Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
bice bolje sigurno
Fabregas i Witsel u januaru i bice bolje odmah
Fabregas i Witsel u januaru i bice bolje odmah
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Nije problem toliko ni formacija, cak ni izbor igraca koji je krajnje sumnjiv, koliko sam pristup igri.
Koji qrac mi igramo, moze li mi neko objasniti? ?
Jel moguce da mi svaku utakmicu pokusavamo dobiti 1-0?
Msm koji je to qrac??
Ako nam je to taktika i plan onda su i allegri i agnieli i marotta zreli za otkaza.
U danasnje vrijme kad je fudbal toliko uznapredovao, u eri messija, atomkog fudbala, mi pokusavamo igrati fudbal daj jedan gol i iskopaj rov..
Onda smatram jos vsce idiote u upravi dto su istresli tolike pare na napad a planiraju igrati praistorijski fudbal i to bez veznog reda..
I da..za gledanje juventusa ove sezone nam trebaju uplacivati benificirani radni staz.
Sent from my Nokia 3310
Koji qrac mi igramo, moze li mi neko objasniti? ?
Msm koji je to qrac??
Ako nam je to taktika i plan onda su i allegri i agnieli i marotta zreli za otkaza.
U danasnje vrijme kad je fudbal toliko uznapredovao, u eri messija, atomkog fudbala, mi pokusavamo igrati fudbal daj jedan gol i iskopaj rov..
Onda smatram jos vsce idiote u upravi dto su istresli tolike pare na napad a planiraju igrati praistorijski fudbal i to bez veznog reda..
I da..za gledanje juventusa ove sezone nam trebaju uplacivati benificirani radni staz.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Protiv Chieva zadovoljan i sa pobjedom od 1-0 uz užasnu igru

Čekamo Dybalu poslije pauze da se vrati

Inače izgleda da nije ništa ozbiljno sa Pjanketom i Leom...
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Protiv Chieva moramo igrati 4-3-3 sa Sandrom i Cuadradom, nema vise smisla ostavljati jedina dva igraca koji mogu napraviti visak na klupi.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Protiv lyona su ta dvojica trebali početi, a chievo cemo dobiti sta god da izvedemo.LaVecchiaSignora je napisao/la:Protiv Chieva moramo igrati 4-3-3 sa Sandrom i Cuadradom, nema vise smisla ostavljati jedina dva igraca koji mogu napraviti visak na klupi.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Aha,dozivjeli smo da gledamo kako se branimo i protiv Palerma npr,ekipe koja je vec drugoligas.JuventinoVero je napisao/la: Koji qrac mi igramo, moze li mi neko objasniti? ?

Ovoj ekipi treba trener sa mudima od celika i dva WC igraca u sredini terena.
Jednog WC vec imamo. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Elem,ja vjerujem da ce u tom martu toliko pominjanom svari izgledat bolje,i do sada smo se mucili u grupi pa fantasticno nastavili knock-out fazi.
Ali prica o klempi je utopija. Zrijeb nas treba posluziti i sreca pomilovati da se ode dalje nego ranijih godina,jer ovaj Juve je slabiji od onog unazad par godina. Iz vise razloga.
Odbrana nije vise tako kompaktna jer je vezni red taraba.
Veza nije vise veza. Losa u oba pravca.
Napad losiji za evropske potrebe. Higuain NIJE upgrade na Moratu kad je evropa u pitanju,naprotiv.
Morata je nudio brzinu u trazniciji sa odbrane ka brzoj kontri ili polukontri,nakon sto veza i odbrana odrade svoje. Momak je znao sam sebi i drugima napraviti priliku. Higuain to ne zna. Niti ce znati. 90 mil

Na Alegriju je da nadje drugu formulu i nacin igre jer kako je naucio vise ne ide,nema tih igraca sa kojima je moglo.
Ova ekipa mora ofanzivnije igrati a Alegri nije trener koji napada.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma sredina je problem.. Higuain je sigurno odlican igrac, nema tu smisla pricati, ali dzaba kad nema ko dodati kvalitetnu loptu do njega.A dobro primjeceno je i to kako odbrana ispasta jer je ova sredina nikakva.
jednostavno Lemina je dobio povjerenje-pokazao je da moze biti 6.igrac u veznom redu od 3, Sturaro isto, godine prolaze-nista, Asamoa ocigledno ne moze da se odhrve od povrede i godina igranja neprirodne pozicije gdje je sad zapeo izmedju bocnog i veznog..Hernanes je svakako nebitan faktor. Kad na to dodas kako je Pjanic do sada veliki promasaj, a trebao je da bude glavni kreator igre, glavni kreativac. Medjutim, ko god je pratio Pjanica ne cudi ga ovo sto za sada pokazuje, znalo se da on nije lider, da je to jedna pic.kica koja ce dobro igrati kad svi dobro igraju i koje nigdje nema kad ON treba da odluci nesto.. Njemu trebaju dva vrhunska igraca kraj njega i protivnik u rangu Krotonea da on obiljezi mec sa 2 asistencije, 2 slobodnjaka, "lucidnim" pasovima kad protivnik dozvoli okean prostora, a jel ga malo pritisnes nema ga nigdje
ostaje nada da ce malo proigrati i doci sebi sad kad se Markizio oporavio jer ce markizio na sebe preuzeti svu zestinu, udarce, borbu, pa ce se Pjanic imati sakriti iza koga
sad je na Alegriju da izvuce maksimum iz ovog veznog reda ukoliko zelimo rezultat u evropi, jer ova prica svakako ne vazi za seriju A..ali i alegrije je u nezahvalnoj poziciji, prvi put se suocio sa situacijom da bi zamijenio 2 od 3 svoja startna veznjaka za veznjake najmanje 2 tima u Italiji, dok su sa trecim bara-bara..vjerujem da bi uzeo Naingolana i zdravog Strotmana u svakom momentu, Hamsika i Alana takodjer ispred Sturara, Pjanica i Lemine
to unazad sezonu-dvije nije bilo ni svjetlosnim godinama blizu
jednostavno Lemina je dobio povjerenje-pokazao je da moze biti 6.igrac u veznom redu od 3, Sturaro isto, godine prolaze-nista, Asamoa ocigledno ne moze da se odhrve od povrede i godina igranja neprirodne pozicije gdje je sad zapeo izmedju bocnog i veznog..Hernanes je svakako nebitan faktor. Kad na to dodas kako je Pjanic do sada veliki promasaj, a trebao je da bude glavni kreator igre, glavni kreativac. Medjutim, ko god je pratio Pjanica ne cudi ga ovo sto za sada pokazuje, znalo se da on nije lider, da je to jedna pic.kica koja ce dobro igrati kad svi dobro igraju i koje nigdje nema kad ON treba da odluci nesto.. Njemu trebaju dva vrhunska igraca kraj njega i protivnik u rangu Krotonea da on obiljezi mec sa 2 asistencije, 2 slobodnjaka, "lucidnim" pasovima kad protivnik dozvoli okean prostora, a jel ga malo pritisnes nema ga nigdje
ostaje nada da ce malo proigrati i doci sebi sad kad se Markizio oporavio jer ce markizio na sebe preuzeti svu zestinu, udarce, borbu, pa ce se Pjanic imati sakriti iza koga
sad je na Alegriju da izvuce maksimum iz ovog veznog reda ukoliko zelimo rezultat u evropi, jer ova prica svakako ne vazi za seriju A..ali i alegrije je u nezahvalnoj poziciji, prvi put se suocio sa situacijom da bi zamijenio 2 od 3 svoja startna veznjaka za veznjake najmanje 2 tima u Italiji, dok su sa trecim bara-bara..vjerujem da bi uzeo Naingolana i zdravog Strotmana u svakom momentu, Hamsika i Alana takodjer ispred Sturara, Pjanica i Lemine
to unazad sezonu-dvije nije bilo ni svjetlosnim godinama blizu
- IlCapitano
- Kontakt:
Serie A - 12. kolo:
----------------------------------
--------

--------
----------------------------------Mjesto: Stadio Antonio Bentegodi, Verona----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Nedjelja, 15:00----------------------------------

--------

----------------------------------Mjesto: Stadio Antonio Bentegodi, Verona----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Nedjelja, 15:00----------------------------------
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Ova formacija podrazumijeva da cemo igrati efektivno sa 9 igraca.Od Lichsteinera i Mandzukica napadacki nema nista a naravno da ne mislimo se protiv Chieva branit...mada od Allegrija me ne bi nista zacudilo...ocekujem izjave tipa bitan je i bod u borbi za titulu jer upravo taj moze presudit na kraju. 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Nikad, ali nikad mi nece biti jasno sto u ovakvim utakmicama ne stavi Cuadrada.
Ni meni. Znaci 12 sati dnevno da sjedim i razmisljam i pokusavam naci razlog zasto ne igra ne bi ga nasao. Osim,naravno(hahahaha) "da je igrao od pocetka ne bi ga mogao uvesti kasnije" 

- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Cekamo da nam se jave ovi sto sve znaju , nama obicnim smrtnicima ostaje samo da razmisljamoMarvin je napisao/la:Ni meni. Znaci 12 sati dnevno da sjedim i razmisljam i pokusavam naci razlog zasto ne igra ne bi ga nasao. Osim,naravno(hahahaha) "da je igrao od pocetka ne bi ga mogao uvesti kasnije"

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahaha a vjeruj da je to i razlog..mora imati nekog na klupi koji ustvari moze i napraviti nesto na terenu ako od pocetka ne bude islo 

-
- Kontakt:
Pa ja, lakse kasnije rjesavati utakmicu nego odma u prvom poluvremenu.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Igramo ko kurcina, gdje je fizicka sprema, uigrane akcije, igra ne lici ni na sta i treba se gospodin zapitat malo jer nije ovo **** Arsenal da ce ostat na klupi poslije losih rezultata. Nek rijesi stvar, zajebo je pravo.
Aljegri, out!
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.