Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Ovo je Allegri trebao davno uraditi... gurnuti cuadrada naprijed...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Stura igrac utakmice
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Hehe, lijepi nas Padoin, vratite covjeka ako ikako moze, Sturaro se u dvije zadnje tekme izbruka kvalitetno 
Pjanic i pored gola, stvarno ne znam sta vise misli da radi na terenu, niti je garant za odbranu niti za napad

Pjanic i pored gola, stvarno ne znam sta vise misli da radi na terenu, niti je garant za odbranu niti za napad

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
Sturaro je kao burek u svemiru..... stvarno nevjerojatno kako on uopste ima mjesta i u 25 igraca...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
-
- Kontakt:
Hajde bar je zanimljiv mec bio, posebno zadnjih 10ak min
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
U prvom poluvremenu je imao vise oduzetih lopti nego Khedira i Lemina zajedno za citavu ovu sezonu.Peace je napisao/la:Sturaro je kao burek u svemiru..... stvarno nevjerojatno kako on uopste ima mjesta i u 25 igraca...
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Koliko god da je imao oduzetih bar duplo vise ih je izgubio.Italia je napisao/la:U prvom poluvremenu je imao vise oduzetih lopti nego Khedira i Lemina zajedno za citavu ovu sezonu.Peace je napisao/la:Sturaro je kao burek u svemiru..... stvarno nevjerojatno kako on uopste ima mjesta i u 25 igraca...
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Odlično drugo poluvrijeme i ukupno puno bolja igra nego u zadnjih par utakmica, par odličnih kontri smo otvorili.
Pjanić i pored gola poslao je 3-4 duge lopte sa očima, Cuadrado i Mandžukić odlični.
Hernanes i Sandro opet dobri
Pjanić i pored gola poslao je 3-4 duge lopte sa očima, Cuadrado i Mandžukić odlični.

Hernanes i Sandro opet dobri

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Moze sturaro uzeti milion lopti kad je on beskoristan igrac jer ne umije pas napraviti, napraviti visak... prema naprijed je odvratno los igrac... i kao takav on nema mjesta u Juventusu...
A i općenito covjek gubi lopte kao na traci... jbo dania alvesa koliko ih ovaj gubi...
A i općenito covjek gubi lopte kao na traci... jbo dania alvesa koliko ih ovaj gubi...
- Burberry46
- Kontakt:
Pobjeda je bitna, konacno nesto i od Pjanica, kakva golcina.
Sturaro sta fuli
, ono se mora pogoditi, steta za onaj prodor Cuadrada sto nije pogodio, definitvno nas najbolji igrac u zadnje vrijeme.
Mandzo se borio ludo, kapa do poda jer volim takve igrace koji daju maksimum.
Nova tri boda su tu
Sturaro sta fuli

Mandzo se borio ludo, kapa do poda jer volim takve igrace koji daju maksimum.
Nova tri boda su tu

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta reci, koju posluku porati?
Jos jedan u nizu horora al Allegri ce bit zadovoljan.
Chievo kao Real M.
Jos jedan u nizu horora al Allegri ce bit zadovoljan.
Chievo kao Real M.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Na snagu ovo dobismo. Doduse protiv ovakvih ekipa je tesko igrati, udaraju,sjeckaju igru, brane se dobro. Ali i dalje opravadanja nema sto mi nemamo cak ni obrisa igre a ne igru.
Sad ide pauza pa se nadam da ce iza pauze to bolje biti.
Sad ide pauza pa se nadam da ce iza pauze to bolje biti.
Sturaro i hernanes pas ne mogu dati na 1m a kamp li da igraju to treba otjerati odmah,hernanes kad bude napustao upravu juveta napustit ce ga radeci biciklo i otici.
Ja se nadam da ona trojca iz uprave da su danas sve vidjeli i da aegriju bukvicu ocitaju jer njemu sve nizerazrede ekipe pariraju.
Da su ekipe zamjenili dresove ne bi se znalo ko je koja ekipa po igri
Ja se nadam da ona trojca iz uprave da su danas sve vidjeli i da aegriju bukvicu ocitaju jer njemu sve nizerazrede ekipe pariraju.
Vatra
Re: RE: Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Izgubio je mozda 2-3 lopte, nista manje od ostalih veznjaka danas. Ne opravdavam ga, ali nije losiji u tom segmentu od ostalih, pogotovo ne od Lemine, a taj omjer uticaja u ofanzivi on i Khedira su bara-bara. Promasio zicer i sta sad. Tacnije, da je na suprotnoj strani to bilo pricali bi o nikad vece Gigiju Buffonu, al u ovoj situaciji se zanemario efekat golmana. Higuain je prije par dana promasio skoro isti zicer, Cuadrado isto promasio (al za njega cemo reci steta i fenomenalan prodor).JuventinoVero je napisao/la:Koliko god da je imao oduzetih bar duplo vise ih je izgubio.Italia je napisao/la:U prvom poluvremenu je imao vise oduzetih lopti nego Khedira i Lemina zajedno za citavu ovu sezonu.Peace je napisao/la:Sturaro je kao burek u svemiru..... stvarno nevjerojatno kako on uopste ima mjesta i u 25 igraca...
Sent from my Nokia 3310

- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
NEILA je napisao/la:Sturaro i hernanes pas ne mogu dati na 1m a kamp li da igraju to treba otjerati odmah,hernanes kad bude napustao upravu juveta napustit ce ga radeci biciklo i otici.
Joj sto me posteno nasmija na ovo

bufon
alves benatia bonuci sandro
markizio
pjanke kedira
kvadrado dybala
higuain(manđo)
Ovo bi bilo dobro al uz obavezno dosta trke jer ako se igra pasivno onda nama samo Bog moze pomoci jer i mesi ronaldo nejmar suarez i hazaed ne bi buli od koristi
alves benatia bonuci sandro
markizio
pjanke kedira
kvadrado dybala
higuain(manđo)
Ovo bi bilo dobro al uz obavezno dosta trke jer ako se igra pasivno onda nama samo Bog moze pomoci jer i mesi ronaldo nejmar suarez i hazaed ne bi buli od koristi
Vatra
Pjanic se malo trznuo kad je zabio gol, tačno mu podiglo samopouzdanje.
Sturaro je radnik, jbg ne zna s loptom i to je to razarač koji nije u najboljoj formi.
Hernanes nije na nivou Juventusa i njegova igra je bila losa, zajedno sa Pjanicem u nekoliko navrata su se pozicionirali kao ja i Mirza na terminu- lose
Mandzo, Cuadrado, Stoperi i Sandro odigrali dobro Pipita se trudio ali se troši puno vraćajući se.
Allegri je tvrdoglav i nekad mi se čini da bi prije umro nego štošta promijenio, zaigrao 4-3-3 ili nešto slično malo bi rasteretio nekog od dva napadača i pružio šansu ekipi da zaigra drugačije i mozda tecnije, konciznije, da iznenadi protivnika i slično.
Sturaro je radnik, jbg ne zna s loptom i to je to razarač koji nije u najboljoj formi.
Hernanes nije na nivou Juventusa i njegova igra je bila losa, zajedno sa Pjanicem u nekoliko navrata su se pozicionirali kao ja i Mirza na terminu- lose
Mandzo, Cuadrado, Stoperi i Sandro odigrali dobro Pipita se trudio ali se troši puno vraćajući se.
Allegri je tvrdoglav i nekad mi se čini da bi prije umro nego štošta promijenio, zaigrao 4-3-3 ili nešto slično malo bi rasteretio nekog od dva napadača i pružio šansu ekipi da zaigra drugačije i mozda tecnije, konciznije, da iznenadi protivnika i slično.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa igrao je 4-3-3 klasičnih od ulaska Evre, ali i za to je bio popljuvan, po defaultu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Konstruktivna kritika nije i ne smije biti jednako pljuvanje. Kakav je to izraz kod ovih mladjih generacija krv im njihovu.
Kad ja mlađem kolegi kažem da ne moze enzootske pneumonie tretirati klasičnim pencilinima već treba uvesti tulatromicine i enrofloksacine u postojeći tretman to odmah treba da ispadne "pljuvanje"
Ekipa igra loše i skuplja bodove sto je dobro. Mi bi svi željeli da gledamo "sigurniji" Juve.
Kad ja mlađem kolegi kažem da ne moze enzootske pneumonie tretirati klasičnim pencilinima već treba uvesti tulatromicine i enrofloksacine u postojeći tretman to odmah treba da ispadne "pljuvanje"
Ekipa igra loše i skuplja bodove sto je dobro. Mi bi svi željeli da gledamo "sigurniji" Juve.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
U Vinovu bi trebalo pomest malo kuhinju,jer ocigledno nam pola tima po mrvama gazi,ccc,pasove na 10 metara salju u aut,onaj fula prazan gol,onaj slomi vrat,inace svaka utakmica jedan igrac povreda.
Pjanic,defanzivno-poziciono: slabo,ali kad se otvara napad i kad treba gurnut loptu,jedini pored cuadrada to zna iole uraditi, znaci definit. Nam treba,samo da nam igra krene vise,on ce kreirati 5 gol sansi po mecu..
Cuadrado je igrac sezonr do sad i klupiranje njega je domen top liste nadrealista.
Alegri prekucava fudbal izmjenama tipa higuain-evra protiv chieva iz verone,nesto me zanima kakva bi izmjena bila da smo vidili 2-1 protiv barce i da je 80minut? Higauin-Neto?
Pauza ko budali samar..
Forza Juve
Pjanic,defanzivno-poziciono: slabo,ali kad se otvara napad i kad treba gurnut loptu,jedini pored cuadrada to zna iole uraditi, znaci definit. Nam treba,samo da nam igra krene vise,on ce kreirati 5 gol sansi po mecu..
Cuadrado je igrac sezonr do sad i klupiranje njega je domen top liste nadrealista.
Alegri prekucava fudbal izmjenama tipa higuain-evra protiv chieva iz verone,nesto me zanima kakva bi izmjena bila da smo vidili 2-1 protiv barce i da je 80minut? Higauin-Neto?
Pauza ko budali samar..
Forza Juve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.