Ja od zvereva očekujem puno. On je level nole ali još talentovanijibodi123 je napisao/la:Ma kraj je godine Dantes brate, Rafa je propustio svjesno ostatak i radi punom parom, a ne moze igrati gore nego ovaj sad period, dok je na sljaci ove godine sasvim dobro igrao, a Novak ce se dozvati u ovoj pauzi, mora, tako da njega mozes ocekivati na 3 puta vecem levelu u Australiji, on je tamo ko domaci, strasno mu lezi Melbourne. Bit ce zanimljivo vidjeti i Federera nakon ove pauze, kao i Zvereva, Andy ce na ledjima imati pritisak broja 1, ma bit ce to dobra sezona, barem zanimljivost ne bi trebala izostati, jer nemas igraca koji ce mesti sve kao Djokovic 2015. i polovicu ove.DANTES je napisao/la:Rafu isključi a mogao bi i Noleta ako nastavi sektašenjebodi123 je napisao/la:U svakom slucaju Australian Open naredne sezone bi mogao biti strasno zanimljiv, kao i uopste cijela sezona, mnogo ce biti pitanja i odgovara, Roger, Rafa, Novak, ovi novi mladici... mnogo toga cemo saznati.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- RafaGarros9
- Kontakt:
DANTES je napisao/la: Ja od zvereva očekujem puno. On je level nole ali još talentovaniji
Nemoj vise svega ti...

Zverev je multislam materijal, to je jasno kao dan, samo je pitanje kad ce probiti tu barijeru, i zvanicno otvoriti vec dugo najavljivanu smjenu generacija, a njega smatram kao predvodnikom iste, mislim da jos nije vrijeme, tek od 2018. od njega cu ocekivati prvi Slam karijere i proboj u top5.
Naredne sezone ce Andy kolo voditi, Novak je jos uvijek tu, od Rafe treba ocekivati nesto na RG, Roger tesko, njega godine vec opasno jedu, neminovnost, te mozda neku titulu za Nishikorija, Raonica ili slicne top10 igrace.
Naredne sezone ce Andy kolo voditi, Novak je jos uvijek tu, od Rafe treba ocekivati nesto na RG, Roger tesko, njega godine vec opasno jedu, neminovnost, te mozda neku titulu za Nishikorija, Raonica ili slicne top10 igrace.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:Zverev je multislam materijal, to je jasno kao dan, samo je pitanje kad ce probiti tu barijeru, i zvanicno otvoriti vec dugo najavljivanu smjenu generacija, a njega smatram kao predvodnikom iste, mislim da jos nije vrijeme, tek od 2018. od njega cu ocekivati prvi Slam karijere i proboj u top5.

Kako on može biti nadomak No. 3

Pa dobro, covjek je igrao finale Wimbledona, i vjerovatno bi ga i osvojio da ne bi Andya, koliko god on ovdje bio osporovan, covjek je sve osim bukve kakvim se smatraju Isner i Ivo, ne znam zasto bi bio iza Tsonge, Berdycha i slicnih cirkusanata, kada je bolji igrac od obojice, tu negdje sa kosookim chokerom.
Sto se tice njegovog rankinga, sta ces, takvo ti je danas vrijeme, nema Rafe nema Rogera, Stan po obicaju igra samo Grand Slamove, na ostalim turnirima je tu turisticki, mora neko se ugurati u top5 jbg.
Sto se tice njegovog rankinga, sta ces, takvo ti je danas vrijeme, nema Rafe nema Rogera, Stan po obicaju igra samo Grand Slamove, na ostalim turnirima je tu turisticki, mora neko se ugurati u top5 jbg.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije novak sa 19 bio ništa bolji.RafaGarros9 je napisao/la:DANTES je napisao/la: Ja od zvereva očekujem puno. On je level nole ali još talentovaniji
Nemoj vise svega ti...![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zverevu je 19 i pol godina trenutno i ima:DANTES je napisao/la:Nije novak sa 19 bio ništa bolji.RafaGarros9 je napisao/la:DANTES je napisao/la: Ja od zvereva očekujem puno. On je level nole ali još talentovaniji
Nemoj vise svega ti...![]()
![]()
1 ATP 250 naslov i 1 finale
1 ATP 500 finale
3. kolo kao najbolji rezz na GS
4. kolo kao najbolji rezz na Mastersima
4 pobjede protiv TOP 10
ATP No. 20 career high
Nole je u tim godinama imao:
2 ATP 250 naslova i 1 finale
Četvrtfinale kao najbolji rezz na ATP 500
Četvrtfinale kao najbolji rezz na GS
Četvrtfinale kao najbolji rezz na Mastersima
3 pobjede protiv TOP 10
ATP No. 16 career high
Ipak je bolji. Uzmi u obzir jos da je u sljedecoj godini Nole eksplodirao i osvojio Masters i bio No. 5 prije 20. rodjendana.
Bas da vidimo Saschu dogodine

@Galion pa zato sam rekao da puno očekujem ako se ne probije među deset onda nije kalibar noleta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kad se sjetim meca Coria-Gaudio.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Navijao za Giljerma. Ti?Gefufna je napisao/la:
![]()
Kad se sjetim meca Coria-Gaudio.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Coria, naravno. Tad nekad sam i Federera poceo pratiti.
Qrac, lazem... ovo finale je bilo 04, a Federer se prati od 99/00..
Qrac, lazem... ovo finale je bilo 04, a Federer se prati od 99/00..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Registrovao sam se na ovaj forum da bih tebi replicirao za Endija i da ti kažem da nisi u pravu.. Evo nas sedam godina poslijeVirtu4l je napisao/la:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I nadam se još tri puta tolikoDANTES je napisao/la:Registrovao sam se na ovaj forum da bih tebi replicirao za Endija i da ti kažem da nisi u pravu.. Evo nas sedam godina poslije

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E da me zakolješ ne znam kako se zvao taj nik Crna ptica neka jastreb možda. Zaboravio sam šifru.Virtu4l je napisao/la:I nadam se još tri puta tolikoDANTES je napisao/la:Registrovao sam se na ovaj forum da bih tebi replicirao za Endija i da ti kažem da nisi u pravu.. Evo nas sedam godina poslije
Nego hoće li biti kakvog slavlja? I koliko si prijetnji Milošu poslao da bi predao meč?

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Miloš je fino pametno dijete iz fine porodice, ali je kao igrač totalno jednodimenzionalan, što je poprilično čudno, ali i kao takav ima predispodicije zahvaljujući kojima mu je tu negdje mjesto u donjih top 10. Ja sam ga gledao par puta uživo i tek tada se vide njegove mane, posebno ta serva. Ako popravi servu (tu mislim na kontrolu i smjer iste a ne na snagu) mogao bi se ustaliti oko petog mjesta, sami vrh vjerovatno neće nikada dostići.bodi123 je napisao/la:Pa dobro, covjek je igrao finale Wimbledona, i vjerovatno bi ga i osvojio da ne bi Andya, koliko god on ovdje bio osporovan, covjek je sve osim bukve kakvim se smatraju Isner i Ivo, ne znam zasto bi bio iza Tsonge, Berdycha i slicnih cirkusanata, kada je bolji igrac od obojice, tu negdje sa kosookim chokerom.
Da su kone pobjedile, vjerujem da bi Virto veceras kakvu festu organizovao.
@jestamaji
Milos je i ovakav kakav je bolji i od Tsonge i od Berdycha, a prostora za napredak itekako ima, i ostvarice bolje karijere od obojice, sami vrh vjerovatno nece dostici, fizicki nedostaci ce uvijek izaci na vidjelo, ali sta je tu je, barem covjek nije drvo poput Isnera.
@jestamaji
Milos je i ovakav kakav je bolji i od Tsonge i od Berdycha, a prostora za napredak itekako ima, i ostvarice bolje karijere od obojice, sami vrh vjerovatno nece dostici, fizicki nedostaci ce uvijek izaci na vidjelo, ali sta je tu je, barem covjek nije drvo poput Isnera.
Naravno, ali i svakom od tih balvana se desi da odigraju perfektan meč i osvoje nešto. Primjer Isner danas, Čilić nije imao nikakave šanse a teško bi ga i bilo ko drugi dobiobodi123 je napisao/la:Da su kone pobjedile, vjerujem da bi Virto veceras kakvu festu organizovao.
@jestamaji
Ma vidjećemo, ima Miloš već gomilu velikih finala, nije isključeno ni da će bez nekog bitnijeg napredovanja uzeti neku veliku titulu, a ko zna šta će biti ako pokaže neki bitniji napredak (u šta ja čisto sumnjam)
Kazem ti ja, njegova fizicka limitiranost ce mu uvijek praviti problem u proboju u sami teniski vrh. Kretanje i rad nogu je osnova tenisa kao sporta, a on tu koliko god bio dobar razmjerno njegovoj visini, nikada nece biti dobar u teniskom standardu, i to ce mu uvijek praviti probleme, tu ne moze(bar nesto puno) napredovati.
Eh sada, zbog tog nedostatka, on mora unaprijediti neke druge segmente svoje igre, npr. taj famozni backhand, udarac kojeg nemaju ni Isner a pogotovo Ivo, ali Milos ga ima, i moze biti jos bolji. Servis mu je jedan od najboljih na touru, tu nema price, posljednjih nekoliko sezona ga je korigovao, bas o tome sto ti pricas da mora napredovati, ubacio je mnogo vise kika u njega, i sada ima jedan od najboljih kik servisa u prednost stranu, a ima i sasvim dobar slajs servis na djus stranu, o onim ravnim po T liniji koji idu po 230 na sat ne treba ni pricati.
Uzet ce Milos sigurni neki GS do kraja karijere, ja sam uvjeren, vec ima pregrst finala i polufinala ovih bitnijih turnira, mastersa i slicno, i to finale Wimbledona, a veliki plus mu je sto je jos uvijek relativno mlad, od njega treba ocekivati najbolje tek sada kada je big4 na izmahu snage.
I da, desi se tim balvanima da odigraju perfektan turnir, ali gdje su ti balvani na dugorocnom planu, imal ih u top10 - nema. A Milosa ima, a zasto ga ima, zato sto je njegova igra sa osnovne linije sasvim dobra za brze podloge, na sljaci ce uvijek biti problema ali sta je tu je.
Eh sada, zbog tog nedostatka, on mora unaprijediti neke druge segmente svoje igre, npr. taj famozni backhand, udarac kojeg nemaju ni Isner a pogotovo Ivo, ali Milos ga ima, i moze biti jos bolji. Servis mu je jedan od najboljih na touru, tu nema price, posljednjih nekoliko sezona ga je korigovao, bas o tome sto ti pricas da mora napredovati, ubacio je mnogo vise kika u njega, i sada ima jedan od najboljih kik servisa u prednost stranu, a ima i sasvim dobar slajs servis na djus stranu, o onim ravnim po T liniji koji idu po 230 na sat ne treba ni pricati.
Uzet ce Milos sigurni neki GS do kraja karijere, ja sam uvjeren, vec ima pregrst finala i polufinala ovih bitnijih turnira, mastersa i slicno, i to finale Wimbledona, a veliki plus mu je sto je jos uvijek relativno mlad, od njega treba ocekivati najbolje tek sada kada je big4 na izmahu snage.
I da, desi se tim balvanima da odigraju perfektan turnir, ali gdje su ti balvani na dugorocnom planu, imal ih u top10 - nema. A Milosa ima, a zasto ga ima, zato sto je njegova igra sa osnovne linije sasvim dobra za brze podloge, na sljaci ce uvijek biti problema ali sta je tu je.
Samo sam se salio, iako me tip nervira neprestanom pricom, uzvicima... Nisam hejter, a ako ti bas toliko smetam mozes se ispisatijestamaji je napisao/la:Možda ne bi bilo loše sa to stvarno i uradišhm59 je napisao/la:E, da je Murray jedini, ja bih iz protesta prestao pratiti tenis!Galion je napisao/la:Ako Andy osvoji London, postat će koliko ja znam prvi tenisač u povijesti sa osvojenim Mastersom, GS, DC, OI, Tour Finals i brojem 1 na ATP listi![]()
GOAT![]()
Edit: Ipak ima Agassi, kako njega zaboravi
Na ovome forumu je nevjerovatna količina idolopoklonika i hejtera, to je nevjerovatno. ...
Uživajte u vrhunskom tenisu i prestanite srati kontra vrhunskih igrača, ili pitajte njih šta stvarno misle o ostalima tj o svojim protivnicima....ili pitajte ih koliko treniraju dnevno, koliko stvarno traje jedan meč itd itd

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.