FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 05 nov 2016, 20:56

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 nov 2016, 20:58

Memara je napisao/la:slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 05 nov 2016, 20:59

Otkud ovo da gicko prasic odjednom ne valja ko trener . Mi zvali, prizivali , molili ...preklinjali (Hvala Allahu) pa nas Uprava nije poslusala. Bravo cala ,od limitirane ekipe (cast izuzetcima) napravio si nesto sto donosi bodove. Samo hrabro , ima jos rata da se ratuje

High

Post Postao/la High » 05 nov 2016, 20:59

MCMXLVI je napisao/la:Alles Gut! :thumbup: :thumbup:
slika
Je li ovo Ivetić ili Bakir Izetbegović? :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 nov 2016, 21:01

High je napisao/la:
slika
Je li ovo Ivetić ili Bakir Izetbegović? :urnebes:
Oj boze :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 nov 2016, 21:17

FrancescoTotti je napisao/la:Današnjom pobjedom nad Krupom, Mehmed Janjoš je upisao 48. trenersku pobjedu na klupi Sarajeva, te se tako našao na petom mjestu trenera Sarajeva po broju pobjeda u zvaničnim utakmicama.

Janjoš je tako u svom trećem mandatu, te ukupno 96. utakmici na klupi bordo tima, dostigao cifru od 48 zvaničnih pobjeda, čime se našao ispred trenera druge šampionske generacije sa Koševa, Boška Antića koji je u 136 utakmica koliko je vodio bordo tim sa klupe, ostvario 47 pobjeda.

Od ovih 48 pobjeda, njih 38 je popularni Čala ostvario u prvenstvenim utakmicama, 7 u Kupu BiH, dvije u Evropskoj ligi, te jednu u Superkupu BiH.

Ispred aktuelnog šefa stručnog štaba sada su ostala još samo četvorica trenera koja su ostvarila više trijumfa i to Miroslav Brozović (126 pobjeda), Husref Musemić (119), Fuad Muzurović (114) i Denijal Pirić (82).
Hus kad se vrati jasno je da će postati najuspješniji trener u historiji FK Sarajevo... Teško da će ga neko uskoro stići.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 nov 2016, 21:20

slika
Zdrav život, odmah nakon tekme se zalijepili pizzama, dobro mi boda imamo. :urnebes:

#ŽivotKaoWimbeldonTravaiBeleLinije
Samo Saraj'vo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 nov 2016, 21:22

Rustemovicu JOS VECERAS U OVOM SI GRADUUU
Sabrine mi moje!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 05 nov 2016, 21:39

BosnianKingdom je napisao/la:Rustemovicu JOS VECERAS U OVOM SI GRADUUU
HAHAHAHA sta ce mu pevacica
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 nov 2016, 22:05

PitarBordo je napisao/la:
slika
Zdrav život, odmah nakon tekme se zalijepili pizzama, dobro mi boda imamo. :urnebes:

#ŽivotKaoWimbeldonTravaiBeleLinije
I igraci Reala tuku pizzu nakon tekme, moze se to jer se tijelo potrosi pa treba samo napuniti kalorijama, pa se onda udara ovako nesto kaloricno. :)

Mi dobili, gurbeti popusili, Duska, Panto i ja na terminu oderali levate.. Dan je bio dobar.. :njanjanja:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 05 nov 2016, 22:20

VOLIM TE, SARAJ'VO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 05 nov 2016, 22:20

imal ko da postavi snimak

High

Post Postao/la High » 05 nov 2016, 22:22

streetstyle je napisao/la:imal ko da postavi snimak
Bit će snimak na BHT-u, u 23.05 h.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 05 nov 2016, 22:36

High je napisao/la:
streetstyle je napisao/la:imal ko da postavi snimak
Bit će snimak na BHT-u, u 23.05 h.
danke

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 nov 2016, 22:36

Na zimu dovesti 3 bas ciljana pojacanja i ova sezona se mozda jos da spasiti..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2016, 22:43

Ne znam sta je za nas zasluzena pobjeda? Krupa je imala jedan sut prema golu, koji je uputio Kajkut sa preko 25m i koji Pavlovic nije hvatao jer je vjetar mijenjao pravac lopte i nije zelio rizikovati. Sa druge strane, mi smo preko Ahmetovica promasili dvije jako izgledne prilike, jednu bukvalno jedan na jedan sa golmanom a drugu koju je MAJSTORSKI sam sebi stvorio gradjenjem i pravovremenim okretom. Vecim dijelom utakmice smo imali inicijativu, nismo srljali i strpljivo smo cekali gol. Da je nas bilo ko dobio u ovakvoj identicnoj utakmici, bila bi prica kako su nas satrali i prezasluzeno slavili. Pobjeda je sasvim sigurno zasluzena, pojedincima je vec preslo u naviku da bukvalno vise iscekuju kiks da mogu srati nego da uzmemo mec. Bravo Cala, bravo momci!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 05 nov 2016, 22:44

joker90 je napisao/la:Na zimu dovesti 3 bas ciljana pojacanja i ova sezona se mozda jos da spasiti..
2 u sredini i ako ode Dulja jedan krilni. I to je to.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 05 nov 2016, 22:46

Sabinho je napisao/la:Ne znam sta je za nas zasluzena pobjeda? Krupa je imala jedan sut prema golu, koji je uputio Kajkut sa preko 25m i koji Pavlovic nije hvatao jer je vjetar mijenjao pravac lopte i nije zelio rizikovati. Sa druge strane, mi smo preko Ahmetovica promasili dvije jako izgledne prilike, jednu bukvalno jedan na jedan sa golmanom a drugu koju je MAJSTORSKI sam sebi stvorio gradjenjem i pravovremenim okretom. Vecim dijelom utakmice smo imali inicijativu, nismo srljali i strpljivo smo cekali gol. Da je nas bilo ko dobio u ovakvoj identicnoj utakmici, bila bi prica kako su nas satrali i prezasluzeno slavili. Pobjeda je sasvim sigurno zasluzena, pojedincima je vec preslo u naviku da bukvalno vise iscekuju kiks da mogu srati nego da uzmemo mec. Bravo Cala, bravo momci!

antologijski post :thumbup: :thumbup: :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 nov 2016, 22:49

Locust je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Na zimu dovesti 3 bas ciljana pojacanja i ova sezona se mozda jos da spasiti..
2 u sredini i ako ode Dulja jedan krilni. I to je to.
Ne bi ni jedan napadac bio na odmet! :D Ali da se razlikuje od Ahmeta, neki manji, brzi.. Od Amera ocigledno vise nema nista.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 nov 2016, 22:57

Sabinho je napisao/la:Ne znam sta je za nas zasluzena pobjeda? Krupa je imala jedan sut prema golu, koji je uputio Kajkut sa preko 25m i koji Pavlovic nije hvatao jer je vjetar mijenjao pravac lopte i nije zelio rizikovati. Sa druge strane, mi smo preko Ahmetovica promasili dvije jako izgledne prilike, jednu bukvalno jedan na jedan sa golmanom a drugu koju je MAJSTORSKI sam sebi stvorio gradjenjem i pravovremenim okretom. Vecim dijelom utakmice smo imali inicijativu, nismo srljali i strpljivo smo cekali gol. Da je nas bilo ko dobio u ovakvoj identicnoj utakmici, bila bi prica kako su nas satrali i prezasluzeno slavili. Pobjeda je sasvim sigurno zasluzena, pojedincima je vec preslo u naviku da bukvalno vise iscekuju kiks da mogu srati nego da uzmemo mec. Bravo Cala, bravo momci!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], has i 13 gostiju.