FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Ma pustite Dzeku. Prodamo Svajnija, a dovedemo Vedu i Seju i u plusu smo i igracki i finansijski 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponovo smo se vratili u utrku za Coentraom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
ma haj znaj mozda rummenige i nerlinger hoce van der willa a van gaal coentraa 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon SP-a cijene pojedinim igracima su porasle. Muller sada vrijedi 23 miliona, cak 13 vise u odnosu na proslu godinu, Schweini 35 miliona, dok je Gomezu cijena opala sa 27 na 22 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
**** vas i svajni i klose i gomez,ode nam fudbal u propast,na ulice izlazite,manite se njemaca

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
koliko traje gaalov ugovor ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos jednu sezonu.Makaveli je napisao/la:koliko traje gaalov ugovor ?
Naš dragi i voljeni predjesnik Uli (H)enes se kandiduje za predsjednika Bundeslige
Protukandidat mu je trenutni predsjednik i šef dortumudske Borusije Reinhard Rauball. Ako pobjedi (H)enes, očekujem renesansu BL-a sa vrlo striktnim platnim prometom (vrlo slično salary cup-u) i procvat BL i konačno uzdizanje njemačke repke

Sent from my Philips Smart TV.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Najviše zbog TV prava .Henes se zalaže da ona budu na istom nivou kao u Premiershipu ili Primeri.Više puta je to podcrtavao.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Drugi tim Bayerna je pojacan sa 19-godisnjim Austrijancem Denizom Mujicem. Momak igra u napadu, a visok je 184cm.
Po prezimenu je ocigledno da je pravi Austrijanac.
Po prezimenu je ocigledno da je pravi Austrijanac.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
- Kontakt:
misim da je ovo odlicno sto se zasad desava
bundesliga pocinje da bude sve atraktivnija
nije vise samo bayern ekipa koja dovodi zvucna imena,evo wolfsburg kjaera doveo iz palerma jedan odlican igrac cak su ga i veci klubovi trazili,diego se opet spominje,raul u schalke...
iako je bayern kao i uvijek favorit za 1.mjesto mislim da ce ove godine biti jako interesantno
nije vise samo bayern ekipa koja dovodi zvucna imena,evo wolfsburg kjaera doveo iz palerma jedan odlican igrac cak su ga i veci klubovi trazili,diego se opet spominje,raul u schalke...

iako je bayern kao i uvijek favorit za 1.mjesto mislim da ce ove godine biti jako interesantno

Biće, biće interesantno, ali samo ako Bayern upadne u neku krizu. I ove godine u sezonu će ući Bayern kao prvi favorit, a onda iza njega 8 klubova koji bi mogli nešto uraditi.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:misim da je ovo odlicno sto se zasad desava
nije vise samo bayern ekipa koja dovodi zvucna imena,evo wolfsburg kjaera doveo iz palerma jedan odlican igrac cak su ga i veci klubovi trazili,diego se opet spominje,raul u schalke...![]()
Wolfsburg će čini mi se u budućnosti biti glavni konkurent Bayernu. Ali da bi Bundesliga bila jača moraju klubovi zadržavati glavne igrače.
pa et ti si se tamo donekle slozio sa mnom oko tamo jednog posta, al ja sam bas s ovim interistom nedavno raspravljao o italijanskoj ligi i poredjenju s budnesligom i jos jednom ponavljam da je italijanska liga vec sada slabija od bundeslige...veliki igraci u italiji ili su stari i istroseni il su neki drugi ne toliko stari al ipak istroseni...medju ovu prvu grupu spadaju del piero i totti , 2 vrhunska majstora koji vise nemaju te godine da drze nivo lige, a u drugu grupu spada ronaldinho koji je poceo propadat u spaniji a propast dozivio u milanu, on ne moze ni milanu da pomogne da ostvari veci uspjeh....jedino kvalitetne igrace ima jos inter...juve je na primjer ubio diega, diego je propao tamo jer se u italiji previse radi na strategiji i taktici, tako da diego ne moze tu igrat, nema tu lijepe igre...nema vise velikog interesa za seriu A, ja sam jako prije volio pogledat njihove utakmice i sad pogledam jer je to i dalje liga petice al je iza spanske, engleske i bundeslige...serie A je jaca od francuske lige....igraci poput robbena i van nistelroya su imali ponude iz italije al su se odlucili za bundesligu, slicno je bilo kada se hleb odlucivao gdje da ode na posudbu...milan koji je bio gigant nema vise para da se vrati u vrh da kupi nekog kvalitetnog pa zato su i kaku prodali, kaka nije napravio uspjeh u realu al je njegov odlazak dodatno oslabio italijansku liguKlare je napisao/la:A znaš li ti kakvo je stajalište Džeke povodom toga što ga oni zadržavaju. On javno govori da ga puste da se okuša u nekom većem klubu, a znamo da je nezadovoljnog igrača teško zadržati. Svak će ti reći da je on prevazišao Wolfsburg, u Njemačkoj ga je trenutno jedino dostojan Bayern.
Geronimo s tobom se u potpunosti slažem, da Bundesliga grabi krupnim koracima naprijed, i da će za 5-10 godina postati najbolja liga na svijetu bez sumnje, ali ja nijednom nisam napominjao šta će biti, nego šta je trenutno sada tj. da su dvije lige daleko ispred, a Italijanska je u padu, ali je po kvalitetu sigurno ispred Bundeslige. A povodom odlaska njemačkih igrača iz Bundeslige, moraš se složiti sa mnom da Njemačka u zadnjih 10 godina i nije imala velikih imena koje bi tražili Evropski velikani. Oni koji su vrijedili igrali su u Bayernu, a jedino je Bayern u Bundesligi bio i jest u stanju zadržati velike igrače igrače.
Dakle, nisam nijednom gledao budućnost nego samo sadašnjost
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
raja imal kakih novosti o transferima bajerna ubi me ovo iščekivanje više

- majestic24
- Kontakt:
Jel istina da schweini trazi da ga puste iz Bayerna
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja jos nista nigdje nisam procitao. Bice da je opet nagadjane medija.majestic24 je napisao/la:Jel istina da schweini trazi da ga puste iz Bayerna
PS: Gaal i njegova supruga Hilda dobili dozivotne ulaznice za utakmice AZ Alkmaara.
Šta ima, Bavarci moji?
Gomez, ovo, ono i te stvari....šuška se nešto.
Mislim da ću ubuduće staviti ovaj potpis: "Braćo Hoeneß, dogovorite se ko ljudi"...
@Omere, valjda mu se Frau zove Truus.

Mislim da ću ubuduće staviti ovaj potpis: "Braćo Hoeneß, dogovorite se ko ljudi"...

@Omere, valjda mu se Frau zove Truus.

Vom Jäger zum Gejagten
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma penjač na svinje ostaje sigurno 

- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
joj jesmo se nesto usutili..ev vec dvatri dana nista novo...ajde pisite kake novosti 

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Eto novost je da nam mnogi prognoziraju loš početak sezone. Ako je to u zadnje vrijeme novost.
Nekom ekstra startu se i ja ne nadam i očekujem par problema (uostalom, kao i Luis
). To je sasvim normalno kada ti ekipa daje toliko reprezentativaca na SP (uz to, još do samog kraja).

Nekom ekstra startu se i ja ne nadam i očekujem par problema (uostalom, kao i Luis

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.