zgmiky je napisao/la:sevilla-barcelona oba daju gol u 1.pol. 3.80, penal 3.20
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Gimnasia-Boca Juniors-3+ (2.55)
Santa fe-Medellin-3+ (2.15)
Boston-Denver-manje od 211.5 koseva (1.92)
Santa fe-Medellin-3+ (2.15)
Boston-Denver-manje od 211.5 koseva (1.92)
Igraj Široki ti si najbolji!
Toronto -9,5 1 @1.85jopaa7 je napisao/la:Arsenal 1X
Roma 1
Schalke 1
2,52
Boston 1 @1.30
Lakers 1X @1.50
J.Parker 15.5 vise @1.85
6.67
adis30 je napisao/la:Legia u dobroj formi,Cracovia im je redovna mušterija koja danas dolazi bez par važnih igrača Steaua-vitorul su dva prijateljska kluba,vlasnici klubova su kumovi,na zadnjih 10 utakmica Steaua je pobjeđivala.
Legia - Cracovia 1 1.55
Steaua Bucharest - Viitorul 1 1.57 double kfc 2,44
ima li netko neke "sigurne" iz NBA za večeras ?
svaku večer jednu falim

svaku večer jednu falim
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Isti sam ima li iko par sigurica za veceras.jajce123 je napisao/la:ima li netko neke "sigurne" iz NBA za večeras ?![]()
svaku večer jednu falim![]()
![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
risingforce
- Kontakt:
risingforce je napisao/la:Sevilla-Barca 5,5 vise zutih - ne igra alba, pike, iniesta..zato ocekujem ravnopravnu utakmicu uz dosta udaranja..
Randolph 13.5 vise i Gasol 16.5 vise - Ova dvojica redovno pune Portland sa preko 20 poena
adis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Legia u dobroj formi,Cracovia im je redovna mušterija koja danas dolazi bez par važnih igrača Steaua-vitorul su dva prijateljska kluba,vlasnici klubova su kumovi,na zadnjih 10 utakmica Steaua je pobjeđivala.
Legia - Cracovia 1 1.55
Steaua Bucharest - Viitorul 1 1.57 double kfc 2,44J.Randle 12,5 više 1,76 bet 365
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Iraklis 1908-Platanias X/X kv 4,5
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Bas sad htjedoh predlozit X na ovu tekmu,dovoljno je podatak da su zadnja 3 puta 0:0 odigrali...pratim te buraz i dodajem jos Galan Riveros-M.Linzer 1Ljiljan00 je napisao/la:Iraklis 1908-Platanias X/X kv 4,5
PrinceofVeresija je napisao/la:Bas sad htjedoh predlozit X na ovu tekmu,dovoljno je podatak da su zadnja 3 puta 0:0 odigrali...pratim te buraz i dodajem jos Galan Riveros-M.Linzer 1Ljiljan00 je napisao/la:Iraklis 1908-Platanias X/X kv 4,5
-
samobosna87
- Kontakt:
Live,brasov vise od 2.5 gola kvota 3 ....mozda cak i kec ,penal i crveni ko ima gdje odigrat
Poslano z mojega HTC Desire 626 z uporabo Tapatalk
-
Dolgopolov
- Kontakt:
P.Prader-F.Gaio 2 1,65
P.Michnev-A.Šetkić 2 1,9
Ulog 17 eura
Dobitak 50 i nešto
Sretno
P.Michnev-A.Šetkić 2 1,9
Ulog 17 eura
Dobitak 50 i nešto
Sretno
-
samobosna87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I veceras Cluj cisti kec iskoristitwsamobosna87 je napisao/la:Live,brasov vise od 2.5 gola kvota 3 ....mozda cak i kec ,penal i crveni ko ima gdje odigrat
Inace sistem sam igro
Fix
Wil 1
Fletwood 2
Sistem
Cluj 1
Lens 1
St.pauli 2
Iraklis 1
Regiana 1
3/5
Srecno
Juce aam odigro ukupno 7 tiketa bez live kladjenja i prosla 3 ,u plusu sam...e da uplata na sistem je 10 km tj 5eura pa srecno ako neko hoce prepise
-
samobosna87
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo cisto onako uplacen euro vise od 3,5 brasov na euro kvota 10 bet at home...odsad cu vam postavljat sta igram live,ko hoce nek komentarise uglavnom sa srecomsamobosna87 je napisao/la:I veceras Cluj cisti kec iskoristitwsamobosna87 je napisao/la:Live,brasov vise od 2.5 gola kvota 3 ....mozda cak i kec ,penal i crveni ko ima gdje odigrat
Inace sistem sam igro
Fix
Wil 1
Fletwood 2
Sistem
Cluj 1
Lens 1
St.pauli 2
Iraklis 1
Regiana 1
3/5
Srecno
Juce aam odigro ukupno 7 tiketa bez live kladjenja i prosla 3 ,u plusu sam...e da uplata na sistem je 10 km tj 5eura pa srecno ako neko hoce prepise
-
samobosna87
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ajmo opet live,iraklis 1 kvota 10,uplata 1.5 eura ,sledeci go kec 2,7 2.5 eura,vise od 2.5 kvota 2.7 uplata 2 eura...da se razumijemo ja igram ovaj live vise iz razonode ,a razlog zasto forsiram ovo jer je iraklis zadnji i ocekujem da ce krenuti agresivnije malo malo vise cak...a ipak su grci su to...srecnosamobosna87 je napisao/la:Evo cisto onako uplacen euro vise od 3,5 brasov na euro kvota 10 bet at home...odsad cu vam postavljat sta igram live,ko hoce nek komentarise uglavnom sa srecomsamobosna87 je napisao/la:I veceras Cluj cisti kec iskoristitwsamobosna87 je napisao/la:Live,brasov vise od 2.5 gola kvota 3 ....mozda cak i kec ,penal i crveni ko ima gdje odigrat
Inace sistem sam igro
Fix
Wil 1
Fletwood 2
Sistem
Cluj 1
Lens 1
St.pauli 2
Iraklis 1
Regiana 1
3/5
Srecno
-
samobosna87
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Cluj poluvreme kec kvota 2.5 uplata 5 eura bet at home,vise od 1.5 gola prvo pol. 3.2 uplata 2 eurasamobosna87 je napisao/la:Ajmo opet live,iraklis 1 kvota 10,uplata 1.5 eura ,sledeci go kec 2,7 2.5 eura,vise od 2.5 kvota 2.7 uplata 2 eura...da se razumijemo ja igram ovaj live vise iz razonode ,a razlog zasto forsiram ovo jer je iraklis zadnji i ocekujem da ce krenuti agresivnije malo malo vise cak...a ipak su grci su to...srecnosamobosna87 je napisao/la:Evo cisto onako uplacen euro vise od 3,5 brasov na euro kvota 10 bet at home...odsad cu vam postavljat sta igram live,ko hoce nek komentarise uglavnom sa srecomsamobosna87 je napisao/la: I veceras Cluj cisti kec iskoristitw
Inace sistem sam igro
Fix
Wil 1
Fletwood 2
Sistem
Cluj 1
Lens 1
St.pauli 2
Iraklis 1
Regiana 1
3/5
Srecno
-
samobosna87
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hapoel pet tikva live 2 kvota 8 uplata euro ko ga j..esamobosna87 je napisao/la:Cluj poluvreme kec kvota 2.5 uplata 5 eura bet at home,vise od 1.5 gola prvo pol. 3.2 uplata 2 eurasamobosna87 je napisao/la:Ajmo opet live,iraklis 1 kvota 10,uplata 1.5 eura ,sledeci go kec 2,7 2.5 eura,vise od 2.5 kvota 2.7 uplata 2 eura...da se razumijemo ja igram ovaj live vise iz razonode ,a razlog zasto forsiram ovo jer je iraklis zadnji i ocekujem da ce krenuti agresivnije malo malo vise cak...a ipak su grci su to...srecnosamobosna87 je napisao/la: Evo cisto onako uplacen euro vise od 3,5 brasov na euro kvota 10 bet at home...odsad cu vam postavljat sta igram live,ko hoce nek komentarise uglavnom sa srecom
- PaskalHens
- Kontakt:
E jesi najluđi babe mi.
Viva la France, as they say in Rome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.