MocMahale444 je napisao/la:
Izli na aparatima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
MocMahale444 je napisao/la:
Izli na aparatima
Virtu4l je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:
Izli na aparatima
carsijaba je napisao/la:Amar je član Skupštine Kluba i prije par mjeseci dao je svoj glas ovom UO I NO. Odluka je donijeta jednoglasno. Bilo bi idelno, u ovom trenutku, da Amar prihvati funkciju sportskog direktora. Međutim, svi znamo da Amar voli da se za sve pita, a to mu baš i ne ide u prilog. Neka bude SD sa punim obavezama i odgovornostima, ako ga interesuje ta funkcija ili neka čeka povoljan momenat da se vrati na klupu kao trener, jer to najbolje zna raditi.
Nego sta nego svrsavanje. Dobro se svi napregnute da ove godine kakav pehar uzmete. Znam da vas je strah Amarovog povratka. Ako kaze hocu da budem predsjednik ima da bude.dobrinja1 je napisao/la:izvinite na upadu, samo citam gospodina neandertalca kako je poceo da svrsava na cinjenicu da je amar slobodan i kako ce sad napisati vjerovatno 5.000 komentara ili bezpotrebnih eseja kako se treba odma vratiti u zelju...kokice su vec pripremljene...
Opet mi i vi...plavousrcu je napisao/la:Nego sta nego svrsavanje. Dobro se svi napregnute da ove godine kakav pehar uzmete. Znam da vas je strah Amarovog povratka. Ako kaze hocu da budem predsjednik ima da bude.dobrinja1 je napisao/la:izvinite na upadu, samo citam gospodina neandertalca kako je poceo da svrsava na cinjenicu da je amar slobodan i kako ce sad napisati vjerovatno 5.000 komentara ili bezpotrebnih eseja kako se treba odma vratiti u zelju...kokice su vec pripremljene...
Procitaj pocetak njegovog posta. Izvinite na upadu? Preplaseni pitar.Virtu4l je napisao/la:Opet mi i vi...plavousrcu je napisao/la:Nego sta nego svrsavanje. Dobro se svi napregnute da ove godine kakav pehar uzmete. Znam da vas je strah Amarovog povratka. Ako kaze hocu da budem predsjednik ima da bude.dobrinja1 je napisao/la:izvinite na upadu, samo citam gospodina neandertalca kako je poceo da svrsava na cinjenicu da je amar slobodan i kako ce sad napisati vjerovatno 5.000 komentara ili bezpotrebnih eseja kako se treba odma vratiti u zelju...kokice su vec pripremljene...
Ma ko je da je, nebitno je, koga je prozvao neka mu taj i odgovori. Idemo dobiti kozojebe pa ćemo onda o Amaru.plavousrcu je napisao/la:Procitaj pocetak njegovog posta. Izvinite na upadu? Preplaseni pitar.
!!!!!!!!!!!!!!Thetraphak1921 je napisao/la:Vrsite podjelu navijaca na one koji su za Amara i one koji su za Misimovica, jadovi jedni. Mi navijamo za Zeljeznicar !
Zvjeli Amar i Senad sto godina i isto toliko u klubu bili.. Zajedno !
Ne lupaj. Ovdje jedino ko pljuje to je ova uprava. Samo se mogu procitati gadosti o ljudima koji su ranije bili u klub. Seru po Amaru, Zubanu, Dzeli. Kakva paranoja tebe udara. Ovdje pisu navijaci i poltroni i misketovi potrci. Ne vidim da neko vrijeda Misketa i mini MisketaThetraphak1921 je napisao/la:Vrsite podjelu navijaca na one koji su za Amara i one koji su za Misimovica, jadovi jedni. Mi navijamo za Zeljeznicar !
Po Amaru nece srati niko zdravog razuma, o Zubanu nemam formirano misljenje jer nisam upucen a ne zelim klimati glavom ni na ono sto prica jedna niti na ono o cemu zbori druga strana, Dzelo je uhljup i daleko mu kuca od nase bila.amazon je napisao/la:Ne lupaj. Ovdje jedino ko pljuje to je ova uprava. Samo se mogu procitati gadosti o ljudima koji su ranije bili u klub. Seru po Amaru, Zubanu, Dzeli. Kakva paranoja tebe udara. Ovdje pisu navijaci i poltroni i misketovi potrci. Ne vidim da neko vrijeda Misketa i mini MisketaThetraphak1921 je napisao/la:Vrsite podjelu navijaca na one koji su za Amara i one koji su za Misimovica, jadovi jedni. Mi navijamo za Zeljeznicar !
Dobar teren. Tako se cini i vidjet cemo nakon 20 minuta njegovo pravo stanje. Ekipi koja se brani odgovara los teren, nadam se da nece biti oranica nakon 20 minuta.LjoZee je napisao/la:
Preko slike teren izgleda bolji nego protiv Olimpika i Gorazda.