FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Ne vjerujem da ce trener mnogo promijeni al svakako bih volio da se izabere najbolje rjesenje. Ovdje treba neko zajban,ko ce lupit rukom od sto i nece dati djeparosima da mu se mijesaju u posao.
Marcelino ako bi dosao ponovo ne bi bio izbor djeparosa i sirgurno bi cekali prvu priliku da ga sutnu ko i FDBa. Ne mogu bit pametan.
Marcelino ako bi dosao ponovo ne bi bio izbor djeparosa i sirgurno bi cekali prvu priliku da ga sutnu ko i FDBa. Ne mogu bit pametan.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Ja samo znam da forsira 4-4-2 (u liniji, nikakvi rombovi)..
Evo nekih karakteristika njegove igre dok je vodio Villarreal.
- Pressure after lost of possession - Villarreal looks to win the ball after they lose it. They don't press like Barca or Real Madrid nowadays but they press to a point that destroys any of their opponent's buildup
- Deadly counters - When Villarreal counterattacks, they are probably unstoppable. The movements are swift and the passes are in a small amount
- One-touch passing - Villarreal relies a lot on this even when not counterattacking.
- Creativity of the front four - Especially the wide men who have the prospect of either cutting inside and waiting for a cross or cross the ball themselves.
Handanovic - Santon,Miranda,Murillo,Ansaldi - Joao Mario,Banega,Kondogbia,Perisic - Gabriel,Icardi
Evo nekih karakteristika njegove igre dok je vodio Villarreal.
- Pressure after lost of possession - Villarreal looks to win the ball after they lose it. They don't press like Barca or Real Madrid nowadays but they press to a point that destroys any of their opponent's buildup
- Deadly counters - When Villarreal counterattacks, they are probably unstoppable. The movements are swift and the passes are in a small amount
- One-touch passing - Villarreal relies a lot on this even when not counterattacking.
- Creativity of the front four - Especially the wide men who have the prospect of either cutting inside and waiting for a cross or cross the ball themselves.
Handanovic - Santon,Miranda,Murillo,Ansaldi - Joao Mario,Banega,Kondogbia,Perisic - Gabriel,Icardi
#Ausilio OUT
Marcelino je čudo.Jackpot.Čovjek za najvece klubove i treba ga uzet prije nego Real shvati da je Zidane prevara.Mene čak na Simeonea podsjeca dosta,a s jedne strane je i De Boeru sličan.
Evo malo:
http://www.fourfourtwo.com/features/mee ... -elsewhere
Evo tu su ga uspoređivali sa Simeonovim Atleticom:
Evo malo:
http://www.fourfourtwo.com/features/mee ... -elsewhere
http://www.thetacticsroom.com/articles/ ... l-to-gloryMarcelino’s philosophy is that strict organisation in both defence and attack is the key to opening up opponents as quickly as possible.
Movements are well-rehearsed and designed to turn defending into a chance at the other end in the blink of an eye. “If we can finish a move in five successive passes on the ground, we won’t do it in 20,” he told El Pais in February. Collectivism is a must. “In this team everyone trains well,” he insisted.
Evo tu su ga uspoređivali sa Simeonovim Atleticom:
The comparisons that have slowly begun to surface between this Villarreal side and Atlético Madrid are a real testament to what Marcelino’s achieved, in addition to being quite reflective of the stylistic similarities which they hold with Los Rojiblancos. Both sides set-up in most phases in what is predominantly a 4-4-2 shape, and both set themselves apart with what they do out of possession – controlling games through their use of space, rather than with the ball.
Valjda negdje od drugog dijela prošle sezone.Nesto kao Ausilio.Mago je napisao/la:P.S. Otkad je ovaj Gardini u klubu? Koji je on qrac?
Sky - Meeting with Marcelino has just started. The Spanish coach is the favorite over Pioli for the Inter bench.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Marcelino i Favre imaju jako sličnu viziju igre.
Cuj Zola
Daj barem Piolia onda
Daj barem Piolia onda
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Savrsena prilika da Gabigol cak uz ovakvu situaciju u klubu da upise minute, Crotone je davljenik i 99% ide u Serie B, sramota ako Eder dobije minute prije njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Evo sada prenose da je Pioli novi trener Intera,koje mi levate imamo u upravi..
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Najbolje da ne zeliIt’s reported the ex-Villarreal boss is asking for €1m per season more than Pioli or Zola.
The Spaniard also wants full decisional powers when it comes to transfers.
Ruku na srce ali i Zanettiju i Ausiliju otkaz lijepo uruciti,jer niko nije kd njih veci od Intera. Ne mogu vjerovat da ce ljudi italijanskog mediokriteta dovesti samk zato jer zna italijanski i predpostavljamo da zna italijansku ligu, valjda moras imati neke osnovne kriterijume kao sto su, tip igre, dugorocni plan, karakter trenera, da li zna igrati odbranu, rezultati koji govore za njega. Isto tako ljudi bi pozvali Guss Hiddinka na razgovor
pa taj covjek ima CV kao svi ostali u upravi zajedno covjece. Nema veze dok nam idioti vode klub i dovode trenere za Lazia (bez uvrede za taj klub, postujem izuzetno Lazio) nema nama napretka jos dugo i naravno daju onom englezu otkaz jer je neko u ovoj prici morao dobiti otkaz. Leonarda dovesti na ausilijevo mjesto, za potpredsjednika kluba postaviti osobu koja nema veze sa Interom ali da zna svoj posao, a ovog Gardinija otjerat u pm. Marcelino Toral je izmislio nogomet za Piolija u pravom smilsu te rijeci.
Ne mogu da vjerujem da su Piolija izabrali,bit ce tipicni igrac Ausilija
Sent from my C6903 using Tapatalk
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Marcelinov odvjetnik kaze da su Piolija izabrali.Gazzetta kaže da je Marcelino otišao iz Milana.Još da objave i službeno pa da i ja objavim službeni odmor barem do novih promjena.Za sada preskacem Crotone.
@Puma
Extended su 
@Puma
Kakvi amateri. Cuj Pioli cccccc.
Ima li kraja ovoj agonijI.
Zelim mu 4 poraza iz narednih 5 tekmi I opet novi trener.
Kad je bal nek je maskenbal.
Ima li kraja ovoj agonijI.
Zelim mu 4 poraza iz narednih 5 tekmi I opet novi trener.
Kad je bal nek je maskenbal.
@Siamo
Blago tebi
hoces sva tri dijela u cugu
Jel zvanicno za Piolia?
I de ba, davali ste podrsku upravi sto nisu dali Manciniju sve ovlasti oko transfera a sad vam to ne pase. I opet su Ausilio i Zanetti krivi a nisu ni bili na sastancima.
Blago tebi
Jel zvanicno za Piolia?
I de ba, davali ste podrsku upravi sto nisu dali Manciniju sve ovlasti oko transfera a sad vam to ne pase. I opet su Ausilio i Zanetti krivi a nisu ni bili na sastancima.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ceka se samo da Pioli rijesi neki ugovor sto ima sa Laziom.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Nevjerovatno, toliko sam sinoć sretan legao na spavanje jer sam očekivao da je Marcelino gotovo dogovoren. Danas nisam čitao vijesti, s posla dotrčao na utakmicu, pobjeda 3-0, ja presretan, kad ono vijest da Pioli preuzima. Koji šamar, sad sam dotučen totalno. Ajd lakše bih ja to prihvatio da su ga odmah na početku odabrali, ali kad je tako dobar trener Marcelino bio gotovo dogovoren sad je razočarenje preveliko. Neću ovo moći nikako prihvatiti, izgubio sam svu volju za praćenjem do narednog trenera.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
je/bo vas piolli, pa sta ako dodje, nabit ga na ki*tu, naravno da cu gledat intera bez obzira ko dosao i kolko se zadrzao, gledo sam intera i kad ih je vodio gasperini, mazzari, mancini pa gledacu i sa piolliem, nisam za njegov dolazak, al inter se voli bez obzira ko je na klupi i terenu. ko god otjera nagatoma na tribine za mene je alex ferguson u najmanju ruku 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Pioli
Blago se nama.
Blago se nama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Može'l sad? kuknjavaChinaglia je napisao/la:kada dođe aBdJericho je napisao/la:Daj nam koji info o Pioliju, koju formaciju i kakvu igru mozemo ocekivat?![]()
#Ausilio OUT

"Hvala ti Frank, platio si za tuđe greške"
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sta je ovo ba? Pratio sam dok smo vodili 18:1 u kornerima? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.