojma nemaju, treba ih ootjerat i sl. ......
Bravo care!General61 je napisao/la:Sve ono što danas čitam o RRustemovicu a pogotovo o Saricu , prije dvije tri godine sam čitao o Bilbiji, Baricu, TODOROVIC ,, SStojčevu,,Velkoskom,pojma nemaju, treba ih ootjerat i sl. ......
Dok god je Rustemovic tu, on ce biti prva postava, to je nazalost cinjenica. Tako da sve kombinacije na sredini terena koje ovdje pravimo, moramo praviti s njim u sastavu.BitiSrcemVezan je napisao/la:vezano za raspravu od danas, sarić i ordagić nikako ne mogu igrati sami u paru na sredini
cijelu jednu sezonu su bili skupa u slobodi, i mislim da nijednom vezni red slobode nije bio u trojcu sarić-ordagić-zeba
Shvatio si me u potpunosti, hvala lijepo.BitiSrcemVezan je napisao/la:inače, slažem se uglavnom sa sabinhom, djelimično i sa duškom. rustem jeste loš, ili u najmanju ruku nije dobar, ali ne toliko koliko ga se jaše. sarić je od početka sezone lošiji od rustema. realno, da su nedo Bog bile zamjenjene uloge na derbiju, pa da je dino izgubio onu loptu kod gola a sarić dao pas za bekića kod 1-1, ovaj prvi bi bio obješen za muda a za onaj pas bi se pravili gifovi
siguran sam da je sarić bolji igrač od rustemovića, ali to do sad nije pokazao, nikako. razlika kod navijača je bila jedino što je rustem od prije na zubu, a sarić je nekako imao kredit zbog partija u slobodi, al' da se primjetiti da ga je definitivno ispucao
Ma jašta je.BitiSrcemVezan je napisao/la:e da, iako se ovaj novaković svo vrijeme pokazuje stvarno solidnim, ja se zaista ne mogu oteti dojmu da je teška krampa
FrancescoTotti je napisao/la:Kako ce nas ljudi 'ladno otrest