vidis to je vec moguce objasnjenjeDonnie Darko je napisao/la:Regularna sezona se broji samo u parnim godinama.Quinlan je napisao/la:al bukvalno tako, inace se "argumenti" koriste kako kome odgovara, ono sto ti ide u prilog tada je argument, ali u drugoj raspravi najednom nije, prosle godine RS je bila zajebancija, PO ona prava stvar, a sad je raspad sistema radi slabije igre u RS ratnikaScof1eld je napisao/la:Kada gaze sve u rsu - koga boli briga za rs, bitan je samo playoff
Kada izgube u rsu - ovo ocito ne ide, durant im ugusi sutere, klaya treba tradeati![]()
![]()
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko ne kaze da je RS sezona bitna (u smislu njihove finalne procjene) za velike timove.Njihov uspjeh se uvijek mjeri u POu,ali u jednom postoji izuzetak,koji ne zelite vidjeti ili mozda ne poznajete dovoljno dobro NBA,da bi to vidjeli.Kad se dovede igrac magnitude Duranta,a uz to promijeni 8 od 15 igraca iz rostera koje si uigravao zadnje 3 god,RS sezona itekako postaje bitna za taj tim.Zasto?Zato sto se,bez obzira na sav talenat koji imaju,nece "probuditi" prvog dana POa i jednostavno porusiti sve ekipe.Ne mozes preskociti korake koji su pred tobom,ako zelis doci do NBA titule.GS mora uigrati igraca poput Duranta,dok oni igraci koji su vec bili tu moraju redefinisati svoje uloge.Ostatak novih igraca mora pronaci balans izmedju toga kako odigrati ono za sta su dovedeni,a da pri tome ne budu na putu cetvorici All star igraca.To se zove stvaranje hemije,a ona ne dolazi preko noci.Ona se gradi i stvara mjesecima,pa cak i sezonama.Doda li se svemu ovome cinjenica da je GS usao u sezonu znajuci da ce imati problema sa zastitom obruca i skokom,cak i laiku postaje jasno da vremena nema puno.Ekipa ima 4 igraca (od toga zadnja 2 MVPa) koja su u svom prajmu (nikada se u historiji lige to nije desilo) i sasvim je logicno da su pod lupom i da ce se svaki njihov potez secirati.U cemu je tu problem?To je put koji je sama fransiza odabrala,zasto se onda pojedicnima ovdje ne dopada komentarisanje GSa?Cini mi se da su i pojedini igraci GS usli u sezonu sa devizom "lako cemo" (primjera radi Green prica kako zeli "ponistiti" CLE u finalu),a ja garantujem da ce morati izvesti itekakvo cudo da bi dosli do tog finala ne budu li medju prve 2 ekipe Zapada na kraju RSa,bez obzira na njihov roster.Zato je,drugovi moji,ovaj RS itekako bitan GSu.
Bit ćemo bolji dok prorade automatizmi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
3 godine iste price obje strane. Kako vam ne dojadi 
Postovanje treba zaraditi.
Da vidimo tu Minesotu i odbranu nad Ruselom ili će ga pustiti da postigne 50 poena, a čuvati druge 
Nerealno je ocekivati da budu van top2 Zapada prijatelju, al bas nerealno. Oni ce i pored neuigranosti jos uvijek, na suhi kvalitet pojedinaca uzeti dosta meceva, primjerice su ti Portland i Oklahoma, na kraju ce se vrtiti oko 60-65 pobjeda, prije 65 jer ne vidim da ce izgubiti 20ak meceva, a to ce biti vrlo vjerovatno dovoljno i za top seed, top2 sigurno.NEZALAGANJE je napisao/la:Niko ne kaze da je RS sezona bitna (u smislu njihove finalne procjene) za velike timove.Njihov uspjeh se uvijek mjeri u POu,ali u jednom postoji izuzetak,koji ne zelite vidjeti ili mozda ne poznajete dovoljno dobro NBA,da bi to vidjeli.Kad se dovede igrac magnitude Duranta,a uz to promijeni 8 od 15 igraca iz rostera koje si uigravao zadnje 3 god,RS sezona itekako postaje bitna za taj tim.Zasto?Zato sto se,bez obzira na sav talenat koji imaju,nece "probuditi" prvog dana POa i jednostavno porusiti sve ekipe.Ne mozes preskociti korake koji su pred tobom,ako zelis doci do NBA titule.GS mora uigrati igraca poput Duranta,dok oni igraci koji su vec bili tu moraju redefinisati svoje uloge.Ostatak novih igraca mora pronaci balans izmedju toga kako odigrati ono za sta su dovedeni,a da pri tome ne budu na putu cetvorici All star igraca.To se zove stvaranje hemije,a ona ne dolazi preko noci.Ona se gradi i stvara mjesecima,pa cak i sezonama.Doda li se svemu ovome cinjenica da je GS usao u sezonu znajuci da ce imati problema sa zastitom obruca i skokom,cak i laiku postaje jasno da vremena nema puno.Ekipa ima 4 igraca (od toga zadnja 2 MVPa) koja su u svom prajmu (nikada se u historiji lige to nije desilo) i sasvim je logicno da su pod lupom i da ce se svaki njihov potez secirati.U cemu je tu problem?To je put koji je sama fransiza odabrala,zasto se onda pojedicnima ovdje ne dopada komentarisanje GSa?Cini mi se da su i pojedini igraci GS usli u sezonu sa devizom "lako cemo" (primjera radi Green prica kako zeli "ponistiti" CLE u finalu),a ja garantujem da ce morati izvesti itekakvo cudo da bi dosli do tog finala ne budu li medju prve 2 ekipe Zapada na kraju RSa,bez obzira na njihov roster.Zato je,drugovi moji,ovaj RS itekako bitan GSu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bice GSW medju prva 2 na zapadu. Sezona tek pocela;Imaju jos pola godine da se uigraju, a jedino ih Clippersi mogu ugroziti za TOP 2 na zapadu.
Problem je sto neki misle da ce opet ici na 73 pobjede, ali ne moze dvaput isto. Bice to nekih 60-ak pobjeda ove sezone.
Nisu jos nijednu odigrali protiv buranije sa istoka.
Bilo bi dobro odraditi trade Zaza-Deandre Jordan.
Problem je sto neki misle da ce opet ici na 73 pobjede, ali ne moze dvaput isto. Bice to nekih 60-ak pobjeda ove sezone.
Nisu jos nijednu odigrali protiv buranije sa istoka.
Bilo bi dobro odraditi trade Zaza-Deandre Jordan.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Vidio si i sam kako se Russ pravda jer b2b utakmica ali vec sutradan je Curry indijanac..Quinlan je napisao/la: al bukvalno tako, inace se "argumenti" koriste kako kome odgovara, ono sto ti ide u prilog tada je argument, ali u drugoj raspravi najednom nije:
ser del barça es el millor que hi ha !
KD ogromna beta postao alfa gsw,jao hahaha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
80-2 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja to uopste ne iskljucujem.Stavise,ocekujem ih tu,samo kazem da nece imati previse prostora za kiks.bodi123 je napisao/la:Nerealno je ocekivati da budu van top2 Zapada prijatelju, al bas nerealno. Oni ce i pored neuigranosti jos uvijek, na suhi kvalitet pojedinaca uzeti dosta meceva, primjerice su ti Portland i Oklahoma, na kraju ce se vrtiti oko 60-65 pobjeda, prije 65 jer ne vidim da ce izgubiti 20ak meceva, a to ce biti vrlo vjerovatno dovoljno i za top seed, top2 sigurno.NEZALAGANJE je napisao/la:Niko ne kaze da je RS sezona bitna (u smislu njihove finalne procjene) za velike timove.Njihov uspjeh se uvijek mjeri u POu,ali u jednom postoji izuzetak,koji ne zelite vidjeti ili mozda ne poznajete dovoljno dobro NBA,da bi to vidjeli.Kad se dovede igrac magnitude Duranta,a uz to promijeni 8 od 15 igraca iz rostera koje si uigravao zadnje 3 god,RS sezona itekako postaje bitna za taj tim.Zasto?Zato sto se,bez obzira na sav talenat koji imaju,nece "probuditi" prvog dana POa i jednostavno porusiti sve ekipe.Ne mozes preskociti korake koji su pred tobom,ako zelis doci do NBA titule.GS mora uigrati igraca poput Duranta,dok oni igraci koji su vec bili tu moraju redefinisati svoje uloge.Ostatak novih igraca mora pronaci balans izmedju toga kako odigrati ono za sta su dovedeni,a da pri tome ne budu na putu cetvorici All star igraca.To se zove stvaranje hemije,a ona ne dolazi preko noci.Ona se gradi i stvara mjesecima,pa cak i sezonama.Doda li se svemu ovome cinjenica da je GS usao u sezonu znajuci da ce imati problema sa zastitom obruca i skokom,cak i laiku postaje jasno da vremena nema puno.Ekipa ima 4 igraca (od toga zadnja 2 MVPa) koja su u svom prajmu (nikada se u historiji lige to nije desilo) i sasvim je logicno da su pod lupom i da ce se svaki njihov potez secirati.U cemu je tu problem?To je put koji je sama fransiza odabrala,zasto se onda pojedicnima ovdje ne dopada komentarisanje GSa?Cini mi se da su i pojedini igraci GS usli u sezonu sa devizom "lako cemo" (primjera radi Green prica kako zeli "ponistiti" CLE u finalu),a ja garantujem da ce morati izvesti itekakvo cudo da bi dosli do tog finala ne budu li medju prve 2 ekipe Zapada na kraju RSa,bez obzira na njihov roster.Zato je,drugovi moji,ovaj RS itekako bitan GSu.
Kad bek fula oba slobodna bogte
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Sir Oliver
- Kontakt:
KAT je baš zvjerka... Zna igrati
Mislim da Minnesota neće vidjeti PO ni ove godine. Čak bi Denver stavio prije njih iako znaju zayebat svašta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
zavisi sve sta ti u toj situaciji odgovara da progiras kao "argument"Scof1eld je napisao/la:Vidio si i sam kako se Russ pravda jer b2b utakmica ali vec sutradan je Curry indijanac..Quinlan je napisao/la: al bukvalno tako, inace se "argumenti" koriste kako kome odgovara, ono sto ti ide u prilog tada je argument, ali u drugoj raspravi najednom nije:
Adams 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nemojte s.rat. Da je Curry indijanac napisao je jedan lik i odma čitav forum.
Budimo realni, na ovom forumu se najviše ser.e po Westbrooku. I to već odavno. Al sad odjednom Curry jadan, pa tu imaš 2-3 lika koji osporavaju njegovu veličinu i to je to.
Budimo realni, na ovom forumu se najviše ser.e po Westbrooku. I to već odavno. Al sad odjednom Curry jadan, pa tu imaš 2-3 lika koji osporavaju njegovu veličinu i to je to.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja napiso iz zajebancije,ako na mene mislisLillard je napisao/la:Nemojte s.rat. Da je Curry indijanac napisao je jedan lik i odma čitav forum.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kakav je indijanac večeras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.