Idemo dat 130 ovom superteamu, odbrana im je teski uzas. Dobro ce se Kerr morat namucit da prilagoi ekipu sad ali ovaj put nece imat velicanstvenog Coach Lukea da ga izvlaci
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Koje poluvrijeme jbt, da ne bi onog brain farta kad primismo 10ak poena iz polaganja bilo bi ovo 20+ rutinski. Nance je ljubav, ne bi ga dao za LeBrona. Steta sto ovaj floater iscuri Russellu na kraju, oslobodio se Klaya ko amatera kakvog 
Idemo dat 130 ovom superteamu, odbrana im je teski uzas. Dobro ce se Kerr morat namucit da prilagoi ekipu sad ali ovaj put nece imat velicanstvenog Coach Lukea da ga izvlaci
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam da li je sarkazam ili ne,ali Walton tamo nije imao nikakve veze sa odbranom.Zna se ko je zaduzen za to kod GSa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pomiluj ring chasera.
- branimir85
- Kontakt:
curry 0/10 trica ,odavno se nije to dogodilo da ne zabije jednu, L:A Nance show

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Mozemo vec sad zakljuciti sezonske nagrade:
MVP: GOAT'Angelo
DPOY: Swaggy D
6th man: JC/Lou (dijele nagradu naravno
)
ROY: Ingram
MIP: Randle
COY: Coach Luke
1st All NBA team: GOAT'Angelo-JC-Lou-Ingram-Nance-Randle (dodan 6. clan jer su jednostavno previse dobri i nije fer nekoga izostaviti
)
Sasvim realno i objektivno
Jos brzi zakljucci iz vecerasnje tekme; GOAT'Angelo > Steph i Luke > Kerr
MVP: GOAT'Angelo
DPOY: Swaggy D
6th man: JC/Lou (dijele nagradu naravno
ROY: Ingram
MIP: Randle
COY: Coach Luke
1st All NBA team: GOAT'Angelo-JC-Lou-Ingram-Nance-Randle (dodan 6. clan jer su jednostavno previse dobri i nije fer nekoga izostaviti
Sasvim realno i objektivno
Jos brzi zakljucci iz vecerasnje tekme; GOAT'Angelo > Steph i Luke > Kerr
Napokon utakmica bez trice Stefana.
u 23 sata na sk 1 oklahoma - minesota
Epidaurus je napisao/la:Koje poluvrijeme jbt, da ne bi onog brain farta kad primismo 10ak poena iz polaganja bilo bi ovo 20+ rutinski. Nance je ljubav, ne bi ga dao za LeBrona. Steta sto ovaj floater iscuri Russellu na kraju, oslobodio se Klaya ko amatera kakvog
Mislis Boguta
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo jezerasa iz rupica, vec se nazire ta njihova pomalo zaboravljena objektivnost koja ih je uvijek krasila [emoji38]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jalen's top 5 under 21:
1) KAT
2) Booker
3) Turner
4) Simmons
5) Russell
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Rio aj mi objasni kako neko može navijat za Patse i Lakerse?rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo jezerasa iz rupica, vec se nazire ta njihova pomalo zaboravljena objektivnost koja ih je uvijek krasila [emoji38]
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I za Real MadridLillard je napisao/la:Rio aj mi objasni kako neko može navijat za Patse i Lakerse?rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo jezerasa iz rupica, vec se nazire ta njihova pomalo zaboravljena objektivnost koja ih je uvijek krasila [emoji38]
..kakva blokada Hassana sinoć, ili rebound možda?
Walk on, with hope in your hearts.
Prošle godine bila priča da su se Wariorsi preforisrali u regularnom djelu radi rekorda, pa su pali u plejofu, ove godine igraju drugačije, odmah ne valjalu. Dakle, Barns je Karim Abdul Đabar za Kevina Duranta i ovi Wariorsi neće uzeti prsten jer su ih Lejkersi pobijedili.
Đejms igra doslovno sa 70-80% svojih mogućnosti već par godina, @Adriano, koji gleda sve utakmice Cavsa to sigurno može potvrditi jer je tu od prvog dana.
Ovaj regularni dio sezone je postao nešto casual, zanimljiva borba oko 7 i 8 mjesta i to je to. Već se zna 80% ekipa koji će ući u playoff i onda prava košarka počinje, košarka gdje sitne stvari tipa povrede, suspenzije mogu odlučiti pobjednika. Stefan se ispucavao, to što nije postigao tricu skinuće veliki teret s njegovih leđa .
Prošle godine se pisali za DeMara da je polovnjak, da nije super igrač i sve, ovi godine je eksplodirao i igra košarku života. On je od boljih igrača najpodcjenjeniji igrač u NBA ligi, ono odličan je, ali nije veliki zvijezda, ne donosi prevagu itd. Momak je igračina 10x upgrade verzija Rudi Geja.
Zna li neko iz glave koji je najgori start u historiji Dalas Maveriksa? 0-5 sa odličnom ekipom, u najmanju ruku tužno. Dirk opet povreda, biće out sedmicu dana, upitno je hoće li doći do 30k poena kada mu tijelo očigledno otkazuje.
Da pohvalim i Hornetse, super početak u sezonu, Kemba pokazuje naznake nekoga iskustva sa kojim ne forsira uvijek. Valjda nekad digne glavu kada primi loptu, a ne da vidi sve 1 vs 9 u mnogim momentima.
Kawhi do sada prvi mvp favorit uz Duranta. Rusel će imati najbolje brojke ali će Oklahoma daleko biti od prvih pozicija, a kako znam teško se dobijaju nagrade za mvp regularnog djela sezone ako nisi u vrhu. Ovo što se ja iz glave sjećam, Neš, koji su bili 4 ili 5???
Đejms igra doslovno sa 70-80% svojih mogućnosti već par godina, @Adriano, koji gleda sve utakmice Cavsa to sigurno može potvrditi jer je tu od prvog dana.
Ovaj regularni dio sezone je postao nešto casual, zanimljiva borba oko 7 i 8 mjesta i to je to. Već se zna 80% ekipa koji će ući u playoff i onda prava košarka počinje, košarka gdje sitne stvari tipa povrede, suspenzije mogu odlučiti pobjednika. Stefan se ispucavao, to što nije postigao tricu skinuće veliki teret s njegovih leđa .
Prošle godine se pisali za DeMara da je polovnjak, da nije super igrač i sve, ovi godine je eksplodirao i igra košarku života. On je od boljih igrača najpodcjenjeniji igrač u NBA ligi, ono odličan je, ali nije veliki zvijezda, ne donosi prevagu itd. Momak je igračina 10x upgrade verzija Rudi Geja.
Zna li neko iz glave koji je najgori start u historiji Dalas Maveriksa? 0-5 sa odličnom ekipom, u najmanju ruku tužno. Dirk opet povreda, biće out sedmicu dana, upitno je hoće li doći do 30k poena kada mu tijelo očigledno otkazuje.
Da pohvalim i Hornetse, super početak u sezonu, Kemba pokazuje naznake nekoga iskustva sa kojim ne forsira uvijek. Valjda nekad digne glavu kada primi loptu, a ne da vidi sve 1 vs 9 u mnogim momentima.
Kawhi do sada prvi mvp favorit uz Duranta. Rusel će imati najbolje brojke ali će Oklahoma daleko biti od prvih pozicija, a kako znam teško se dobijaju nagrade za mvp regularnog djela sezone ako nisi u vrhu. Ovo što se ja iz glave sjećam, Neš, koji su bili 4 ili 5???
- Donnie Darko
- Kontakt:
Krenuli su bolje nego Cavsi ili Heat sa Jamesom, teško je prilagoditi ekipu kada ti tako veliki igrač dođe, potrebno je vremena. Već do nove godine će to biti mnogo drugačija ekipa. Ne mislim na igrački kadat naravno, već na igru i uloge na parketu.
Mada im ne bi škodio neki dobar defanzivni centar, što je prije moguće. Riješiti se leša Varejaoa, i dovesti nekog korisnog igrača.
Mada im ne bi škodio neki dobar defanzivni centar, što je prije moguće. Riješiti se leša Varejaoa, i dovesti nekog korisnog igrača.
- Osservatore
- Kontakt:
Milina je gledati mladog Bookera. U ovim godinama jako samouvjereno i bez straha, vrhunski talenat.
eto mozeLillard je napisao/la:Rio aj mi objasni kako neko može navijat za Patse i Lakerse?
mada sam ja u NFL-u kao ova djeca sto drk*ju na curryja iii prije na lebrona, navijam za ekipe gdje mi igraju omiljeni igraci
P. S. @epi je konacno imao razloga za slavlje, koja god ekipa je sinoc pobijedila, bio bi sretan (samo je i sad nesretan jer bog kosarke i najbolji suter svih vremena 0/10
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
neka sutnu Andersona i probaju sa TavaresomDonnie Darko je napisao/la:Krenuli su bolje nego Cavsi ili Heat sa Jamesom, teško je prilagoditi ekipu kada ti tako veliki igrač dođe, potrebno je vremena. Već do nove godine će to biti mnogo drugačija ekipa. Ne mislim na igrački kadat naravno, već na igru i uloge na parketu.
kakav cirkus na njihovom real gm-u , espn trade machine radi punom parom, Klay za Noela , Klay za Favorsa nakon 6 tekmi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da je broj pobjeda važniji od same pozicije, mada je istina da niko u zadnjih skoro 30 godina nije uzeo MVP a da je bio lošije plasiran od trećeg mjesta u konferenciji. To je bio slučaj sa Nashom 2005. i Jordanom 1988. Barem ja mislim da je tako, možda ima neko još sa njima, a možda ima i neko da je bio 4. ili 5. sa 50+ pobjeda.Neutral je napisao/la: Kawhi do sada prvi mvp favorit uz Duranta. Rusel će imati najbolje brojke ali će Oklahoma daleko biti od prvih pozicija, a kako znam teško se dobijaju nagrade za mvp regularnog djela sezone ako nisi u vrhu. Ovo što se ja iz glave sjećam, Neš, koji su bili 4 ili 5???
Niko nije uzeo sa manje od 50 pobjeda (Jordan 1988. ravno 50 je najmanje), i mislim da je to važnije. Ako probije 50 Westbrook je definitivno MVP.
25/29 Lakersi sinoc na obrucu.
Mogli (a mozda i morali) bi Warriorsi trejdat za nekog rim protectora, ovako su previse ranjivi defanzivno i jako je upitno koliko vremenom to mogu popraviti s obzirom da u kadru jednostavno nemaju takvog igraca.
Noel i pickovi za Klaya, svakako se nije uklopio sa Durantom
Mogli (a mozda i morali) bi Warriorsi trejdat za nekog rim protectora, ovako su previse ranjivi defanzivno i jako je upitno koliko vremenom to mogu popraviti s obzirom da u kadru jednostavno nemaju takvog igraca.
Noel i pickovi za Klaya, svakako se nije uklopio sa Durantom
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
dacemo im mi mozgova za klayamiki_92 je napisao/la:neka sutnu Andersona i probaju sa TavaresomDonnie Darko je napisao/la:Krenuli su bolje nego Cavsi ili Heat sa Jamesom, teško je prilagoditi ekipu kada ti tako veliki igrač dođe, potrebno je vremena. Već do nove godine će to biti mnogo drugačija ekipa. Ne mislim na igrački kadat naravno, već na igru i uloge na parketu.
kakav cirkus na njihovom real gm-u , espn trade machine radi punom parom, Klay za Noela , Klay za Favorsa nakon 6 tekmi
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.