AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Najjadniji Palermo u zadnjih ne znam koliko godina, i sve osim pobjede bit' će blamaža, pogotovo pred derbi.Mada nas čeka dvosedmična pauza, ali ne vjerujem da će se kod komšija išta drastično popraviti do tad, u očajnom su stanju.Zato je bitno danas pobjediti i nastaviti izuzetno kvalitetnu seriju dobrih rezultata.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To i jeste najbitnije skupljati bodove do prelaznog roka. Te ostati konkurentan za evropu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ajmo momci do pobjede abd.
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Kod mene na areni 5 na kecu belgijska liga.milanist je napisao/la:Ajmo momci do pobjede abd.
Forza Milan
Forza Milan!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Na vrijeme, taman 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne može Palermo centar preći u prvih 15ak minuta.Treba im utrpati barem još dva komada. Pašalić-Loca-Kucka, fino to izgleda na sredini terena.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Idemo malo i gol razliku srediti, valjda je red i na to dosao.
Susericaa
Susericaa
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo nek se gol dao na vrijeme sad lagano ako se ukaze prilika jos koji i mirno tekmu privesti kraju
Taman ce dobro doci ova tekma Pasalicu da malo osjeti igru
Taman ce dobro doci ova tekma Pasalicu da malo osjeti igru
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo danas ovo da ne uhakaju, i onda 2 sedmice pauze, taman da neki igrači podignu nivo fizičke spreme do derbija, naravno mislim na Pašalića, Antonellija pa i M.Fernandeza.
A uvaljajte im još jedan , pa se onda povlačite , kako mrzim ovo , dali gol u 15oj , kao da je nemoguće da ovi izjednače.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bgm lose nakon gola nista gol nam visi, palermo nas ubi nije dobro
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mora ovo bolje u nastavku. Ali ne bi bilo prvi put da ova ekipa odigra mnogo bolje drugo nego prvo poluvrijeme.
- nextterrain
- Kontakt:
U 2. Poluvremenu ce viti mnogo bolje, naruzi ih Montella na poluvremenu pa igraju drugo puno bolje. Bitan je rezultat, vidimo i to je bitno. Suso 
Lose prvo pol,pasalic i kuco jako losi izgubili smo sredinu zbog njih,locateli je dobar imao je par jako bitnih oduzeti lopti kao i ovu na kraju gdje je uzeo u zadnji cas ovom embolu da ne suta na gol
Nadam se da ce zaigrati bolje i dati joa jedan da ne strijepimo do kraja,i da sad vidite koliko Niang fali
Nadam se da ce zaigrati bolje i dati joa jedan da ne strijepimo do kraja,i da sad vidite koliko Niang fali