Poetika poezije u urinaciji pseudoradnika! Nikad više ovako glasno neće biti, izuzev, možda, vriska publike kad Sabahudin Saša izađe na binu pred more publike stadiona Koševo.BitiSrcemVezan je napisao/la:High je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Face Tv, Burence što se tiče ovog poteza grbavica - MDBurberry46 je napisao/la:Koji kafic u gradu ima moju tv?
Memo je postavio stream, samo da ga kreteni iz Moje ne ukinu
Sretno danas moje Sarajevo ako Bog da do povoljnog rezultata !
Sarajevo ljubavi moja!
Pobjeda za proboj na drugo mjesto. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rasti Vrbase rasti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kvota sa 2,70 pala na 1,70. Kuću stavite na 2 ! 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- f0rest1946
- Kontakt:
Pavlović, Hodžić, Al. Bekić, Balić, Novaković, Mihojević, Ivetić, Hebibović, Crnkić, Duljević, Ahmetović
Nema rustemovicaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ista postava kao protiv celika nije lose.
Klupa - Adilović, Kadušić, Sarić, Rustemović, Radovac, Ćetković, Am. Bekić
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 05 nov 2016, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kvota na nama pala na 1,40 , sigurniji smo od smrti danas. Na kRupi je 8,00 pa eto vi neki s foruma slobodno odigrajte na kRupu i dignite kes, kad ste ubjedjeni da necemo dobit dns. Moja prognoza 0-4...ThrillerHz je napisao/la:P.S. Kad sve izostavim i pogledam sa strane, glavni razlog za optimizam je ogroman pad kvote na pobjedu Sarajeva u kladionicama.. Vjerujte nikada ne pada bez razloga posebno sa 2,70 na 1,90 (i dalje je u padu), a u nekim kladionicama je i blokiran ovaj par, do sutra me ne bi cudilo na 1,60 da spadne![]()
Mozda je malo bizarno sto sam se ovoga dotakao, ali definitivno nije bez razloga
1946~
Hajde, Hrustemoviću ****!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
NEMA SARICAAAAAAAA IGRAJ BORDO BIJELI ALE ALEf0rest1946 je napisao/la:Pavlović, Hodžić, Al. Bekić, Balić, Novaković, Mihojević, Ivetić, Hebibović, Crnkić, Duljević, Ahmetović
1946~
Vrijeme je da najbolji igrač lige odigra nešto 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vidim rustemovic je na svojoj ubojitoj poziciji, klupi. Moglo bi bit hajra po nas.
Da je na svojoj najubojitijoj poziciji, tribini, bio bi siguran u pobjedu
Da je na svojoj najubojitijoj poziciji, tribini, bio bi siguran u pobjedu

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nadam se da ce Janjos pruzit par utakmica priliku Hebibovicu da napokon pokaze sta zna. Ili da naredni prelazni rok dobije nogu ako ne zadovoljava. Uvijek odigra jednu tekmu pa ga nema 4-5, malo konstantnosti mu fali i da on proigra. Znam kad je bio ovdje, tako isto je malo igrao, malo nije, ni na sta to ne lici. Kad je ostao jedino krilo, poderao je ligu i tad je i dosao kod vas, ili sezonu kasnije
Hmmm defanzivna ekipa,sibamo na kontre,bit ce ovdje belaj ako se i Krupa zatvori a nevidim razlog drugacije da igraju? Nisam iskreno ocekivao ovakav vezni red,ali hajde nadamo se najboljem
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 nov 2016, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
danas je kraj za guzu,vidim nema ga ni na klupi,zahvalit mu se na polusezoni za sve i nek krene svojim putem
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.