FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Incognito87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Incognito87 » 06 nov 2016, 18:43

ovom će čir iskočiti grob te yebo :rol:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 18:59

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:Uprava ce podnijet ostavku samo kad nas zakucaju ispod crte poslije ove tri utakmice.
Nece ni tada. Oni zive u nekom svom svijetu. Stvorili su imaginarne neprijatelje, dio navijaca pise opoziciji a kad ih pitas ko je opozicija nemaju pojma. Misle da Zeljo poslije njih nece postojati. Sve rade kako isplanirano, slucaju nista ne prepustaju. Sjeti se samo sta su u javnost pustili sa zadnje skupstine, monolog fudbalske neznalice. Sjeti se histerije nakon toga.
Nece imati interesa vise biti u klub, ako ne budemo otisli u evropu. Onda ce reci da neko vrsi pritisak na njih a to ce biti jer love nema. Otici ce oni ne brinem se ja za to. Ja se brinem sto opet necemo u evropu, a o trofeju necu da razmisljam. Isto kao da sam navijac Mladosti uz duzno postovanje.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 nov 2016, 19:03

a trenutno koji je interes radi kojeg su u klubu?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 nov 2016, 19:12

Evropa nije upitna.
Napisao sam nedavno da Krupa u 5 kola do kraja neće slaviti pobjedu, a već su odigrali mršavi remi i izgubili od pitara.
Radnik nema više konstantu skupljanja bodova kao ranije, tako da ni oni nisu problem.

Mi ćemo se sa komšijama ganjati za drugo mjesto, a titula je već prežaljena.

Tako da, Evropa će biti 100%, ali ne zato jer smo dobri nego jer su ostali lošiji. To je najveći problem.
Vremena ima da se nešto promijeni, igra je bila solidna u zadnje vrijeme, ali treba vratiti muda i autoritet.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 06 nov 2016, 19:19

razumijem ja kritike, razumijem i da se opsuje nekad, ali ti prijatelju nisi utakmicu dva puta spomeno u zadnjih pola godine. nisu to čista posla, što reče pravi forum nindža.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 19:20

Ne znam sta se ima pisati o utakmici, kad je 90% utakmica za plakati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 nov 2016, 19:21

TikTak je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Ni riječi o igri, taktici, borbi, naivnosti, samo Uprava.

Upravo (koga god možemo staviti iza te riječi) - svaka čast, jer nije mala stvar učiniti da se sve vrti oko vas. Bravo.

Ono što nije bravo je da smo postali bezmuda ekipa, koja nema "mišiće", koje se više niko ne pribojava, ekipa kojoj je sreća okrenula leđa, i što je najbolnije, postali smo ekipa koja nema autoritet.

Mnoge stvari su mi jasne, ali mi ne ide u glavu otkud ovdje toliko ljudi koji "navijaju za Želju" a raduje ih poraz, raduje loša igra, a dobre stvari nipodaštavaju i guraju pod tepih.

Glavu gore, ne znam šta trenutno reći osim toga.
Uprava nas je dovela u ovu situaciju. Nisu Oda, Capljic, Mulalic, Kostic, Petrovic a ni igraci. Vi ste ih izdigli iznad Zelje i onda je logika da pisemo o njima. Volio bi ti da ne pisemo i da se pravimo ludi kao sto se i oni prave glumeci da je sve u redu. Mi nikad gori s nikad gorom perspektivom i da ne pisemo o njima. Jutros kad sam ustao i kad sam vidio na prepucavanjima sta poslusne forum nindje rade sve mi je bilo jasno.
O čemu ti pričaš? Ko mi?

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 nov 2016, 19:38

17 kola do kraja, 3 boda od drugog mjesta i nije normalno da ces se boriti za drugo mjesto :tokralju: :tokralju:
nema dalje :tokralju:

i da postavljam i dalje dva pitanja
sta je to interes uprave pa cuva pozicije? i
proigrat cemo na terenu ako uprava ode?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 19:41

Quinlan je napisao/la:17 kola do kraja, 3 boda od drugog mjesta i nije normalno da ces se boriti za drugo mjesto :tokralju: :tokralju:

Ta se tvoja prica proteze vec 10 kola, a mi nikako da budemo drugi. Nije bitno koliko ima bodova u igri i koliko ima kola, bitno je kako mi izgledamo, kakav nam je roster i ostalo. Ne diktira broj kola koji ces biti na tabeli nego igra. Izgubili smo bodova na Grbavici, ja se ne sjecam da smo ikad. Svaka utakmica pod moranjem, a sad dvije gostujemo.

Uprava je jedini krivac za ovo stanje. Pa nije moj rahmetli dedo na celu kluba. To sto se pravite hajvani je bezveze, pa ljudi imaju oci.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 nov 2016, 19:55

amazon je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:17 kola do kraja, 3 boda od drugog mjesta i nije normalno da ces se boriti za drugo mjesto :tokralju: :tokralju:

Ta se tvoja prica proteze vec 10 kola, a mi nikako da budemo drugi. Nije bitno koliko ima bodova u igri i koliko ima kola, bitno je kako mi izgledamo, kakav nam je roster i ostalo. Ne diktira broj kola koji ces biti na tabeli nego igra. Izgubili smo bodova na Grbavici, ja se ne sjecam da smo ikad. Svaka utakmica pod moranjem, a sad dvije gostujemo.

Uprava je jedini krivac za ovo stanje. Pa nije moj rahmetli dedo na celu kluba. To sto se pravite hajvani je bezveze, pa ljudi imaju oci.
pa et kad si pametan sto ne odgovori na ova dva pitanja?

i da protezat ce se jos ta prica mozda cak 16 kola jer nije ni pola prvenstva proslo, a radnik bjezi pisljiva tri boda ;)
i da sta sad treba tjerat slavka? date su covjeku odrijesene ruke izgurat ce do pauze, a onda tek ocjena njegova prava se moze dati na proljece, tako svi normalni razmisljaju ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 19:55

Ma ono sto je ova uprava najavljivala na sva zvona i tim se hvalila ne funkcionise. Sistem u svim segmentima. Doduse, imamo izgleda neki sistem ili barem patern da svi treneri tjeraju igrace koje nisu doveli. Ne moze biti slucajno da to sad i Slavko radi. Sinoc na konferenciji kritukuje Bokacinija, a ni rijeci o Kosoricu, koji grijesi isto, ako ne i vise. Ali ne, Bokacini je dosao sa Kosticem, valja ga ojerati.

I tako u krug. A samo je jedna konstanta za sve ovo vrijeme lutanja. Uprava.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 20:01

Na prvo si sam sebi odgovorio, interes. A vidjet cemo koji je to interes ako ne izborimo evropu ove godine pa kad se svi pokupe a spiskali pare koje nisu zaradili.
Na drugo pitanje ne znam odgovor, zaista nisam vidovit, ali cinjenica da su se mijenjali i igraci i treneri u nekoliko navrata, a nikakvog pomaka, dok je uprava ostajala ista. Mozda u tom grmu lezi zec.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 20:06

aleksandar_veliki je napisao/la:Ide li ko na treninge? Rekose mi neki ljudi da je u cetvrtak bilo pizdarija. Ne znam da li su informacije istinite?
Nije. Cuo sam i ja za Secerovica i Jahica. Jahic otisao u Grcku da vidi za prelazak u jedan Grcki klub na zimu dok za Secerovica mislim da je mahalska jer kako, Secerovic je usao sa klupe protiv Slobode? Sumnjam da je napustio, da jeste ne bi ga Slavko ni pogledao.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 nov 2016, 20:08

aleksandar_veliki je napisao/la:Ide li ko na treninge? Rekose mi neki ljudi da je u cetvrtak bilo pizdarija. Ne znam da li su informacije istinite?
Kakavi druže treninzi, ovi ne znaju ni gdje je Grbavica...

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 nov 2016, 20:10

amazon je napisao/la:

Na prvo si sam sebi odgovorio, interes. A vidjet cemo koji je to interes ako ne izborimo evropu ove godine pa kad se svi pokupe a spiskali pare koje nisu zaradili.
Na drugo pitanje ne znam odgovor, zaista nisam vidovit, ali cinjenica da su se mijenjali i igraci i treneri u nekoliko navrata, a nikakvog pomaka, dok je uprava ostajala ista. Mozda u tom grmu lezi zec.
opet nisi rekao sta je njihov interes, znas li definiciju rijeci interes?
drugo ti stvarno mislis da uprava trenutno koci tj. ometa tj. utice na kvalitet igara igraca? ako da zanima me na koji nacin?

i opet kazem uprava tu neka radi ono sto najbolje zna, istok nek nam gradi sponzore ganja, prepusteno je slavku ekipa i to smo svi odobrili, nisam cuo nijedan negativan komentar da je to npr. greska i sl., svi smo zadovoljni njegovim izborom za šefa, pa neka covjek pokuša, nisam bio ni za tjeranje onako brzo ranijih trenera jer po meni je jedini nacin za uspjeh konstantnost, ekipa koja ce duze biti na okupu i imati šefa duži vremenski period, a mislim da je slavko baš taj :thumbup:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2016, 20:10

Sta je to bilo ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2016, 20:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
z1921 je napisao/la:
Nije. Cuo sam i ja za Secerovica i Jahica. Jahic otisao u Grcku da vidi za prelazak u jedan Grcki klub na zimu dok za Secerovica mislim da je mahalska jer kako, Secerovic je usao sa klupe protiv Slobode? Sumnjam da je napustio, da jeste ne bi ga Slavko ni pogledao.
Hvala. Danas mi rekose da je bilo carki ali nisam vidio i ne mogu tvrditi. Zato pitam da nije neko gledao trening ili nacuo nesto.
Ja sam cuo da je neko napustio trening i da Jahic treba u Grcku. Navodno oko sastava problem izbio.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2016, 20:21

Uprava odmah treba otkaz dati manekenima koji sebi dopustaju previse. Cuo sam da je u pitanju Jahic,Secerovic i valjda jos 2,ali ne znam ko su ova dvojica. Bezobraznici.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 nov 2016, 20:23

ma nema sanse, pa otkud onda secerovic da udje sa klupe, valjda ne bi bio ni na klupi da je kakva sranja pravio ;)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2016, 20:26

Quinlan je napisao/la:ma nema sanse, pa otkud onda secerovic da udje sa klupe, valjda ne bi bio ni na klupi da je kakva sranja pravio ;)
Nismo imali zamjenu za zadnjeg veznog. Neka Aco kaze ako zna ko je to uradio. Ja sam cuo za tu dvojicu ko ce mu ga znati vise.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kajkutenjoyer, Paromlinac i 11 gostiju.