Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- 
				Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
i turkovica 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a brate mili kad sam bio malehan, strasno sam volio putovat, ćaća kad mi vozi, pretiče, ja pucam od dragosti, od smijeha, a sad me neki strah, kad pretice meni srce zalupa  Boze sacuvaj.
al sreca kad putujem, ja pustim akona, i gledam kroz prozor, sta ima. pa mi tako brze vrijeme prodje
al kad sam kod tetke u london isao, kad sam otisao u zagreb na aerodrom, usao u avion, nakon nekih 15-20 min. ja sam odmah zasp´o, taman me probudise kad sam stigao tamo . a u njemacku nikako ne volim :S,
. a u njemacku nikako ne volim :S,
mogo sam i ja prije nekoliko godina, ja blento se skino u kupaći, zatrko se ko ludjak kakav, skocio odma u Unu, kad nisam srcani dobio, Una hladna uhhh, kad sam skocio mogo se ugusit, uh kad se sjetim toga, od tada, polako ulazim 

@Hammers
u koji si grad isao u njemacku, ja sam u Dűseldorfu (ne sad) pa reko da nisi negdje tu

al sreca kad putujem, ja pustim akona, i gledam kroz prozor, sta ima. pa mi tako brze vrijeme prodje

al kad sam kod tetke u london isao, kad sam otisao u zagreb na aerodrom, usao u avion, nakon nekih 15-20 min. ja sam odmah zasp´o, taman me probudise kad sam stigao tamo
 . a u njemacku nikako ne volim :S,
. a u njemacku nikako ne volim :S,formance je napisao/la:Neki dan sam išao u Bihać. Nažalost tužnim povodom, moji rođaci su oni koji su se utopili na Uni[/], a inače dobrih 5-6 sati treba da se dođe. Rekao sam, nikad više, bliže na more u Neum otići nego u Bihać !Ono prostranstvo na ulazu u grad, prejako !
mogo sam i ja prije nekoliko godina, ja blento se skino u kupaći, zatrko se ko ludjak kakav, skocio odma u Unu, kad nisam srcani dobio, Una hladna uhhh, kad sam skocio mogo se ugusit, uh kad se sjetim toga, od tada, polako ulazim

@Hammers
u koji si grad isao u njemacku, ja sam u Dűseldorfu (ne sad) pa reko da nisi negdje tu

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dže si ti, nemoj da blizu bude, 60 i vise kilometaraEmir_ZENICA je napisao/la:Blizu si Ti meni Quaresma

- majestic24
- Kontakt:
Ma nedaj se QUARESMA ...lijepo se brzo voziti. Ev ja cu bas iduce sedmice na vikendicu u kljuc,a ti znas kakva je gore ceste,sve pravnina. Ispod 200 ga nepustam  

Ja neznam kako se neko moze u Uni kupati. Prvo,uzasan sam plivac,a drugo...sve ispod 20 stepeni sta je,ja u to ne ulazim 

Ja neznam kako se neko moze u Uni kupati. Prvo,uzasan sam plivac,a drugo...sve ispod 20 stepeni sta je,ja u to ne ulazim

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Govorim za NjemackuQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Dže si ti, nemoj da blizu bude, 60 i vise kilometara

A C A B !
						- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa to te i pitamEmir_ZENICA je napisao/la:Govorim za NjemackuQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Dže si ti, nemoj da blizu bude, 60 i vise kilometara

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la: pa to te i pitam

malo manje od 1 sat voznje...Sta mislis gdje sam ? ? ?

A C A B !
						- majestic24
- Kontakt:
Igra li ko od vas online igrice??  One menadzere i to?? Ako je ko zainteresiran,ima jedan kosarkaski menadzer pa nam treba jos usera da dobijemo i 5 div. Uglavnom,samo se prijavite,ako vam se ne igra,nemojte 2 mjeseca ulaziti i automatski ce vas odjaviti.
Evo imate objasnjenje na ovoj temi
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

Evo imate objasnjenje na ovoj temi
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ja sam u Frankfurtu  

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
						"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ja sam u Nemackoj bio u Konstanzu,ako me secanje dobro sluzi to je oko 100 km od Frankfurta. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
						- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gdje cu znati, nisam bio u njemackoj vise od 3-4 god, jos kad sam cuo njemacki jezik, bljak od tada reko vise nikad u njemackojEmir_ZENICA je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la: pa to te i pitam
malo manje od 1 sat voznje...Sta mislis gdje sam ? ? ?
essen, duisburg ?
					Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 16 jul 2010, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

Jednom smo ja i moj drug pipita pisali o filmu koji smo napravili sa nasim razredom,i poslali na takmicenje u Tony Blair faith foundation. E jutros me probudi mobitel,strani broj zove,kad tamo javljaju da smo osvojili drugo mjesto i treba da sto prije odlucimo ko ce od nas ici u London po nagrade, i da predstavi film na BAFTA film fesitavlu,bice prikazan na njemu...jos ne mogu da dodjem sebi od srece   ...inace na takmicenju je bio ogroman broj filmova,sa 5 kontinenata,tako da to nas uspjeh cini jos vecim. Bravo mi
 ...inace na takmicenju je bio ogroman broj filmova,sa 5 kontinenata,tako da to nas uspjeh cini jos vecim. Bravo mi  

...inace na takmicenju je bio ogroman broj filmova,sa 5 kontinenata,tako da to nas uspjeh cini jos vecim. Bravo mi
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win." 
VFC & MUFC
						VFC & MUFC
Bravo za vas   Ako ne bude niko htio da ide u London, evo mene posaljite usput da posijetim Upton Park
  Ako ne bude niko htio da ide u London, evo mene posaljite usput da posijetim Upton Park  

Ako ne bude niko htio da ide u London, evo mene posaljite usput da posijetim Upton Park
- 
				Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Eo mogu i ja nikakav problem  Taman da vidim te njihove cuvene stadione
   Taman da vidim te njihove cuvene stadione  mada bih ja prije u nottingham
  mada bih ja prije u nottingham

Taman da vidim te njihove cuvene stadione
   Taman da vidim te njihove cuvene stadione  mada bih ja prije u nottingham
  mada bih ja prije u nottinghamRe: Chat
hahaha...ma malo su nas zeznuli,bili su prvo rekli da svi koji su ucestvovali idu,kad bi bili tako,mozda bi mogli i vas nekako uslepati   sad kazu moze samo jedan,ali eto,opet nagrade stizu ovamo abd
  sad kazu moze samo jedan,ali eto,opet nagrade stizu ovamo abd 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win." 
VFC & MUFC
						VFC & MUFC
Ti izlijepi Notinghemov, ja cu Upton park    

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 3 gosta.