Dobit ćete Olimpika šta glumiš da se sekiraš.avenija je napisao/la:Nema ko da zastiti interese kluba zato se ovo i desava sto je naprimjer Zrinjskom nemoguce da se desi .
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prvi i jedini mostarski šampion
- Osttribine
- Kontakt:
Jao Deje Bandovica Bubamarinog virtuoza, "prodade" ove mancinievce kao nas onomad albancima 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Klasican primjer utakmice gdje i igraci i strucni stab odigraju kladionicu.Osttribine je napisao/la:Jao Deje Bandovica Bubamarinog virtuoza, "prodade" ove mancinievce kao nas onomad albancima
Onaj Radovic ih dobro vodio, poceli nesto igrati. Nije znao covjek da remeti upravi planove
- tuzlak1987
- Kontakt:
Huse je stvarno seljak sa dna kace.
Zna li neko slucajno gdje se mogu naci snimke utakmica bht premijer lige.
Igraj Široki ti si najbolji!
.......
2. Radnik 26
3. Sarajevo 25
4. Krupa 24
5. Željezničar 23
6. Sloboda 22
7. Široki B. 20
8. Mladost DK 19
9. Vitez 19
........
liga za prvaka...
svaka cast krupi ali mislim da ce oni otpast iz gornjeg djela
2. Radnik 26
3. Sarajevo 25
4. Krupa 24
5. Željezničar 23
6. Sloboda 22
7. Široki B. 20
8. Mladost DK 19
9. Vitez 19
........
liga za prvaka...
svaka cast krupi ali mislim da ce oni otpast iz gornjeg djela
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kod nas vandalizam i zatucani balkanci, a ljudi legalizovali baklje.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pirote ... 30307.aspx
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mlatw uhljebi pare, svako kolo kaznaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kod nas vandalizam i zatucani balkanci, a ljudi legalizovali baklje.![]()
![]()
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Njihove baklje ne završe u terenu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Pa kod nas bi proglasili grupu koja ispostuje ovaj protokol kao onu koja suradjuje sa policijom sto bi bio veliki no-go za nase prostore i mentalitet, nazalost. Pa kod nas navijacke grupe cesto odbijaju saradnju sa samim klubom ako im nije sve po mjeri, a ne nesto vise...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kod nas vandalizam i zatucani balkanci, a ljudi legalizovali baklje.![]()
![]()
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 09 nov 2016, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Da ne odgovaram ti tamo na prepucavanjima.wobly92 je napisao/la:Šećerović mu bio najvažniji igrač u Radniku, a sad ga tjera. Stanića vratio na insistiranje, a sad ga tjera.
Il Ćelo gubi konce il ove odluke dolaze sa vrha dinastije.
Razumljivo mi je Samprasovo vracanje stanica i cini mi se Bogicevica, jer se htio sam uvjeriti u mogucnosti i formu igraca, vidio je mogu li pomoci klubu i njegova je odluka dal' ce ih ostaviti.
Druga stvar je sto su sve to igraci koje nije on doveo, a ima ih skupih poput Jahica, Bekrica... a to je sad dodatno razbacivanje para na prekide ugovora, valja dogovoriti sad raskid i odstetu, veliki su to izdaci a Evropa se nije igrala vec 2 godine, kao ni neki izdasan transfer ostvario. Cak i Secerovic, koji je bio od velike vaznosti za Radnik kojeg je tad Celo vldio, sad ga se hoce rijesi, malo mi nelogicno, jer ako vec poznaje njegove mogucnosti i jednog ga je vratio u formu, zasto onda ne bi mogao opet, samo moze dobiti do kraja sezone. Meni je to nelogican celin potez.
Jedino na sta tipujem kod njega je taj smek za dovodjenje igraca, polazao je da zna ubosti sa jeftinim i kvalitetnim igracem. U protivnom, ako bude ganjao kojekakve bivse zvijezde kojima treba nasa liga i klub sa imenom poput Zelje da bi uhvatili formu i ispalili dalje, onda bi to moglo biti pogubno za njih jer su sve to skupi igraci i nije lahko ubosti sa novim Stevanovicem ili Lendricem.
Nikad tu covjek ne moze biti pametan, klubovi su nam zaduzeni i nemamo nekih primanja da se mozemo pohvaliti time. Da prodas sad Stevanovica i/ili Lendrica da pokrijes troskove silnih promasenih igraca, rizikujes Evropu, a ne garantuju ti ni njih dvojica u timu da ces je igrati jer jedna Krupa nam odra guzove, a nasi timovi imaju kojekakve zvijezde, skupe igrace... ili proslogodisnji Radnik, koji je i ove sezone u samom vrhu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
dobar post , za razliku od onog sto citamo na zeljinoj temi . Jesu li ljudi svjesni koliko je skupo 'otpisati igraca ' ? znaci ako on ne pristane na drugacije , duzan si mu isplatit sve place do isteka ugovora .Beduin je napisao/la: Druga stvar je sto su sve to igraci koje nije on doveo, a ima ih skupih poput Jahica, Bekrica... a to je sad dodatno razbacivanje para na prekide ugovora, valja dogovoriti sad raskid i odstetu, veliki su to izdaci a Evropa se nije igrala vec 2 godine, kao ni neki izdasan transfer ostvario. Cak i Secerovic, koji je bio od velike vaznosti za Radnik kojeg je tad Celo vldio, sad ga se hoce rijesi, malo mi nelogicno, jer ako vec poznaje njegove mogucnosti i jednog ga je vratio u formu, zasto onda ne bi mogao opet, samo moze dobiti do kraja sezone. Meni je to nelogican celin potez.
Jedino na sta tipujem kod njega je taj smek za dovodjenje igraca, polazao je da zna ubosti sa jeftinim i kvalitetnim igracem. U protivnom, ako bude ganjao kojekakve bivse zvijezde kojima treba nasa liga i klub sa imenom poput Zelje da bi uhvatili formu i ispalili dalje, onda bi to moglo biti pogubno za njih jer su sve to skupi igraci i nije lahko ubosti sa novim Stevanovicem ili Lendricem.
Nikad tu covjek ne moze biti pametan, klubovi su nam zaduzeni i nemamo nekih primanja da se mozemo pohvaliti time. Da prodas sad Stevanovica i/ili Lendrica da pokrijes troskove silnih promasenih igraca, rizikujes Evropu, a ne garantuju ti ni njih dvojica u timu da ces je igrati jer jedna Krupa nam odra guzove, a nasi timovi imaju kojekakve zvijezde, skupe igrace... ili proslogodisnji Radnik, koji je i ove sezone u samom vrhu.
Mah novinari i njihovi tekstovi. Jedino je Jahic otpisan jer je krsio disciplinu tj. pravio probleme po treningu i samovoljno ih napustao. Ovi ostali su isto dosta tanki,ali ne vjerujem da ce ici svi navedeni. Mozda je najlogicniji odlazak Bekrica jer je tu Zeba i odlazak Secerovica jer je najslabiji u veznom redu. Bespotrebno nam narusavaju atmosferu u ekipi koja je ionako na niskom nivou zbog zadnje dvije utakmice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Malo mi je smijesna ova vasa briga. Ionako samo imate koristi od ovog. Ionako smo glavni krivac sto Zrinjski po 2. put uzima titulu. Ovo ostalo je nesposobno za bilo sta. Ko ce nas napustiti jos se ne zna. Novinari se zaletili ko bekani. Uhvatili se Ligate i njegovog nagađanja. Mozda je i ubo ko zna, ali treba prvo sacekati kraj. Svasta se moze desiti
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Nije to meni nikakva briga , ne sekiraj se
svaki vaš pogrešan korak gura vašu konkurenciju ( pa tako i HŠKZ ) korak naprijed .
nego su mi smiješni postovi navijača koji ne mogu realno sagledati situaciju .
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je sportski forum, tema o Premijer ligi BiH pa zato i pisemo o svemu ovome. Danas Zeljo, surra neko drugi. Bit je da su nasi klubovi, tacnije Uprave, toliko nesposobne i bezobrazne da jento pogidbeno za fudbal. A ispastamo mi gledaoci zbog kojih bi se i trebala igrati ova igra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zato ne da koracate naprijed nego trcite. Valja nas trpiti na proljeceFaustinoAsprilla je napisao/la:Nije to meni nikakva briga , ne sekiraj sesvaki vaš pogrešan korak gura vašu konkurenciju ( pa tako i HŠKZ ) korak naprijed .
Sta cu im ja. Nemaju svoj stav, jedni su tu da brane upravu drugi da je popljuvaju. Kakvi god rezultati bili
- Evolve
- Kontakt:
"Iz slavnog njemačkog nogometnog kluba Bayern München demantirali su navode načelnika Općine Sarajevo Nedžada Ajnadžića da planiraju investirati u obnovu stadiona Asim Ferhatović Hase u Sarajevu.
"Ne znamo ništa o tome i nikad u prošlosti nismo ulazili u takve investicije", jasno je za portal Goal odgovorila na upit klupska PR služba.
Ajnadžić je za novinsku agenciju Anadolija nedavno kazao da Bayern München planira uložiti u stadion Koševo u Sarajevu.
"Ideju je moguće realizirati kroz javno-privatno partnerstvo ili koncesiju", rekao je tada Ajnadžić, dodavši da se u obnovi Koševa planira i izgradnja podzemnih garaža, hotela i bazena u kompleksu stadiona.
Olimpijski stadion, koji je teško stradao u ratu, djelomično je obnovljen, ali ne ispunjava stroge propise FIFA-e i UEFA-e."
Šta bi, ja mislio sigura ovo...
"Ne znamo ništa o tome i nikad u prošlosti nismo ulazili u takve investicije", jasno je za portal Goal odgovorila na upit klupska PR služba.
Ajnadžić je za novinsku agenciju Anadolija nedavno kazao da Bayern München planira uložiti u stadion Koševo u Sarajevu.
"Ideju je moguće realizirati kroz javno-privatno partnerstvo ili koncesiju", rekao je tada Ajnadžić, dodavši da se u obnovi Koševa planira i izgradnja podzemnih garaža, hotela i bazena u kompleksu stadiona.
Olimpijski stadion, koji je teško stradao u ratu, djelomično je obnovljen, ali ne ispunjava stroge propise FIFA-e i UEFA-e."
NK Široki Brijeg
Nije valjda netko povjerovao u tu pricu ?
Eto Bayern nema pametnijeg posla nego gradit stadion u Sarajevu

Eto Bayern nema pametnijeg posla nego gradit stadion u Sarajevu
Cim ne ide pocnu suplje po Seheru,grupne faze ba Kosevu, obnova Koseva istok na Grbavici....Evolve je napisao/la:"Iz slavnog njemačkog nogometnog kluba Bayern München demantirali su navode načelnika Općine Sarajevo Nedžada Ajnadžića da planiraju investirati u obnovu stadiona Asim Ferhatović Hase u Sarajevu.
Iz supljeg u prazno...Bosanska posla.
Tako i u Tuzli.Grade Tusanj dvije decenije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.