FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

warrior
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la warrior » 05 nov 2016, 10:14

Zna li ko sta je sa Jahom hoce li igrat ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2016, 10:24

warrior je napisao/la:Zna li ko sta je sa Jahom hoce li igrat ?
Jahic brat se oznacio u Grckoj. Mozda ce Bogicevic na klupu umjesto njega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 05 nov 2016, 10:28

Hmm u sred prvenstva u Grcku ?? ok hvala za info

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 05 nov 2016, 10:33

TikTak je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Dželo ti je legenda, a obećao Mercedes arenu, dok ovi lažu, a zakasnili par mjeseci sa istokom, iz itekako opravdanih razloga. Shizologika neznalice stjerane u ćošak.
Sta Mercedes Arena ima veze sa istorijom Zelje. Reci za Dzelu da nije legenda kluba je totalno nepoznavanje istorije kluba. Dzelo je legenda i to niko ne moze promijeniti. Misimovic, Bajramovic, Vukotic i Siljak imaju sansu da ostanu upisani kao rukovodioci koji su napravili iatocnu tribinu. Ko su bili rukovodioci kluba kad je sjecerna napravljena? Nemoj guglati, brzo odgovori.
A zna li ko uopste od vas od cega i kojih para je napravljena sjeverna tribina ?

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 05 nov 2016, 10:49

Gledaj slazem se stobom 100% Dzelo je legenda bio i ostao al zalosno je u 21 vjeku da se prica o izgradnji jedne tribine koje seoski klubovi u okruzenju a i kod nas naprave za mjesec dana.Treba bit iskren Zelju u zivotu drze njegovi navijaci i rijetko gdje u svjetu ima da navijaci od svojih usta odvajaju da bi se napravila jedna tribina.Zato naklon do poda !

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 05 nov 2016, 10:53

I jos nesto da smo na jasnom sjeverna tribina izgradjena je 1985 god od ostataka konstrukcija namjenjenih za olimpijske objekte i razlike utrosenog novca tih istih objekata a tad je direktor bio ja mislim gospodin Zdenko Jelic.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 nov 2016, 10:58

Bit će gutavo danas. Nadam se nekom golu u prvih pola sata da malo skinemo pritisak. Danas sigurno nećemo imati tonu šansi zato realizacija mora biti na nivou, igrači čitavo vrijeme fokusirani i glavom u utakmici što nam je evidentno najveća boljka.

Kako rekoh sinoć 3_1 za plave :opaopa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

marcelo05
Kontakt:

Post Postao/la marcelo05 » 05 nov 2016, 11:08

Hoće li igrati Zajko?

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 05 nov 2016, 11:10

marcelo05 je napisao/la:Hoće li igrati Zajko?
Nemoze igrati jer je dosao izvan prelaznog roka tek na proljece !

marcelo05
Kontakt:

Post Postao/la marcelo05 » 05 nov 2016, 11:12

warrior je napisao/la:
marcelo05 je napisao/la:Hoće li igrati Zajko?
Nemoze igrati jer je dosao izvan prelaznog roka tek na proljece !
Aham, taman da se malo odmori i pripremi za nastavak :D

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 nov 2016, 11:16

Kod nas svakako igraci dolaze da se malo odmore, vrate u formu, zalijece povrede, zavrse karijeru i tako.

Danas samo pobjeda! Dva Bekric!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2016, 11:23

warrior je napisao/la:Gledaj slazem se stobom 100% Dzelo je legenda bio i ostao
To što je legenda treba da ga amnestira za loše stvari koje su se dešavale u njegovom mandatu?
warrior je napisao/la: al zalosno je u 21 vjeku da se prica o izgradnji jedne tribine koje seoski klubovi u okruzenju a i kod nas naprave za mjesec dana.
Seoskim klubovima tribine prave opštine koje su vlasnici tih stadiona i nikako se ne mogu dovoditi u vezu sa ovim što mi radimo. To su mahom tribine koje se moraju napraviti da bi klub ispunio minimalne uslove za nastup u ligi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 nov 2016, 11:24

Virtu4l je napisao/la:
To što je legenda treba da ga amnestira za loše stvari koje su se dešavale u njegovom mandatu?
warrior je napisao/la: al zalosno je u 21 vjeku da se prica o izgradnji jedne tribine koje seoski klubovi u okruzenju a i kod nas naprave za mjesec dana.
Seoskim klubovima tribine prave opštine koje su vlasnici tih stadiona i nikako se ne mogu dovoditi u vezu sa ovim što mi radimo. To su mahom tribine koje se moraju napraviti da bi klub ispunio minimalne uslove za nastup u ligi.
:bow:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2016, 11:24

Mislim da ce sastav biti :
Kjosevski
Memija Kosoric Bocca Sinisa
Blagojevic Secerovic
Miroslav Ugljesa Krizman
Lendric

Vise bi volio da na desnu stranu dva Stevanovica jer su jaci zajedno id Memije-Miroslava,ali nemamo koga na lijevu. Volio bih i Ugljesu ko zadnjeg veznog jer momak ubija na toj poziciji. Primjer tome je prvi derbi. Sam odrzavao vezni red i izdrzao odlicno svih 90 min. Probati mozda Hrvanovica na 10. Jest junior,ali momak razvaljuje. Odbrana ne smije ispasti kao inace sto rade,a Lendric se ne smije zezati pa da fuli mrtve zicere.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 nov 2016, 11:42

Boze sacuvaj sta se ovdje pise. Dzelo nije legenda :tokralju: :tokralju:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 nov 2016, 11:42

Hajde na Grbavicu Gospodaru familije.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2016, 11:44

Slavko ima plan da ostane na Grbavici tako da nam ova vijest ne znaci nista.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 05 nov 2016, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 nov 2016, 11:49

Nek' se ne javlja nikako majke ti.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 05 nov 2016, 11:50

TikTak je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

A, mi nakon rata do istrebljenja sa sa Koldzom mu pusimo karinu da bi nam osptina pomogla. Ti se gubis sve vise. Nemoj se javljati kad raspravljamo o stvarima koje nisu vezane za teren.
Opravdanje za tribinu ne postoji. Kakve veze ima sto optine prave, i nas stadion je u opstini koja je 100 puta veca s budzetom od tih malih opstina. Ljudi idu u svemir, mi nismo u stanju 20 godina osigurati sredstva za tribinu. Zadnjih godinu smo se aktivirali, ali i dalje nismo metra iste napravili. Iskreno se nadam da ćemo početi s tim
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 05 nov 2016, 11:51

TikTak je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nikad, ali nikad mi neće dosaditi da budem prvi. Gdje ćeš to reći. Raja je jako nerealna to što se zasite je splet stotina okolnosti, ne samo rezultatskih.
Nije tebi, meni i još 998 ovakvih ko mi. Ali preostalih 4 hiljade jeste, svaki novi izlazak u europu ih je polovio.
Očekivanja nisu bila nerealna, tražio se iskorak a mi smo svaki put primali sve više golova. Nerealno je bilo onakvim radom ispuniti očekivanja (vraćam se na onu kravu koja dadne 50 litara mlijeka pa prospe)
Neku noc si tvrdio da je financijski isplativije biti drugi ili treci nego prvi sinoc bajke pricas o bankomatu. Kome je Zeljo bio bankomat? Hajde vise da diskutujemo otvorenih karata. Zasto u rukavicama, zbog cega se bojite. Neozbiljni ste kad svoje stavove iznosite na ovaj nacin. Slozit cemo se svi da su sve dosadasnje uprave imale krivih poteza, ali ne mogu da se slozim za bankomat. Pitanje je prosto ko pasulj. Kome je Zeljo bio bankomat? Nemoj odgovarati ako neces jasno nabrojati imena.
Nemam ja pojma kome, nisam nikakav organ, funkcija u klubu da bih znao te informacije. Ovako kao navijač mogu samo reći da nekome jeste, ko je ranije sjedio tu. Nije dug nastao onako, nije lova isparila.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MukiBek i 22 gosta.