Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ne znaju i gotovo pomirite se, mi smo u rukometu ono sto je Armenija u fudbalu, otprilike taj rang
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako je ovaj kloc Terzić dobio isključenje u zadnjem napadu, nisam vidio, šta uradi
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- ASD
- Kontakt:
Bili su zreli za poraza.
- legenda reala
- Kontakt:
Bice ovo dobro, Bilal je na dobrom putu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Beduin
- Kontakt:
Nas sport je gola qurcina, a fudbalska reprezentacija jedina na momente nas moze obradovati, ali bez krajnjeg cilja.
Neznalice smo i tacka.
Neznalice smo i tacka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Je.em ti rukomet
Nije do Sumana ni sekunde, vidi se njegov rad i pomak u igri, ali su ovi momci ograniceni. Nista oni ne mogu do kraja, nego sve napola. Prolazna ocjena Vegaru i Grahovcu
-
- Kontakt:
Muhamedu Toromanovicu kao kapitenu, želim sve najgore u životu. Hvala ti svinjo jedna što si nas upropastio! Hvala, prijatno i dovidjenja.
Bilale spasitelju bh rukometa
to je ta kontra koju smo čekali i raznovrsnost u napadu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako znaju doći do +2 i sve dobro igraju i onda umjesto da završimo utakmicu mi par grešaka naprvimo i sve uništimo. Ovo nije pitanje znanja već mozga.bodi123 je napisao/la:Ne znaju i gotovo pomirite se, mi smo u rukometu ono sto je Armenija u fudbalu, otprilike taj rang
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
debili, nista drugo
- invincible1921
- Kontakt:
Ne mozes da ne das go 10/15 minuta i da se nadas pobjedi...to bi tesko proslo i protiv nizerazrednih repki. Isto je i u kosarci. Igras dobro, boris se, egal ili vodstov i onda amaterski 8 minuta das dva poena ii gotovo....imali 16:13 par napada za plus 4 odjednom 18:16 za njih
KAD ZASLUZIMO OTICMO.
KAD ZASLUZIMO OTICMO.
=\_1921_/=
- samo_lijevo
- Kontakt:
Moze samo biti bolje al kad otjeraju bagru iz saveza i onda krenu od pocetka. Nista nece doci preko noci.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Fakat vise ne mogu gledati ove hadalje yebem ti sport i majku uvijek kad je najvaznije mi useremo.
Toromanovicu goni se u pic.ku materinu glavonja onaj retardirani.Imas 15 sekundi do kraja i on pored tri igraca pokusava dodati a fuli prije toga prazan gol fulio sport DABOGDA
Toromanovicu goni se u pic.ku materinu glavonja onaj retardirani.Imas 15 sekundi do kraja i on pored tri igraca pokusava dodati a fuli prije toga prazan gol fulio sport DABOGDA
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sami smo sebe pobijedili, bem ti... toliko sansi propustiti prednost od tri razlike izgubiti tako lako.... ne može čovjek pametan biti...
Iako nije nikakvo opravdanje, sudije su nas podobro poj.ebale u ključnim trenucima.
Iako nije nikakvo opravdanje, sudije su nas podobro poj.ebale u ključnim trenucima.

Zadnja izmjena: AmirBvB, dana/u 06 nov 2016, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nije da nije bilo napretka u igri, pogotovo kontra i polukontra, pa igranje sa igračem više.
Al' ne možeš praviti onoliko tehničkih grešaka u prelomnim trenutcima meča. To je tako i dok god ne budemo sazreli vječno ćemo gubiti dobijene utakmice. I kad kažem sazreli, ne mislim na godine igrača (eto Toromanović najiskusniji, promaši gol za minimalno x i u zadnjem napadu proda loptu za neriješeno) nego na mentalitet koji se stiče u omladinskim kategorijama.
Al' ne možeš praviti onoliko tehničkih grešaka u prelomnim trenutcima meča. To je tako i dok god ne budemo sazreli vječno ćemo gubiti dobijene utakmice. I kad kažem sazreli, ne mislim na godine igrača (eto Toromanović najiskusniji, promaši gol za minimalno x i u zadnjem napadu proda loptu za neriješeno) nego na mentalitet koji se stiče u omladinskim kategorijama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ne, Marković pijanica je krivsamo_lijevo je napisao/la:Moze samo biti bolje al kad otjeraju bagru iz saveza i onda krenu od pocetka. Nista nece doci preko noci.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kako li je samo na kraju onako sralo Austriju, sve im se odbijalo u ruke
Nije ovo gotovo, u Austriji nas ceka ista utakmica na jednu loptu!!
Nije ovo gotovo, u Austriji nas ceka ista utakmica na jednu loptu!!
-
- Kontakt:
Kakav ba napredak , nemoj te smijesni biti . necemo dugo imati ovakvu sansu .
Odustajem od daljnjeg pracenja reprezentacije. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.