AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Složićemo se da ovakvom Milanu doprinosi, ali da je jako neinteligentan to niko ne moze pobiti...on jedino sto ima to je brzina, ali osim toga nema ništa više. Dovoljno ga je vidjeti kad krene u dribling :S , neka nadje neko njegov procenat uspješnih driblinga.
Dzaba boljeg trenutno nemamo i ne znam zasto bi mijenjali sad igrace koji donose bodove, guraj sa ovima kad se pojacas sa kvalitetnim igracima onda mjenjaj
Nego evo 1-1 napoli lazio najbolje bi bilo da tako ostane za nas
Nego evo 1-1 napoli lazio najbolje bi bilo da tako ostane za nas
Kako Hamsik dijeli lopte
kako nama treba ovakav igrač, pa to je čudo Božije, već 4 godine nama fali pravi ofanzivni vezni.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 05 nov 2016, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Pojedinci su se pocdli gubiti usljed subjektivnosti. I ja bih volio da nam lijevo igra Ronaldo, a desno Roben, ali ne moze. I onda pojedinci kazu: hvala Bogu sto nece igrati, napokon da ga moje oci ne gledaju i sl.
Takvim stavom vi ne zelite dobro Milanu, jer je Niang u ovom Milanu jedan od najboljih igraca i poslije Bacce najkorisniji u ovom timu u napadu.
Takvim stavom vi ne zelite dobro Milanu, jer je Niang u ovom Milanu jedan od najboljih igraca i poslije Bacce najkorisniji u ovom timu u napadu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa upravo to i zelim, da sto brze **** iz kluba.
To sto kao nemamo boljeg (a imamo), to je samo nasa tuzna istina.
I mora biti "jedan od korisnijih" u napadu jer citavo vrijeme igramo sa trojicom ofanzivaca, pa i corava koka bi nekad nesto ubola.
a ako cemo o doprinosu cjelokupne ekipe, taj ni u top 7 nije.
Ne moze se porediti Bacca s njim jer ovaj u potpunosti zavisi od suigraca dok Niang ima slobodu kretati se po krilu, ulaziti u sredinu, ulaziti u sesnaeterac, ali ni dalje nista korisno ne radi. Sta je to zadnjih mjesec uradio, pa svaku bozju loptu je gubio prosle hefte, i one prosle, i one prosle da vise ne mogu ni nabrojati, pa yebem ti takvog igraca. Zabiljezi neki nafakaski gol, a ovamo zanemaris broj izgubljenih lopti, broj neuspjesnih driblinga i ostalih pizdi materni, pa ne moze to tako.
Imamo Jacka koji je 10x bolji igrac, znaci nije da nemamo zamjene. A kad na zimu dodje veznjak-dva i vrlo moguce desno krilo, tek tad ga se treba zakucati na klupu i neka ceka svoju priliku. A onda adio glupko.
I mora biti "jedan od korisnijih" u napadu jer citavo vrijeme igramo sa trojicom ofanzivaca, pa i corava koka bi nekad nesto ubola.
Ne moze se porediti Bacca s njim jer ovaj u potpunosti zavisi od suigraca dok Niang ima slobodu kretati se po krilu, ulaziti u sredinu, ulaziti u sesnaeterac, ali ni dalje nista korisno ne radi. Sta je to zadnjih mjesec uradio, pa svaku bozju loptu je gubio prosle hefte, i one prosle, i one prosle da vise ne mogu ni nabrojati, pa yebem ti takvog igraca. Zabiljezi neki nafakaski gol, a ovamo zanemaris broj izgubljenih lopti, broj neuspjesnih driblinga i ostalih pizdi materni, pa ne moze to tako.
Imamo Jacka koji je 10x bolji igrac, znaci nije da nemamo zamjene. A kad na zimu dodje veznjak-dva i vrlo moguce desno krilo, tek tad ga se treba zakucati na klupu i neka ceka svoju priliku. A onda adio glupko.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
i koji je ovo qrac
stid me umjesto njega, zivota mi
ako mi radi ovih budalastina ne bi odleprsao iz kluba (a imao ih je ohoho otkako je dosao), onda ne znam radi cega bi.

ako mi radi ovih budalastina ne bi odleprsao iz kluba (a imao ih je ohoho otkako je dosao), onda ne znam radi cega bi.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Balotelli, Pogba, Lemina, Coman, Niang........ista licnost, mada je Mario klasa za sebe.
Treba iskoristiti momenat i prodati ga englezima, oni puse ovakve igrace.
I kukala nam majka ako nam je on najbolje rjesenje na toj strani. Jack je neuporedivo bolji igrac.
Niang ima brzinu, dug korak i to je sve a cak ni tu svoju prednost ne koristi.
Koliko lopti potrosi, koliko pogresnih dodavanja i WTF poteza ima.......???
U trenutnom Milanu ima mjesta za njega al se nadam da tako nece jos dugo ostati.
Treba iskoristiti momenat i prodati ga englezima, oni puse ovakve igrace.
I kukala nam majka ako nam je on najbolje rjesenje na toj strani. Jack je neuporedivo bolji igrac.
Niang ima brzinu, dug korak i to je sve a cak ni tu svoju prednost ne koristi.
Koliko lopti potrosi, koliko pogresnih dodavanja i WTF poteza ima.......???
U trenutnom Milanu ima mjesta za njega al se nadam da tako nece jos dugo ostati.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- nextterrain
- Kontakt:
Na stranu njegovu glupost, ne volim ni ja njega, ali je apsuedno reci da ne prodonosi igri nista, i isto tako Suso. U ovom sistemu Suso je itekako bitan igrac, brz i ima dobar pregled igre i itekako pravi prostor i sanse za saigrace. Nije Ribery ali je itekako koristan. Nama je veza najveci problem i i ovi igraci bi bili dovoljni za ligu prvaka ako dodju na zimu bar jedan kvalitetan veznjak tipa Fabregas koji je i najrealniji. Ekipa ima konacno poslije 3 godine sistem kako se igra i Montella radi izvrstan posao. Govorio sam na početku i za Jacka, pa za Montellu i govorim sad i za Susa i Nianga da ce itekako doprinijeti nekom novom i boljem Milanu.
Živi bili i vidjeli!
Živi bili i vidjeli!
next ba jel' se tebi djasvi suso, onako na nefudbalski nacin? 
pa vidite, tu se mogu u jednu ruku sloziti s vama kad kazete da su njih dvojica kao neke bitnije karike u ovom timu, ali to nazalost samo govori u kakvoj je poziciji ovaj klub i kakav (ne)kvalitet preovladava unutra.
jesu obojica u globalu solidni igraci, al' ono...
sad-zasad neka budu tu u prvih 11 jer zaista nemas bog zna kako kvalitetno rijesenje, ali jednom kada se izvali lova i dodju nova pojacanja, njima je najveci domet uloga dzokera sa klupe, nista vise od toga niti uopste imaju potencijala za nesto vise sve i da hoce.
samo meni suso ni najmanje ne smeta, momak uvijek korektno odradi posao i ne mogu mu naci mane, smeta mi francuska ojebina.
pa vidite, tu se mogu u jednu ruku sloziti s vama kad kazete da su njih dvojica kao neke bitnije karike u ovom timu, ali to nazalost samo govori u kakvoj je poziciji ovaj klub i kakav (ne)kvalitet preovladava unutra.
jesu obojica u globalu solidni igraci, al' ono...
sad-zasad neka budu tu u prvih 11 jer zaista nemas bog zna kako kvalitetno rijesenje, ali jednom kada se izvali lova i dodju nova pojacanja, njima je najveci domet uloga dzokera sa klupe, nista vise od toga niti uopste imaju potencijala za nesto vise sve i da hoce.
samo meni suso ni najmanje ne smeta, momak uvijek korektno odradi posao i ne mogu mu naci mane, smeta mi francuska ojebina.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ja svo vriejme jedno, Rope drugo, i na kraju opet potvrdi ono sto ja i govorim - da u ovom ovakvom Milanu je Niang potreban i jedan je od najboljih. U nekom buducem Milanu, gdje ce se ulagati ozbiljna lova, logicno da ce Niang tesko biti ponajbitnija karika, osim ako ne uhvati neku ludu formu i opameti se (a tesko da ce urodjeno ponasanje tako lahko promijeniti).
Govoris o Susou, a lik je samo prve 3 utakmice odigrao korektno i onda se izgubio. Tek mozda posljednju da je imao nekih konkretnijih prodora, ali i dalje procitana knjiga i promjena smjera ka sredini na lijevu nogu.
Niangovi golovi nafakaski, a ostalih igraca nisu? Nemam razloga dalje onda polemisati o svemu ovome.
Nemam ja nikakve koristi ni od jednog od njih, ali ako vec zelis omalovazavati Nianga, onako subjektivno, a prikazati Susa kao bitnijeg i boljeg, hajmo onda ovako: Niang je godinu mladji od njega i vec sad bolji igrac (na trzistu primamljiviji i skuplji), u ovoj sezoni je odigrao skoro 130 minuta manje od Susa a postigao 2 gola vise i jednak broj asistencija. Pametnom dosta, ja mislim.
A volio bih naci statistiku pokusaja prodora obojice, jer igraju istu poziciju, smijem se zakleti da nije toliko losiji od Susa po pitanju neuspjesnih prodora, mozda da je imao nesto vise pokusaja ali onda i to govori nesto o njemu, da je prodorniji, spremniji preuzeti odgovornost i barem nesto pokusava... a sjecam se i nekoliko njegovih asistencija koje suigraci nisu iskoristili, ne tjeraj me da ih maksuz trazim i video postavljam.
Jbt ispascu na kraju nekakav Niangov huge fan, a u biti me samo Milan zanima i dobri rezultati, a cijenim svakog igraca koji tome doprinosi, za razliku od Polija, Bertolacija, izblajhane kamikaze ili MDS-a.
Govoris o Susou, a lik je samo prve 3 utakmice odigrao korektno i onda se izgubio. Tek mozda posljednju da je imao nekih konkretnijih prodora, ali i dalje procitana knjiga i promjena smjera ka sredini na lijevu nogu.
Niangovi golovi nafakaski, a ostalih igraca nisu? Nemam razloga dalje onda polemisati o svemu ovome.
Nemam ja nikakve koristi ni od jednog od njih, ali ako vec zelis omalovazavati Nianga, onako subjektivno, a prikazati Susa kao bitnijeg i boljeg, hajmo onda ovako: Niang je godinu mladji od njega i vec sad bolji igrac (na trzistu primamljiviji i skuplji), u ovoj sezoni je odigrao skoro 130 minuta manje od Susa a postigao 2 gola vise i jednak broj asistencija. Pametnom dosta, ja mislim.
A volio bih naci statistiku pokusaja prodora obojice, jer igraju istu poziciju, smijem se zakleti da nije toliko losiji od Susa po pitanju neuspjesnih prodora, mozda da je imao nesto vise pokusaja ali onda i to govori nesto o njemu, da je prodorniji, spremniji preuzeti odgovornost i barem nesto pokusava... a sjecam se i nekoliko njegovih asistencija koje suigraci nisu iskoristili, ne tjeraj me da ih maksuz trazim i video postavljam.
Jbt ispascu na kraju nekakav Niangov huge fan, a u biti me samo Milan zanima i dobri rezultati, a cijenim svakog igraca koji tome doprinosi, za razliku od Polija, Bertolacija, izblajhane kamikaze ili MDS-a.
075 ❤
075 ❤
Ne prikazujem Susa kao boljeg, mislim da sam dosad bio jasan kad sam rekao da su mi obojica bezveze igraci
samo eto Susa za mrvicu vise favorisem, cisto jer nije glupko, ali doprinos im je manje-vise slican, tj. nista senzacionalno ne pokazuju.
To da nijedan ne bi trebao biti neki ozbiljniji faktor u Milanu vec odavno govorim, pa valjda smo jasni da na to mislim od pocetka
isto tako sam svjestan da trenutno nema bolje solucije, pa sam i oko toga bio jasan od pocetka.
i ova "rasprava" je toliko glupa, a jos gori ja koji pise romane u pola 7 nedjeljom
basta 
A Nianga sam prikazao nafakasem jer tip to fakat jeste
fenomen koji je poceo prosle sezone i donekle nastavio ove, pa ti ne mozes nabrojati 3 njegova gola otkako je dosao u Milan, a koja nisu mrtvi ziceri pred golmanom ili penali.
To da nijedan ne bi trebao biti neki ozbiljniji faktor u Milanu vec odavno govorim, pa valjda smo jasni da na to mislim od pocetka
i ova "rasprava" je toliko glupa, a jos gori ja koji pise romane u pola 7 nedjeljom
A Nianga sam prikazao nafakasem jer tip to fakat jeste
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jbg i ja ne gotivim Nianga i zivce mi vadi i volio bih da ode iz kluba ali je itekako koristan jer Milan ima los tim. Otvara dosta prostora svojom brzinom, rasterecuje Baccu i ostale jbg to je cinjenica, na stranu sto je debil i treba mu 5 zicera da zabije gol, ima glupe poteze, nikad ne uradi sta treba kad treba driblat suta kad je u dobroj sansi da suta on iskomplikuje nesto itd.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Beduin
- Kontakt:
Ne zna se ko je gori, ja sto pisem u skiro 3h ujutro ili Rope koji odgovara u skoro 7h ujutro.
I Inzaghi je onda nafakas, a ujedno i jedna od ikona i najboljih strijelaca Milana.
Amin da se svi nasi igraci nadavaju nafakaskih golova, samo da mi pobjedjujemo.
Samo nemojte danas kad pobjedimo reci: eto vidis da mozemo pobijediti bez Nianga, ili Beduin na aparatima i slicno. Necu vam to halaliti.
PS.
Djasvi mi se ova postava danas sa Pasalicem, to smo nekako i prizeljkivali da gledamo, napokon. Niang bi mi bio bolje rjesenje desno, ali ne moze jbg. Dobra prilika za Pasalica da se izbori za mjesto, mada ce to biti tesko nakon povratka Nianga, ali je bitno da se racuna na njega makar kao prvu/drugu zamjenu i da uhvatu formu. Mlad je i ako se iole dokaze volio bih da produzi ugovor sa nama.
I Inzaghi je onda nafakas, a ujedno i jedna od ikona i najboljih strijelaca Milana.
Amin da se svi nasi igraci nadavaju nafakaskih golova, samo da mi pobjedjujemo.
Samo nemojte danas kad pobjedimo reci: eto vidis da mozemo pobijediti bez Nianga, ili Beduin na aparatima i slicno. Necu vam to halaliti.
PS.
Djasvi mi se ova postava danas sa Pasalicem, to smo nekako i prizeljkivali da gledamo, napokon. Niang bi mi bio bolje rjesenje desno, ali ne moze jbg. Dobra prilika za Pasalica da se izbori za mjesto, mada ce to biti tesko nakon povratka Nianga, ali je bitno da se racuna na njega makar kao prvu/drugu zamjenu i da uhvatu formu. Mlad je i ako se iole dokaze volio bih da produzi ugovor sa nama.
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
Rope daleko od tog da mi se sviđa, uglavnom je manje nego tebi Šiljo
Samo ne gledam baš toliko negativno na stvari i možda sam pretjerano optimističan i to je sve. Treba nam malo pozitive, a inače sve zavisi od ukusa koji je igrač nekom dobar, a koga doživljava kao kloca
Jedan od rijetkih sam podržavao Montellu kad je došao ovdje i malo dalje Bonu i sad Locu i Susa
Očekujem opet neku težu pobjedu i da Bacca konačno proradi
Samo ne gledam baš toliko negativno na stvari i možda sam pretjerano optimističan i to je sve. Treba nam malo pozitive, a inače sve zavisi od ukusa koji je igrač nekom dobar, a koga doživljava kao kloca
Jedan od rijetkih sam podržavao Montellu kad je došao ovdje i malo dalje Bonu i sad Locu i Susa
Očekujem opet neku težu pobjedu i da Bacca konačno proradi
-
Red or Dead
- Kontakt:
Kakav crni niang, bonaventura jednim pasom u prostor za baccu moze sve rijesit, ili onom svojom frljokom sa 16m u stranu 
Svidja mi se najava.
Bona lijevo i konacno Pasalic u timu. Bice interesantno gledati.
Ali vezni red je stvarno pretanak, cak i za ovakav Milan.
Bona lijevo i konacno Pasalic u timu. Bice interesantno gledati.
Ali vezni red je stvarno pretanak, cak i za ovakav Milan.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Kucka mi je tanak ove sezone, vakat je da se i on dozove i uhvati proslosezonsku formu. Treba njegov presing na protivnicku odbranu i sredinu, pametni faulovi na sredini, borba za svaku loptu.
075 ❤
075 ❤
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobar sastav,idemo po 3 boda pa kako god
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.