zato što su se njih dvojica kad su svi igrali u proljeće mangupisali ćulum nam nijedan bod nije u proljeće donjeo a za kup je kriv. lazo je barem 10-ak bodova donjeo u čitavoj sezoniStole iz Bora je napisao/la:A jeste opalili po Culumu i Popovicu ko da su jedino i samo njih dvojica krivi za debakl. Gdje su bili Bogicevic i Mesic kad smo primali golove? Sta je radio Stanic? Gdje se izgubise ostali igraci, njih 8, ako su samo Lazo i Milan bili katastrofa? Osim Sehe, Beslije, Svrake i donekle Ganceva NI JEDAN drugi igrac NE MOZE dobiti prolaznu ocjenu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
nije jos gotovo treba pitati kitare da li je neko imao parne kartone ako jest to znaci 3-0 za nas i idemo dalje
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Culum je bio sastavni dio ekipe i u proljece i to igrac koji je uvjek bio u prvih 11. Da nije valjao Amar ga ne bi stavljao da igra, to je sigurno. Sto znaci da ovo sve vuce na to da je Amar kriv sto ga je drzao stalno u prvih 11. Dalje, Culum nije zaduzen da daje golove i ne igra tu poziciju, barem koliko se ja razumijem u fudbal. Njegov zadatak je bio da zaustavlja protivnicke igrace i sjece igru na polovini terena te olaksa zadatak odbrambenim igracima. Po broju primljenih golova, ne bi se bas reklo da nije dobro odradjivao svoj dio zadatka.diego_TM je napisao/la:zato što su se njih dvojica kad su svi igrali u proljeće mangupisali ćulum nam nijedan bod nije u proljeće donjeo a za kup je kriv. lazo je barem 10-ak bodova donjeo u čitavoj sezoniStole iz Bora je napisao/la:A jeste opalili po Culumu i Popovicu ko da su jedino i samo njih dvojica krivi za debakl. Gdje su bili Bogicevic i Mesic kad smo primali golove? Sta je radio Stanic? Gdje se izgubise ostali igraci, njih 8, ako su samo Lazo i Milan bili katastrofa? Osim Sehe, Beslije, Svrake i donekle Ganceva NI JEDAN drugi igrac NE MOZE dobiti prolaznu ocjenu.
U kojoj je utakmici, osim one u kupu, on direktni krivac za poraz ili izgubljene bodove?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
diego_TM je napisao/la:zato što su se njih dvojica kad su svi igrali u proljeće mangupisali ćulum nam nijedan bod nije u proljeće donjeo a za kup je kriv. lazo je barem 10-ak bodova donjeo u čitavoj sezoniStole iz Bora je napisao/la:A jeste opalili po Culumu i Popovicu ko da su jedino i samo njih dvojica krivi za debakl. Gdje su bili Bogicevic i Mesic kad smo primali golove? Sta je radio Stanic? Gdje se izgubise ostali igraci, njih 8, ako su samo Lazo i Milan bili katastrofa? Osim Sehe, Beslije, Svrake i donekle Ganceva NI JEDAN drugi igrac NE MOZE dobiti prolaznu ocjenu.
To je to. ja kao robijas sam zelio zeljeznicaru uspjeh i svim srcem sam navijao za zelju do rezultata 3:0. Izbacili TV u dvoriste i spremili rostilj a onda poslije 3:0 ugasili TV vjerovali ili ne "od muke". Mogu misliti kako se manijaci osjecaju (nedaj Boze nikome). Al pravo sam popiz.io kad sam vidjeo onog smotanog tipa. Upadno je strcio svojom nesposobnoscu. Poludio sam pravo ... "y.bo t eonaj ko te dovede predaj tu loptu" - kaze moj buraz - "vidi njeg ako kda ti celik igra i smije se". "Ma kako necu i Zeljo je nas klub a onaj konj ne zasluzuje niciji dres u BiH." - tako se otprilike svodio nas razgovor tokom tekme. I nije samo on podbacio- neki strah (koji im je). Ugasim TV uz zelju da Zeljo ojaca onakav upola kakav je prije rata bio. Pozdrav svima
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bilo je tu još igrača, nije samo Ćulum i Lazo, al njih dvojica prednjače. Poslije njih na red dolazi Bogičević i Zeba.Stole iz Bora je napisao/la:A jeste opalili po Culumu i Popovicu ko da su jedino i samo njih dvojica krivi za debakl. Gdje su bili Bogicevic i Mesic kad smo primali golove? Sta je radio Stanic? Gdje se izgubise ostali igraci, njih 8, ako su samo Lazo i Milan bili katastrofa? Osim Sehe, Beslije, Svrake i donekle Ganceva NI JEDAN drugi igrac NE MOZE dobiti prolaznu ocjenu.
Bešliji, Višći, Šehiću, Svraki, pa i Saviću ja nemam ništa zamjeriti. Ne mogu ni Staniću. Odigrao jeste slabo, ustalom kao haman svi, al nezalganje i nezainteresovansot kod njeg nisam vidio, možda i griješim

Kad dobro razmislim i poslije još jednog gledanja utakmice komotno Lazi i Ćulumu mogu dodati Bogičevića. Sramota....
Al eto ovo je moj zadnji post na ovu temu, ja sam svoje rekao. Vrijeme da se okrenemo revanšu, pojačanjima, vrlo brzom početku prvenstva...
EDIT
Jel neko zna tačno koju ćemo cifru dobiti od nastupa u Europi i otprilike kad će biti isplaćena

Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 16 jul 2010, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
a ovo je zalosno a istinito...mele je napisao/la:nije jos gotovo treba pitati kitare da li je neko imao parne kartone ako jest to znaci 3-0 za nas i idemo dalje
jedino oni svake godine imaju probleme s nekim kartonima, igranjem nekih protivnickih igraca, neregistracijom i uvijek nam dosadzuju s ganjanjem neke pravde za zelenim stolom. Bukvalno skoro pa svake sezone problemi samo u njihovoj avliji jos od vremena kad su uzeli Turbini zasluzeno osvojena 3 boda, a time istjerali Turbinu iz PJ. Tad su ganjali prvaka, sad Evropu i uvijek neki problemi kod njih. Iskreno zelim im sve najbolje a prva stvar bi bilo da prestanu s tim igrama... pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- bistrikboy
- Kontakt:
Od UEFA cemo dobili 330000 eura,a isplacuje se na kraju europske sezone,odnosno nakon finala LP-a
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- slavko njegus
- Kontakt:
... a nije samo to... ulecu u teren, ganjaju svoje igrace, razbijaju zgradu Vlade, biju se izmedju sebe... Sve se to moze ocekivati od kluba takve sjajne proslosti i imena (torpedo).bparena je napisao/la:a ovo je zalosno a istinito...mele je napisao/la:nije jos gotovo treba pitati kitare da li je neko imao parne kartone ako jest to znaci 3-0 za nas i idemo dalje
jedino oni svake godine imaju probleme s nekim kartonima, igranjem nekih protivnickih igraca, neregistracijom i uvijek nam dosadzuju s ganjanjem neke pravde za zelenim stolom. Bukvalno skoro pa svake sezone problemi samo u njihovoj avliji jos od vremena kad su uzeli Turbini zasluzeno osvojena 3 boda, a time istjerali Turbinu iz PJ. Tad su ganjali prvaka, sad Evropu i uvijek neki problemi kod njih. Iskreno zelim im sve najbolje a prva stvar bi bilo da prestanu s tim igrama... pozz
Ne mogu da vjerujem sta covjek prica?? procitas li ti nekad ono sto napises?? 'Kod nas u avliji' je to da sloboda igra sa suspendovanim igacem?? e svastabparena je napisao/la: a ovo je zalosno a istinito...

P.S. nego cujem imate na grbavici novi sistem brojanja na engleskom:
- one, two, three, new castle, hapoel, partizan, litex, zmaj od bosne, nine....
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 16 jul 2010, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
ljudi jel bio zrijeb za PL BIH za sezonu 2010/11,ako jest gdje se moze naci?
Iscooliraj brate !;)UPS je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta covjek prica?? procitas li ti nekad ono sto napises?? 'Kod nas u avliji' je to da sloboda igra sa suspendovanim igacem?? e svastabparena je napisao/la: a ovo je zalosno a istinito...
jedino oni svake godine imaju probleme s nekim kartonima, igranjem nekih protivnickih igraca, neregistracijom i uvijek nam dosadzuju s ganjanjem neke pravde za zelenim stolom. Bukvalno skoro pa svake sezone problemi samo u njihovoj avliji jos od vremena kad su uzeli Turbini zasluzeno osvojena 3 boda, a time istjerali Turbinu iz PJ. Tad su ganjali prvaka, sad Evropu i uvijek neki problemi kod njih. Iskreno zelim im sve najbolje a prva stvar bi bilo da prestanu s tim igrama... pozz![]()
sta sve nece covjek procitati na ovom forumu
kakvi likovi covjece
![]()
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
-
- Kontakt:
Željezničar ako prodje igra protiv Aktobea ili Olimpi Rustavija 

ja ovdje gledam, http://video.uefa.com/video/Competition ... Flash.html
Aktobe/Olimpi Rustavi - Hapoel/Zeljo
To je izvuceno za nas ili Hapoelu ako imaju srece hehehe
Aktobe/Olimpi Rustavi - Hapoel/Zeljo
To je izvuceno za nas ili Hapoelu ako imaju srece hehehe
kao da je problem hapoela dobiti sa 6:0 , prodjemo njih i idemo dalje

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
pa kazem ako budu imali srece... dosta je bilo pustanja i vala dali smo im dobar rezultat - 5-0..tm87gigo je napisao/la:kao da je problem hapoela dobiti sa 6:0 , prodjemo njih i idemo dalje![]()
sad samo treba ko na treningu pasovi i asistencije i da bude kao jos jedan trening sa njima
[youtube][/youtube]
vrijedi pogledati suze u ocima a ponos u dusi
vrijedi pogledati suze u ocima a ponos u dusi
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
- Kontakt:
tek sad zaboli onaj poraz kad vidim koga smo mogli dobiti,nekad smo tako blizu,a tako daleko sto se kaze,da smo kojim slucajem prosli hapoel igrali bi sigurno evropsku ligu grupnu fazu,siguran sam da bi prosli ove sto su nam trebali doci
koji ba slučajni crni prolaz Hapoela, jesi ti gledo utakmicuSamo Željo je napisao/la:tek sad zaboli onaj poraz kad vidim koga smo mogli dobiti,nekad smo tako blizu,a tako daleko sto se kaze,da smo kojim slucajem prosli hapoel igrali bi sigurno evropsku ligu grupnu fazu,siguran sam da bi prosli ove sto su nam trebali doci
@sevenseven je napisao/la:koji ba slučajni crni prolaz Hapoela, jesi ti gledo utakmicuSamo Željo je napisao/la:tek sad zaboli onaj poraz kad vidim koga smo mogli dobiti,nekad smo tako blizu,a tako daleko sto se kaze,da smo kojim slucajem prosli hapoel igrali bi sigurno evropsku ligu grupnu fazu,siguran sam da bi prosli ove sto su nam trebali doci
da smo kojim slučajem prošli ... kontanje ti nije najbolja strana...
1996
-
- Kontakt:
Ali poslije hapoela bi morali proci jos jedno kolo a onda u play offu bi se samo obrukali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.