FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zeljo sta mi radis. Tek sad skontah da mi Slobodu nismo dobili. Ljudi disu na skrge, sranje im u klubu, jedva cekaju psuzu i da bjeze. Takav tim nismo dobili. Ograjisali smo, nesto se desava. Nama ni Bog iz nekog razloga ne dozvoljavamo da sekundu budemo mirni. Nista se slucajno ne desava.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jutro je pametnije od večeri i sada nakon prospavane noći; **** vam svima sve, od do! Stoko!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ubio postom. Od a do z objasnio si situaciju. Dio o djeljenju navijaca mi se najvise svidja. Cilj je poturiti pricu da to radi neko drugi, mi forumasi, a zapravo su oni svjesno to uradili. Samo na hajr da izadje i da ovakvo nestrucno upravljanje klubom ne ostavi nesagledive posljedice.narodniheroj je napisao/la:Ovako nesavjesno i nestručno rukovođenje klubom nije bilo od vremena Demira Hotića. Stihijsko i nerezonsko dovođenje poluigrača i ubleha nam se kao bumerang vraća evo drugu godinu zaredom. Riba od glave smrdi, imamo problem neslučenih razmjera. Nama još nisu rekli ali čemo se načekati Evrope i trofeja, jer ovi su zakopitili i klub gotovo privatizirali a ne znaju raditi poslove vezane za sportske kolektive. Oni su nas odmakli od našeg gena, nema naše djece ni na vidiku, troše ko pijani Rusi , zavađaju navijače i vještački ih djele na neke kao za i neke kao protiv uprave. Vi gospodo niste Željo, Željo smo mi, navijači i bolesnici kojima ste iznova večeras priredili novi blam i sramotu.Molim boga da odu bez većih poslijedica, vrijeme nas ne čeka, ljudi za koje do juče nismo ni znali danas su dobrano ispred nas, mi raja za dvije hefte idemo velikom Vitezu, mi se danas bojimo te utakmice, nismo sigurni kako če završiti ta utakmica. Nas su neznalice dovele u situaciju da nam je normalna postala ona izlizana floskula "danas svi igraju fudbal"![]()
![]()
Malo je reći da sam sjeban, zadugo neću na utakmicu, ustvari neću dok se ovi neprijatelji mog Želje ne pometu iz kluba.
Nije ni bolest sve što boliNeandertalac je napisao/la:Jutro je pametnije od večeri i sada nakon prospavane noći; **** vam svima sve, od do! Stoko!

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- amazon
- Kontakt:
Sad zamisli da im je stanje u klubu dobro. Ubili bi nas tri razlike. Nismo ih pobjedili cetiri utakmice za redom, a mi fol neki klub. Uprava radi, nesto naglabaju djecurlija. Srecu moras zasluziti. Ne mozes ti tjerat sve iz kluba i da ti se dobro vrati, nema sanse. Zao mi igraca. Zao mi zbog Stevanovic jer nije covjek budala da u ovoj atmosferi igra, iako zna da ne psuju i vrijedjaju njemu al opet da bjezi odavde.plavousrcu je napisao/la:Zeljo sta mi radis. Tek sad skontah da mi Slobodu nismo dobili. Ljudi disu na skrge, sranje im u klubu, jedva cekaju psuzu i da bjeze. Takav tim nismo dobili. Ograjisali smo, nesto se desava. Nama ni Bog iz nekog razloga ne dozvoljavamo da sekundu budemo mirni. Nista se slucajno ne desava.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne mozes reci da nismo klub. Mi smo najveci i najtrofejniji klub u drzavi. To sto nas vode ljudi koji nemaju pojma o fudbalu je drugi par opanaka, ali grehota je instituciju poistovjecivati s njima. Za srecu si u pravu, ako gledamo sta se desava zadnji 20 mjeseci nismo je zasluzili.amazon je napisao/la:Sad zamisli da im je stanje u klubu dobro. Ubili bi nas tri razlike. Nismo ih pobjedili cetiri utakmice za redom, a mi fol neki klub. Uprava radi, nesto naglabaju djecurlija. Srecu moras zasluziti. Ne mozes ti tjerat sve iz kluba i da ti se dobro vrati, nema sanse. Zao mi igraca. Zao mi zbog Stevanovic jer nije covjek budala da u ovoj atmosferi igra, iako zna da ne psuju i vrijedjaju njemu al opet da bjezi odavde.plavousrcu je napisao/la:Zeljo sta mi radis. Tek sad skontah da mi Slobodu nismo dobili. Ljudi disu na skrge, sranje im u klubu, jedva cekaju psuzu i da bjeze. Takav tim nismo dobili. Ograjisali smo, nesto se desava. Nama ni Bog iz nekog razloga ne dozvoljavamo da sekundu budemo mirni. Nista se slucajno ne desava.
- amazon
- Kontakt:
Naravno da smo klub i uvijek cemo biti. Al oni sta su uradili od kluba je sramota. Tri trenera, 50 igraca, jedna sezona bez evrope, izgleda da ce tako opet biti. Cim je nama najveci problem Kosoric i Vedran, vidim kakve mi navijace imamo.plavousrcu je napisao/la:Ne mozes reci da nismo klub. Mi smo najveci i najtrofejniji klub u drzavi. To sto nas vode ljudi koji nemaju pojma o fudbalu je drugi par opanaka, ali grehota je instituciju poistovjecivati s njima. Za srecu si u pravu, ako gledamo sta se desava zadnji 20 mjeseci nismo je zasluzili.amazon je napisao/la:Sad zamisli da im je stanje u klubu dobro. Ubili bi nas tri razlike. Nismo ih pobjedili cetiri utakmice za redom, a mi fol neki klub. Uprava radi, nesto naglabaju djecurlija. Srecu moras zasluziti. Ne mozes ti tjerat sve iz kluba i da ti se dobro vrati, nema sanse. Zao mi igraca. Zao mi zbog Stevanovic jer nije covjek budala da u ovoj atmosferi igra, iako zna da ne psuju i vrijedjaju njemu al opet da bjezi odavde.plavousrcu je napisao/la:Zeljo sta mi radis. Tek sad skontah da mi Slobodu nismo dobili. Ljudi disu na skrge, sranje im u klubu, jedva cekaju psuzu i da bjeze. Takav tim nismo dobili. Ograjisali smo, nesto se desava. Nama ni Bog iz nekog razloga ne dozvoljavamo da sekundu budemo mirni. Nista se slucajno ne desava.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Tacno ako pobijedimo Vitez iznenadit cu se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- zeljoooooooooo
Kad se sjetim penala protiv Čelika u zadnjim sekundama, Širokog prošle hefte i ovog sinoć, hoće mi muka biti 

- MocMahale444
Što se tice Amara trebaju jos pure žderati mnogi da mu budu do koljenaTikTak je napisao/la:

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Neke ljude znam uzivo, veliki zeljovci a tako o Amaru. Skontao sam da opozicija preko foruma iskoristava ovu situaciju koristeci se Amarovim imenom tipa Amar i Misimovic ne komuniciraju bla bla zakuhalo se i slicno. Svasta sta danas neces cuti...MocMahale444 je napisao/la:Što se tice Amara trebaju jos pure žderati mnogi da mu budu do koljenaTikTak je napisao/la:jeb'o te lipa ljudi nam se smiju sto vrijedjamo svoje legende.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
Davno sam to napisao. Blate Amarovo i Zubanovo ime svojim lazima. Pogotovo Neandertalac
A vi i dalje se palite
A vi i dalje se palite
Koji Miske piske tribinu smo mi platili mi navijaci mi navijaci podrzavamo ovakvog Zelju dakle mi smo jedini koji puse ostali samo koriste Zelju.Da se Dzeko nije prodavo i Oda nas doveo u 3 kolo i uspio prodat 2 dragulja da nebi toga mi bi sad bili Celik ali Sarajevski.Kakvi Miskovici i Cenanovici njima sluzi Zeljo za zaradu prodaju export import kad se krava izmuze ostavice je a drugi je htjet niko nece ta krava je Zeljo.
Mi smo prosjecan klub koji ima odron ekipu. Nema timskog duha,a Boga mi ni kvaliteta. Igra nam i nije nesto. Izlaza ne vidim trenutno. Svi koji su u prvih 6 imaju bolje igrace od nas. Neka nama Stanica,Bekrica,Secerovica,Lazica,Kosorica,Jahica pa cemo mozda izboriti opstanak kad udjemo u onu ligu za opstanak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Isto tako sam skonto i ja, dokle vise kuhanje i baljezganje bez potrebe.z1921 je napisao/la:Neke ljude znam uzivo, veliki zeljovci a tako o Amaru. Skontao sam da opozicija preko foruma iskoristava ovu situaciju koristeci se Amarovim imenom tipa Amar i Misimovic ne komuniciraju bla bla zakuhalo se i slicno. Svasta sta danas neces cuti...MocMahale444 je napisao/la:Što se tice Amara trebaju jos pure žderati mnogi da mu budu do koljenaTikTak je napisao/la:jeb'o te lipa ljudi nam se smiju sto vrijedjamo svoje legende.
@Muerte ko se lipa?
- Neandertalac
- Kontakt:
Pojasni ovo malo.Muerte je napisao/la:Davno sam to napisao. Blate Amarovo i Zubanovo ime svojim lazima. Pogotovo Neandertalac
A vi i dalje se palite
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
NecuNeandertalac je napisao/la:Pojasni ovo malo.Muerte je napisao/la:Davno sam to napisao. Blate Amarovo i Zubanovo ime svojim lazima. Pogotovo Neandertalac
A vi i dalje se palite
- MocMahale444
Inace kod nas se igraci kritikuju ako potegnu ljutu ili povuku dim. Ako odu da tucaju sta pa ostanu malo duze. Kad taj isti igrac pogrijesi na terenu skrivi gol ili promasi sansu, ukopa neki pas onda je opravdano, desava se
ljudski je ko bajagi.

- Neandertalac
- Kontakt:
Muerte je napisao/la:NecuNeandertalac je napisao/la:Pojasni ovo malo.Muerte je napisao/la:Davno sam to napisao. Blate Amarovo i Zubanovo ime svojim lazima. Pogotovo Neandertalac
A vi i dalje se palite

Spin dostojan vrhunskih majstora. Šta sve nećemo pročitati.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Nego, sta vi mislite jel nam visi u zraku liga za prvaka?
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, PointBlank i 28 gostiju.