Ma nisam ja ti papak. Ti živiš od kladionicekrmpotich je napisao/la:Sta ce tebi 200E, kada imas svog elektricara?Prometheus je napisao/la:Gladbach gol za 200€
I
Edit: Kortrijk 2, ajmo jos 1, ajmooooooooooooooooooooooooooooo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma nisam ja ti papak. Ti živiš od kladionicekrmpotich je napisao/la:Sta ce tebi 200E, kada imas svog elektricara?Prometheus je napisao/la:Gladbach gol za 200€
I
Edit: Kortrijk 2, ajmo jos 1, ajmooooooooooooooooooooooooooooo
Imas Ibrinih 37 temaSlevinKelevra je napisao/la:Meni samo nije jasno gdje su prijedlozi na glavnoj temi... Ajde, da se ne igra, pa bi razumio, ali ovdje se dnevno nakuca 30 stranica a tamo postaju tri covjeka...
Ponudi mu ti svoj SMS Servicekrmpotich je napisao/la:Imas Ibrinih 37 temaSlevinKelevra je napisao/la:Meni samo nije jasno gdje su prijedlozi na glavnoj temi... Ajde, da se ne igra, pa bi razumio, ali ovdje se dnevno nakuca 30 stranica a tamo postaju tri covjeka...
3-0 uz promasen penal96BadBoy je napisao/la:Fuerza-Dep Cuenca-1.pol 3+ (5.50)
Ako će ti biti lakše... Nisi jediniarelinho je napisao/la:
![]()
Ajmo Lopez, DeRozan, Thompson i HillNebeskaSila96 je napisao/la:Hajmo camuge sve vam yebem ispostujte vise
Ja kad bi poceo nabrajat ne bi zavrsio do 1jopaa7 je napisao/la:Ajmo Lopez, DeRozan, Thompson i HillNebeskaSila96 je napisao/la:Hajmo camuge sve vam yebem ispostujte vise
Ostale necu nabrajati, previse ih je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.