FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 nov 2016, 22:44

LjoZee je napisao/la:Ako ne bude Evrope podnijet ce ostavke. Tada ce svi to traziti. Mozete pisati ovdje i spominjati Gredica,opoziciju itd necete nista promijeniti. Ovdje vise nije do Uprave vec do trenera i igraca. Ovi puleni odigraju 3 na nivou pa 3 kiksaju. Omoguceno im je sve,a oni su bezobrazni. Trener ocigledno ima miljenike,a to je Kosoric. Nema autoritet da ga zakuca na klupu i da mu uzme kapitensku. Samo nam bruka grb i klub. Bezobrazluk se uvukao u ekipu. Onaj pise statuse kofol voli klub,a ne moze u Gorazdu igrati. Napustaju trening kad im je cejf jer nisu u prvoj postavi. Ako je istina da Jahic ide onda se treba Bogu zahvaliti. Jadovi
Slažem se sa svim što si napisao. Upravo nam se taj "bezobrazluk" vraća, nije bitno da li Kosorić ili neko treći, ali bilo je trenutaka kada su se igrači postavili ispred trenera i kluba, a ja da se pitam, to bi im bio zadnji kontakt sa klubom. Problem je što nismo imali trenera sa mudima da to posloži.
Pa sjetimo se priče kako je Oda "izgubio" svlačionicu, koliko se o tome pisalo. Da li je istina, ne znam. Moguće. Kostića otjerali igrači? Da li je istina? Moguće? Previše slučajnosti, a premalo muda.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 22:47

Ja ne mogu da vjerujem da ljudi poslije 3 trenera, 50 igraca, opet dodju i napisu da je do igraca? Pa nemoguce da ste toliko ograniceni u pm!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 nov 2016, 22:50

Yebemu zivot ne igra uprava, ona moze biti kriva za losa pojacanja, los izbor pojacanja, sto smo davno ustanovili da je tako, ali ne mogu biti krivi za losu formu igraca, nigdje u svijetu nije uprava kriva sto igrac je u losoj formi ;)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2016, 22:50

amazon je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ako ne bude Evrope podnijet ce ostavke. Tada ce svi to traziti. Mozete pisati ovdje i spominjati Gredica,opoziciju itd necete nista promijeniti. Ovdje vise nije do Uprave vec do trenera i igraca. Ovi puleni odigraju 3 na nivou pa 3 kiksaju. Omoguceno im je sve,a oni su bezobrazni. Trener ocigledno ima miljenike,a to je Kosoric. Nema autoritet da ga zakuca na klupu i da mu uzme kapitensku. Samo nam bruka grb i klub. Bezobrazluk se uvukao u ekipu. Onaj pise statuse kofol voli klub,a ne moze u Gorazdu igrati. Napustaju trening kad im je cejf jer nisu u prvoj postavi. Ako je istina da Jahic ide onda se treba Bogu zahvaliti. Jadovi
O cemu ti ?
y

Imaju sve placeno na vrijeme. Imaju premije,pripreme, velike plate,vidim i na izlete su ih slali, omogucili im pred Siroki sastanak i pocastili ih sve itd. Bukvalno sve su dali im da bi oni mogli igrati. Sve uslove imaju. Treba ove neke igrace vratiti odakle su i dosli. Pola ih nikad nije imalo ovakve uslove pa kontaju mogu se zezati. Vecina njih mi se gadi jer nista nece da postuju cast izuzecima.
Sto se tica uslova za igrace Upravi se nista ne moze prigovoriti,ali treba ovdje veliki rez napraviti sto se igraca tice. Ocigledno ne moze fino sa njima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 22:51

Nek moderacija otvori temu Uprava bas kao sto su to uradili na temi FK Sarajevo.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 nov 2016, 22:53

TikTak je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Ljudi koji su doveli trenere i igrače > treneri > igrači

Je li može pošteniji odgovor?

Drugo, za mene ova sezona nije završena, iako je ovo do sada bilo više loše nego dobro, dosta je do kraja.
Svaka cast. Cetiri trenera i desetine igraca su platili cijenu krivnje. Rukovodioci su amnestirani toga? Sezona nije gotova to je istina, ali ne mirise na dobro. Malo razloga imamo za optimizam. Slavko je poceo gubiti konce iako je na pocetku mnogo obecavao.
Nisu amnestirani i ne bi smjeli biti.

Vrijeme teče, sve je bliže dan da bi oni mogli doći na red da budu bivši.

Mislim da se to neće desiti, jer kao što sam danas napisao, konkurencija je ****, i mi ćemo izboriti Evropu i ovakvi šepavi.
Sa druge strane, nije zeleni teren jedino mjesto gdje i ta uprava skuplja bodove, tako da nije sve crno-bijelo kao što ovdje potenciramo svi.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 22:55

LjoZee je napisao/la:
amazon je napisao/la:
O cemu ti ?
y

Imaju sve placeno na vrijeme. Imaju premije,pripreme, velike plate,vidim i na izlete su ih slali, omogucili im pred Siroki sastanak i pocastili ih sve itd. Bukvalno sve su dali im da bi oni mogli igrati. Sve uslove imaju. Treba ove neke igrace vratiti odakle su i dosli. Pola ih nikad nije imalo ovakve uslove pa kontaju mogu se zezati. Vecina njih mi se gadi jer nista nece da postuju cast izuzecima.
Sto se tica uslova za igrace Upravi se nista ne moze prigovoriti,ali treba ovdje veliki rez napraviti sto se igraca tice. Ocigledno ne moze fino sa njima.
Ako su ih doveli onda je lijepo da im sve to uprilice. A to sto oni ne znaju i ne mogu, ponovljeno po 100 put nisu krivi oni, nego onaj ko ih je doveo i ko je procijenio da su za Zelje. To su procijenili ljudi koji nemaju pojma o fudbalu tkz. ublehasi. Jasno ko dan!
Sta ti je onda igrac kriv?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 nov 2016, 22:57

Nije zeleni teren jedino mjesto, ali je najbitnije...džaba sve, i tu smo mislim svi složni i jednoglasni ako ne bude Europe moraju ići. Predsjednik nadzornog i upravnog odbora, korektno bi bilo da cijela uprava podnese ostavku, kad bi ne znam kakav stadion napravili u međuvremenu...

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 nov 2016, 22:59

pa znatel ikako konkretno odgovoriti sta dobijamo tjeranjem uprave, znaci jedan konkretan razlog sto bi je otjerali tj. kakvo poboljsanje ce se desiti u odnosu na to da ostanu?

ili cete i ovo prekociti i nastaviti drugi neki spin, kao danas oko interesa njihovih nekakvih za koje ne dobismo odgovor i sl. :thumbup:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 23:00

Quinlan je napisao/la:pa znatel ikako konkretno odgovoriti sta dobijamo tjeranjem uprave, znaci jedan konkretan razlog sto bi je otjerali tj. kakvo poboljsanje ce se desiti u odnosu na to da ostanu?

ili cete i ovo prekociti i nastaviti drugi neki spin, kao danas oko interesa njihovih nekakvih za koje ne dobismo odgovor i sl. :thumbup:
A sta dobijemo konkretan odgovor s ovom upravom?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 nov 2016, 23:03

@Monci, to naravno, bez daljnjeg, i siguran sam da će sami u tom slučaju svi ponuditi ostavke.

Druga stvar je ovo što piše kolega @Quinlan, a to je ko bi došao na njihovo mjesto, šta bi uradio, kakav plan iznio, a siguran sam da će se vrlo teško naći neko ko bi mogao "zakonski" rad ove uprave nadmašiti, a istovremeno osigurati duplu titulu, tako da nije ni tu sve crno-bijelo. Zbog toga ne priželjkujem da ovi trenutni odstupe, a siguran sam prije svega da neće ni biti potrebe, jer će Evropa na našoj Grbavici da se igra uskoro.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 23:03

Ko je igrao protiv Slobode, jel Miske bio u napadu? :problem:
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 nov 2016, 23:04

Ovo vise izgleda da jedan lik pise s 3 acc. Nego na neku ozbiljnu raspravu o Zelji.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 06 nov 2016, 23:05

vi ocigledno imate neki problem kad vam slavko ne valja.
takodjer. normalna je stvar da igraci imaju uslove i sve placeno svugdje u svijetu i to ne treba da ima ikakve veze sa tim kako oni igraju, kakvi god da su rade za ovaj klub i normalna je stvar da za to trebaju bit placeni ehh sad to sto oni ne znaju to je druga stvar(cast izuzecima).

i jos jedna stvar, kad nas vecc sudije onako kasape ide mi na zivce sto se ne vrsi veci pritisak na sudiju. kod nas to zavrsi za dvadeset sekundi, izlapi. treba ih stisnut i sa juga i sa sjevera, utice to

i kako je lijepo kad se navijanje pojaca kad primimo gol, svaka cast za onu raju u kopu, i za ono sto rece onaj momak sto je vodio navijanje na kraju utakmice
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2016, 23:06

Quinlan je napisao/la:pa znatel ikako konkretno odgovoriti sta dobijamo tjeranjem uprave, znaci jedan konkretan razlog sto bi je otjerali tj. kakvo poboljsanje ce se desiti u odnosu na to da ostanu?
Evo TikTak će ti odgovoriti, čak će ponuditi i alternative.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2016, 23:07

Ko je bio na celu Zelje u prvom dijelu prosle sezone kad su dovedeni oni sto su trebali biti zamjena za Bajica,Kvesica i ostale ? Ko je bio na celu kad su otisli Zeljkovic,Tomic,Colic,Stanic,Hasanovic itd ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 nov 2016, 23:09

zeljoooooooooo je napisao/la:@Monci, to naravno, bez daljnjeg, i siguran sam da će sami u tom slučaju svi ponuditi ostavke.

Druga stvar je ovo što piše kolega @Quinlan, a to je ko bi došao na njihovo mjesto, šta bi uradio, kakav plan iznio, a siguran sam da će se vrlo teško naći neko ko bi mogao "zakonski" rad ove uprave nadmašiti, a istovremeno osigurati duplu titulu, tako da nije ni tu sve crno-bijelo. Zbog toga ne priželjkujem da ovi trenutni odstupe, a siguran sam prije svega da neće ni biti potrebe, jer će Evropa na našoj Grbavici da se igra uskoro.
Slažem se sve druže, posebno ovo oko zakonskog poslovanja. Ma oni su jednu slabost pokazali, nisu išli do kraja...dakle nisu dali info gdje je tih 600 milja iz blagajne,nisu dali info o mnogim nestalim fakturama, nisu dali ko je pravio dugove, pa neka svako odgovara, i zakonski ako treba. Ovako su stali negdje na pola puta, i to im se o glavu obija. I da i ja se slažem da ćemo igrati Europu na Grbavici, ali onda će ova opasna tročlana opozicija rušiti upravu zbog boje dresova i štucni....

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 23:13

@TikTak znaci uprava igrala protiv Slobode?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2016, 23:13

Vidite da čovjek ima rješenje, otjerati ove da bi dobili nadu :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 nov 2016, 23:16

1096 postova jedno 80% je o upravi Zeljeznicara. I ti navijac Zelje?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.