FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Keenan.-
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Keenan.- » 05 nov 2016, 23:18

amazon je napisao/la:Idemo u vitez po bod!
Bod je imperativ, mi smo Zeljo!
FK Željezničar
Chelsea FC

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2016, 23:20

plavousrcu je napisao/la:Od obecane titule do imperativa u Vitezu, ne zbog titule nego zbog Lige za prvaka.
Ta obećana titula je djelo Kostića koji se nafurao kao da je došao u Real. Ni to ne bi bilo nemoguće, ali ko je mogao znati da će Zrinjski biti perfektan. Mi i ovako loši ne zaostajemo mnogo za Evropom, to je jedino pozitivno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 nov 2016, 23:41

Duška, smiješna ti je to prica.

Mogao je Nikolić poruciti i narediti onog slovencu da nam donese usput i titulu Lige Prvaka, ali to je nidje veze prica.
Sa ovim igrackim kadrom je top 6 mjera, tj. liga za prvaka.

Probati nešto u Kupu, Ćelo ga je vec osvajao sa Radnikom.. Uglavnom, ako se izbori Evropa bice uspjeh.
Sazonu se sjebali porazi od Viteza, Zrinjskog na Grbavici, derbi, veceras Sloboda, prosipanje bodova u svom terenu, neka "pojacanja" tipa Pozder, Husić (koji je sam prosuo 3 boda u Zenici svojim glupostima i ostavio nas na cjedili u derbiju), Bevab, Šećerović i slicno.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 nov 2016, 23:46

Daj makni pitara, nego nesto slicno kao let3 mislim. Kup pokusati o tituli prestati sanjati sta vam je.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 nov 2016, 23:47

Duška je upravu, ne može doći čovjek sa strane i odjednom najaviti titulu kao grom iz vedra neba, morao ga je neko pošteno naložiti i morao je to uraditi po nečijim uputama.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2016, 23:48

Ja se samo nadam da nase balerine nece moci veceras oka sklopiti uprkos "umoru" kojeg osjecaju. Da Bog da im na pameti bila armija navijaca koju su ucinili tuznom i iznerviranom za ove dvije utakmice. Idite iz Zelje!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 nov 2016, 23:56

Malo ste previse zauzeli pozicije i rovovi se cuvaju, dok se salju diverzanti da zakuhaju izmedju nas. Uprava nije zlatna lipa je yebala ali nije vala ni kako vi pojedinci pisete toliko losa. Hajde ti radi svaki dan a problem za problemom jos ti svaka saka jada s strane palamudi.Po imenima imamo solidan tim i ko je znao da ce igrati ovako. Teren los i da hoce sta pokazati tesko da mogu na blatnjaku. Nemamo vala ni srece, trebaju igraci kod hodza/popova kunte pante.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2016, 00:03

TikTak je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Malo ste previse zauzeli pozicije i rovovi se cuvaju, dok se salju diverzanti da zakuhaju izmedju nas. Uprava nije zlatna lipa je yebala ali nije vala ni kako vi pojedinci pisete toliko losa. Hajde ti radi svaki dan a problem za problemom jos ti svaka saka jada s strane palamudi.Po imenima imamo solidan tim i ko je znao da ce igrati ovako. Teren los i da hoce sta pokazati tesko da mogu na blatnjaku. Nemamo vala ni srece, trebaju igraci kod hodza/popova kunte pante.
Moraju znati. Ne moze opravdanje biti ko je znao da ce ovako losi biti. Mozemo ja i ti onda sjest u lozu, glumiti mega sportske poznavaoce. Odgovoran si za stvari koje radis.
Normalno da su odgovorni za sportski dio nije moj rahmetli dedo Ramiz, mislis da je nama drago sto smo u situaciji kakvoj jesmo? Citas li ti da i mi kritikujemo ali vi kritikujete sve zivo u vezi s Zeljom.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 00:05

TikTak je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:
amazon je napisao/la:Idemo u vitez po bod!
Bod je imperativ, mi smo Zeljo!
Sta nam uradise za kratko vrijeme. Mi smo protiv Mladosti bili zadovoljni bodom. Hej protiv Mladosti.
Musa je opasan trener. I ako izgubimo nema veze. Mi smo Zeljo. Titule nam ne trebaju, nije to imperativ.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2016, 00:14

TikTak je napisao/la:Ne mozes tako govoriti. Sta ti mislis da meni nije drago sto ce se istok napraviti. Samo nemoj me ****, nemoj me lagati mjesecima i nemoj ove rezultatske blamaze spinovati istokom. Ovcom me prave ova **** 20 godina i konta Misimovic moze i on.
Ja jedno ti drugo. Hajde eto kakvu soluciju ti imas da pomognes? Oni odu i onda sta?

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 06 nov 2016, 00:16

MocMahale444 je napisao/la:Malo ste previse zauzeli pozicije i rovovi se cuvaju, dok se salju diverzanti da zakuhaju izmedju nas. Uprava nije zlatna lipa je yebala ali nije vala ni kako vi pojedinci pisete toliko losa. Hajde ti radi svaki dan a problem za problemom jos ti svaka saka jada s strane palamudi.Po imenima imamo solidan tim i ko je znao da ce igrati ovako. Teren los i da hoce sta pokazati tesko da mogu na blatnjaku. Nemamo vala ni srece, trebaju igraci kod hodza/popova kunte pante.
plaćenici moj muhoni, ne može čovjek ovako aktivno pisati na prazan stomak. raduju se neuspjesima da bi imali razloga za pljuvanje. tužno šta sebi ljudi dozvole.
ali željo je veći od svih njih i vjeruj mi biće željo opet šampion ;)
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 00:18

Ne kontam odakle ti to da te uprava lagala za istocnu tribinu...
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 00:27

A nije brate lagala, po zakonu su trebali dobit urbanisticku odma jer su imali sve potrebne papire. Mislis da bi nasa uprava otisla sa polovicnim dokazima da posjedujemo to i to zemljiste za gradnju istocne tribine? SD nikakav dokaz nije imao, imao je dogovor sa Koldzom a njemu se taj prijedlog od SD-a svidio i opstruirao gradnju s ciljem da uspiju u svojim namjerama. E nije moglo jbg, zato se i odugovlacilo ovoliko i dobili su najminimalnije. Da je nasa uprava dala 500m kvadratnih tj onaj plato iza buduce istocne tribine **** bi im sve pod spisku, ovako samo plavi zamak i sve uredu. Dobili urbanisticku a sto se tice gradjevinske nismo je mogli dobit zbog izbora pa cemo sad vjerovatno.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2016, 00:28

To mu je objašnjeno milion puta, ali džaba se trudite, njegova misija je jasna od prvog dana.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2016, 00:40

Incognito87 je napisao/la:
plaćenici moj muhoni, ne može čovjek ovako aktivno pisati na prazan stomak. raduju se neuspjesima da bi imali razloga za pljuvanje. tužno šta sebi ljudi dozvole.
ali željo je veći od svih njih i vjeruj mi biće željo opet šampion ;)
Kritiku bacis ti, Virto, Roko87, Ajzea i svi ostali ali to se ne vidi zbog ne znam kojeg razloga, oni misle da eto ne vidimo nista i sutimo ko pastiri.Nikad necu skontati ovo i mozda sam ja na pogresnom mjestu. Licno na ovaj forum sam dosao zbog Zelje ne uprave i nekih desnih i lijevih strana. Jaro samo ljoZe, zadnju godinu pisem i na prepucavanjima jer je ovdje gluho bilo. Dosta lazi s svih strana a kofole svi smo zbog jednog razloga tu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2016, 00:57

Voli te tvoje Sarajevo.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 01:08

TikTak je napisao/la:Nisam ih ja tjerao da objavljuju lazne informacije. Nisam tjerao ni Bakira da kaze da ce zaposliti 100.000 ljudi a on rekao. Sjeti se samo onog gradi Miske boli te ****. Niko tada nije pisao o zakonima. Sta bi s kulama. I one isparile. Crnogorac dozvolio si sebi da te pitar provaljuje. Nemoj vise, ne radi mene, nego radi sebe.
Ljudi iz uprave nista lazno nisu objavili, sve je bilo s njihove strane regularno i po zakonu su mogli graditi tacno kad su i objavili da se zakon postovao, posto nije vidio si sta je na kraju bilo. Imam osjecaj da ti sve znas nego se mutav pravis.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2016, 01:26

Kosoric kriv i za gol na derbiju,Veca za gol protiv Zrinjskog,Kosoric kriv i za Slobodin gol.
Onda Wagner u padu daje glavom gol. Blagojevic se trudi ali nije u formi, Radinovic se trudi ali djaba dosta gresaka. Secerovic se plasi sam sebe, Lendric vise posvecuje paznje izgledu nego kako ce igrati. Sinisa mu servira na sofru loptu i nista od toga. Krizman lipa te yebala direktno u igraca puca :shock: nakon sto je Lendric ukrao loptu. Ono je morao pogoditi da si pita. Miro ne moze sam, nekad se uklopi u sivilo. Tegoba i patnja!
Mrzim se vaditi na sudije ali oni nas kasape gdje stignu, onda timovi kad igraju protiv nas nafuraju se samo tako, posebno golmani.
Haj budi normalan :D

Hrasno1921 javi se raji.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 02:53

MocMahale444 je napisao/la:Kosoric kriv i za gol na derbiju,Veca za gol protiv Zrinjskog,Kosoric kriv i za Slobodin gol.
Onda Wagner u padu daje glavom gol. Blagojevic se trudi ali nije u formi, Radinovic se trudi ali djaba dosta gresaka. Secerovic se plasi sam sebe, Lendric vise posvecuje paznje izgledu nego kako ce igrati. Sinisa mu servira na sofru loptu i nista od toga. Krizman lipa te yebala direktno u igraca puca :shock: nakon sto je Lendric ukrao loptu. Ono je morao pogoditi da si pita. Miro ne moze sam, nekad se uklopi u sivilo. Tegoba i patnja!
Mrzim se vaditi na sudije ali oni nas kasape gdje stignu, onda timovi kad igraju protiv nas nafuraju se samo tako, posebno golmani.
Haj budi normalan :D

Hrasno1921 javi se raji.
Javit ce se on kad se tribina bude gradila, bice Koldzo njegov prijatelj omogucio bla bla. Standardno :mrgreen:
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2016, 03:10

z1921 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Hrasno1921 javi se raji.
Javit ce se on kad se tribina bude gradila, bice Koldzo njegov prijatelj omogucio bla bla. Standardno :mrgreen:
Pise on nama jedno par sedmica istu pricu kao i pojedini, jos dodaje lazni hadzija.Kad samo jedan dan uleti na forum i kaze sve je dogovoreno uprava radi odlican posao :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.