FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za vrijeme pauze nazvati Husrefa i izdiktirati mu koji sasatav MDK da izvede na Koševo 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Samke al' te krenulo danas 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rasut ćemo ih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Druze izvini, jezim se na ovakve stvari.pitic je napisao/la:Selo od 700 stanovnika pobjedili autogolom

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Znaš da se ja zezam malo
meni važna 3 boda, a ostalo neka ide svojim tokom
MDK predaj se...Sljedeću pobjediti zahvaljujući penalu.

SRETAN BROJ - 1725
Ma kontao sam jesi ozb ili sarkastican.pitic je napisao/la:Znaš da se ja zezam malomeni važna 3 boda, a ostalo neka ide svojim tokom
MDK predaj se...Sljedeću pobjediti zahvaljujući penalu.

-
- Kontakt:
Nisam nikad vrijeđao niti prozivao Rustemovića niti komentarisao njegove igre ali stvarno trebamo što prije naći zamjenu za njega u vidu nekog baš kvalitetnog igrača, vjerujem da bi i Sarić tada progirao kada bi uz sebe imao kvalitetnog saigrača. Današnji potezi Rustemovića se ne viđaju ni u utakmicama pionira.
Ja sam najviše kudio odbranu i tu sam se baš prevario, na kraju odbrana nam najjači dio tima, i vala neka sam pogriješio. Optimističan sam za ovih par preostalih utakmica, mislim da ćemo izvući fin broj bodova i da će na kraju polusezone to biti sasvim solidno i da ćemo biti zadovoljni s obzirom kako igramo i kakve smo blamaže doživjeli.
Na utakmicama kao ova današnja i ona protiv Viteza se osvajaju titule. Mi smo danas došli sa ciljem da pobjedimo i nisu nas zanimali drugi rezultati i na kraju smo svi sretni i zadovoljni. Da smo imali ovakav pristup i da smo znali šta hoćemo, možda bi i bolje prošli na gostovanju kod Mladosti ili Radnika. Ima tu, naravno, i Janjošove zasluge i ja sam do sada, prezadovoljan njegovim radom a bio sam protiv njegovog dolaska. I da izgubi preostale 3 utakmice ja ništa ne bi imao protiv njega sve dok na onaj način i sa onim emocijama vodi ekipu. Samo naprijed legendo.
Da opet napomenem, mišljenja sam da nam fali dosta kvalitetnih igrača da bi ličili na ekipu ali učinkovitije je dovesti 3-4 kvalitetna igrača a višak otpustiti, a taj višak ne smije biti veći od 3-4 igrača. Nadam se da će ljudi koji su zaduženi za pravljenje ekipe što manje mjenjati i pogoditi sa pojačanjima i da se možemo čemu nadati na proljeće.
I da, vidim tu prozivate Ćelu, nema potrebe za tim, mislim i meni je drago što ga ne ide ali suludo je govoriti da je loš i da nije neki stručnjak. Istina, bio sam za njegov dolazak, bio mi je drag, sada kada je kod komšinica nije mi drag ali ga i dalje poštujem i smatram da je kvalitetan stručnjak i da je jedan od najboljih u državi ali isto tako smatram sada da mi nismo pogriješili što smo doveli gosp. Janjoša. Po vašoj logici, za sve je kriv trener, budite malo realni. Ne branim nikog ali malo razmislite.
I da, na kraju, čestitam igračima na današnjoj pobjedi i nadam se da će nastaviti osvajati bodove jer yebo igru, nek bude svaka ovakva do kraja samo da mi uzimamo bodove.
Ja sam najviše kudio odbranu i tu sam se baš prevario, na kraju odbrana nam najjači dio tima, i vala neka sam pogriješio. Optimističan sam za ovih par preostalih utakmica, mislim da ćemo izvući fin broj bodova i da će na kraju polusezone to biti sasvim solidno i da ćemo biti zadovoljni s obzirom kako igramo i kakve smo blamaže doživjeli.
Na utakmicama kao ova današnja i ona protiv Viteza se osvajaju titule. Mi smo danas došli sa ciljem da pobjedimo i nisu nas zanimali drugi rezultati i na kraju smo svi sretni i zadovoljni. Da smo imali ovakav pristup i da smo znali šta hoćemo, možda bi i bolje prošli na gostovanju kod Mladosti ili Radnika. Ima tu, naravno, i Janjošove zasluge i ja sam do sada, prezadovoljan njegovim radom a bio sam protiv njegovog dolaska. I da izgubi preostale 3 utakmice ja ništa ne bi imao protiv njega sve dok na onaj način i sa onim emocijama vodi ekipu. Samo naprijed legendo.
Da opet napomenem, mišljenja sam da nam fali dosta kvalitetnih igrača da bi ličili na ekipu ali učinkovitije je dovesti 3-4 kvalitetna igrača a višak otpustiti, a taj višak ne smije biti veći od 3-4 igrača. Nadam se da će ljudi koji su zaduženi za pravljenje ekipe što manje mjenjati i pogoditi sa pojačanjima i da se možemo čemu nadati na proljeće.
I da, vidim tu prozivate Ćelu, nema potrebe za tim, mislim i meni je drago što ga ne ide ali suludo je govoriti da je loš i da nije neki stručnjak. Istina, bio sam za njegov dolazak, bio mi je drag, sada kada je kod komšinica nije mi drag ali ga i dalje poštujem i smatram da je kvalitetan stručnjak i da je jedan od najboljih u državi ali isto tako smatram sada da mi nismo pogriješili što smo doveli gosp. Janjoša. Po vašoj logici, za sve je kriv trener, budite malo realni. Ne branim nikog ali malo razmislite.
I da, na kraju, čestitam igračima na današnjoj pobjedi i nadam se da će nastaviti osvajati bodove jer yebo igru, nek bude svaka ovakva do kraja samo da mi uzimamo bodove.
-
- Kontakt:
A Pande cooleri mrtvi, navijaju, sve rega, nema primitivnih izliva nacionalizma, kao u ostalim manjim sredinama u RS-u. Nesto sam ih zagotivio, a i Starcevica sam vazda smatrao dobrim insanom, nako merhametli
Jos Vukotic, koja je to ljudina... Ma Krupa dramica, da Bog da sto godina igrali PL BiH.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sto se tice igrackog kadra, nama na svakoj poziciji nedostaje kvalitetan igrac ako gledamo u neke daleke domete, ali ako gledamo sredinu u kojoj se takmicimo nama su potrebna konkretno tri igraca. Defanzivni vezni, centralni vezni te lijevi bek, i to da budu igraci koji igraju u oba pravca i koji su iskusni, imaju iskustvo nosenja ekipe i osvajanja trofeja u jacim sredinama.SiouxLukavac je napisao/la:Nisam nikad vrijeđao niti prozivao Rustemovića niti komentarisao njegove igre ali stvarno trebamo što prije naći zamjenu za njega u vidu nekog baš kvalitetnog igrača, vjerujem da bi i Sarić tada progirao kada bi uz sebe imao kvalitetnog saigrača. Današnji potezi Rustemovića se ne viđaju ni u utakmicama pionira.
Ja licno nisam prozivao Slavka Petrovica, covjek je izvanredan strucnjak medjutim popelo mi se na neku stvar sto se govorilo [i"]samo Celu dovesti i prvi cemo bit'[/i] ".

Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 06 nov 2016, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Joj Rustemovića danas Allahu dragi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Mene zamalo herc nije strefio kad lik krenu da dribla u 16-tercu,a ima mogucnost da izbije loptu,jos nakon toga Krupljani dobise slobodan udarac u zoni sutajurisicduska je napisao/la:Joj Rustemovića danas Allahu dragi.

Pa Boga mi bolje je da bilo koga od akademaca ubace da igra umjeato Rustema. Mi fkt nemamo veznog reda!
ne znam sta je lose uradio?zagorski je napisao/la:Mene zamalo herc nije strefio kad lik krenu da dribla u 16-tercu,a ima mogucnost da izbije loptu,jos nakon toga Krupljani dobise slobodan udarac u zoni sutajurisicduska je napisao/la:Joj Rustemovića danas Allahu dragi.![]()
Pa Boga mi bolje je da bilo koga od akademaca ubace da igra umjeato Rustema. Mi fkt nemamo veznog reda!
Izvini, ali on je jako dobro sacuvao loptu i dao loptu slobodnom bekicu, drugi par cipela je bekiceva nosalancija umjesto da je loptu iz prvog ili drugog dodira gurnuo na slobodno krilo. Kada pravis kontru, najbitnije je da jedan igrac drzi loptu dok se drugi otvaraju, ako to nema ko da uradi nikad neces kontru napraviti. Isto tako ako ti se igra svodi na izbijanje onda ces imat 10 nersjesenih u regularnoj sezoni. Rustemovic je jedino pogrijesio sto je loptu predao INVALIDU.
Npr puno ece greske je pravio saric od ulaska, ali hajde pravit cemo se slijepi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ThrillerHz
- Kontakt:
Uzeli inzinjeri Rustema na zub, jer je to "fora", vidjele zabe da se konji potkivaju pa i one digle nogu.Pantelija je napisao/la:ne znam sta je lose uradio?zagorski je napisao/la:Mene zamalo herc nije strefio kad lik krenu da dribla u 16-tercu,a ima mogucnost da izbije loptu,jos nakon toga Krupljani dobise slobodan udarac u zoni sutajurisicduska je napisao/la:Joj Rustemovića danas Allahu dragi.![]()
Izvini, ali on je jako dobro sacuvao loptu i dao loptu slobodnom bekicu, drugi par cipela je bekiceva nosalancija umjesto da je loptu iz prvog ili drugog dodira gurnuo na slobodno krilo. Kada pravis kontru, najbitnije je da jedan igrac drzi loptu dok se drugi otvaraju, ako to nema ko da uradi nikad neces kontru napraviti. Isto tako ako ti se igra svodi na izbijanje onda ces imat 10 nersjesenih u regularnoj sezoni. Rustemovic je jedino pogrijesio sto je loptu predao INVALIDU.
Npr puno ece greske je pravio saric od ulaska, ali hajde pravit cemo se slijepi.
A i dalje se pravimo slijepi na Sariceve greske, posebno zbog koje je Ivetic crveni popusio... Mislim mozes branit nekog igraca al budi realan nekad i priznaj gresku, ljudski je. Da valjaju obojica ne bi Ivetic i Mihojevic vezu igrali.
1946~
Ja sam jucer objasnio, rustem je ok igrac koji cesto zbog toga sto zeli pokazati vise nego sto zna sam sebe pokopa, ali juccer nije napavio ni jednu jedinu gresku. Saric jeste, zbog njegove zajebancije nam najbolji lijevi bek dobije crveni karton, to se ne spominje, ali se spominje da je rustem 5 igraca predriblao, dodao bekicu, ovaj izgubio loptu i napravi faul, i to je greska rustemovica.... ma daj ba...
S rustemom samod a psiholog sjedne i neko da mu objasni koliko je fudbal jednostavan, bio bi dobar igrac, jucer je 2 puta u sredini okretao protivnike i pravio visak, i onda napravi "gresku" umjesto da preda odmah loptu slobodnom krilu ili 10-ki, on nstavi vuci loptu i kad pridje igracu doda je. Da se odmah oslobodi i krene u prostor to bi bilo top.
**** ga uzimanje na zub i te price,Sarica gotivim i milo mi je drago sto je dosao, ali je llos i to je vidi iz primljenih golova nakon njegovih driblinga kao zadjeg veznog, bespotrebnog soliranja, ali je znao i odigrati kako zna i tu mu niko ne moze nista lose reci. Ali jjucer nesto prigovoriti rustemu a zaobici greske sarica je cinizam, dvolicnost ili je bas mrznja nekog veceg levela
S rustemom samod a psiholog sjedne i neko da mu objasni koliko je fudbal jednostavan, bio bi dobar igrac, jucer je 2 puta u sredini okretao protivnike i pravio visak, i onda napravi "gresku" umjesto da preda odmah loptu slobodnom krilu ili 10-ki, on nstavi vuci loptu i kad pridje igracu doda je. Da se odmah oslobodi i krene u prostor to bi bilo top.
**** ga uzimanje na zub i te price,Sarica gotivim i milo mi je drago sto je dosao, ali je llos i to je vidi iz primljenih golova nakon njegovih driblinga kao zadjeg veznog, bespotrebnog soliranja, ali je znao i odigrati kako zna i tu mu niko ne moze nista lose reci. Ali jjucer nesto prigovoriti rustemu a zaobici greske sarica je cinizam, dvolicnost ili je bas mrznja nekog veceg levela
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
krupa prva ekipa protiv koje imamo maksimalan ucinak, znaci ivetic, bekic ne igraju, balic je upitan sa zadnjom lozom
to samo kod nas moze da imas tri lijeva beka i da zapocnes tekmu bez iti jednog
to samo kod nas moze da imas tri lijeva beka i da zapocnes tekmu bez iti jednog
- ThrillerHz
- Kontakt:
Drugog objasnjenja nema. Ja vjerujem i da go da, da bi ga pljuvali sto nije drugacije zabio... Sto neko rece, otice od nas i postat ce glavni igrac Zrinjskog i najbolji vezni ligePantelija je napisao/la:Ali jjucer nesto prigovoriti rustemu a zaobici greske sarica je cinizam, dvolicnost ili je bas mrznja nekog veceg levela

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E **** ga..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Jadnimi, nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, TETRAPAK, ubipara i 79 gostiju.