MentalitaUltras mogao bi malo cucnut !!!!MentalitaUltras je napisao/la:daj miroslave od*ebi više
zadnji put sam ti reko svoje
i nemoj opet da se raspravljamo
Momak moze grijat Klupu
a za prvih 11 mu treba prvo standardna igra u Lyonu
Štilke sigurno zasluzuje igrati prije Njega ..
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
miroslav blazevic
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Pa ako ti smeta spregledaj moj post ..
Kakav je problem ??
-HzsA87-
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Danas je dobio cijelih 90 minuta i da ne dobi onaj zuti nebi ga raja ni skontala na terenugeronimo je napisao/la:Hajd recimo i da jeste, ali to nije ima ih ohoho, mozda oni mogu i zajedno igrati!MentalitaUltras je napisao/la:Štila sigurno
Pjanic ako bude dobijao "dovoljno" minutaze u Lyonu, ne vidim razloga da ne bude u prvih 11!!!
Tanko i pretanko daleko je on jos da mijenja Junjina.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
u al ga ti nahvali brate,jesil ti gledao tekmumone je napisao/la:Pjanić igra odlično. Igra iza špica u sredini, izvodi slobodnjake, kornere, rastrčan, ima precizna dodavanja, odlično proigrava, ojačao u duelu (dobio i žuti)
auu gotiveSimoK je napisao/la:Pjanić će igrati večeras od prve minute protiv Lila
sigurno ga čuva za Barcelonu jelde
sta ti glumis majketi? ili ti je to u prirodi da seres kad te nenatuzi..momak je potencijal, mlad je, ima mjesta za napredak i igra za jedan lyon..a ti izgleda vise obozavao jednog handzica koji nema mjesta ni u jednim lechu samo da bi pokazao kolika si debilcinamone je napisao/la:nije još uvijek. Simo gdje je Pjanić![]()
papak smiri malo doživljajE.D je napisao/la:sta ti glumis majketi? ili ti je to u prirodi da seres kad te nenatuzi..momak je potencijal, mlad je, ima mjesta za napredak i igra za jedan lyon..a ti izgleda vise obozavao jednog handzica koji nema mjesta ni u jednim lechu samo da bi pokazao kolika si debilcinamone je napisao/la:nije još uvijek. Simo gdje je Pjanić![]()
nebrini ti za mene, patko! sve pod kontrolom..reko da ti malo pomognem, da ti objasnim neke stvari..da nemoras jednog dana glup umrijeti!mone je napisao/la:papak smiri malo doživljajE.D je napisao/la:sta ti glumis majketi? ili ti je to u prirodi da seres kad te nenatuzi..momak je potencijal, mlad je, ima mjesta za napredak i igra za jedan lyon..a ti izgleda vise obozavao jednog handzica koji nema mjesta ni u jednim lechu samo da bi pokazao kolika si debilcinamone je napisao/la:nije još uvijek. Simo gdje je Pjanić![]()
nebrini ti za mene, patko! sve pod kontrolom..reko da ti malo pomognem, da ti objasnim neke stvari..da nemoras jednog dana glup umrijeti!
pomagač
ajd ****
nebrini ti za mene, patko! sve pod kontrolom..reko da ti malo pomognem, da ti objasnim neke stvari..da nemoras jednog dana glup umrijeti!mone je napisao/la:
pomagač
ajd ****[/quote]
poslusaj me..stani pred ogledalo i reci to sto si meni napisao
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AA23, al87, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, bhfanatic14, boki86, Bordeaux433, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, CHR, costacurta08, Cwirek, Daduli, DanijelTZ, dark44, DeeWa, denza, Drum, Edincapitano, EdinTz, enobarca, galia95, General505, GoldenLilies, Gomis99, grbavicka1921, guillermo, Hajdeee, HordasFks, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, inzomni, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, JimmyPage, Kajkutenjoyer, KarlMarx, Kaunas, kladionicar30, kolezeljovac, kontra, L-Train, lakilone, lol89, LondonBlues, marlostanf1eld, Maroon1946, Micron, MrPink, N3R3D, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, Ozymandias, Rauber33, RaymondRed, RaZuti, rishovski, robertkosar, s4mke, safun79, Sheyi, signalidunapark, Sveti, tale07, TofiTofita, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Venom, voltron30, Wisey, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 729 gostiju.