PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Igramo se razlaza, seljacke folove prosipaj negdje drugo.
SOS= seljak ostaje seljak!
SOS= seljak ostaje seljak!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- hskzmostar
- Kontakt:
Ne znas Aldina.Babo mu vozi velezov bus???ANTIFA ! je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Antifa kur... si ti moj iz Mostara kad Kamela ne znas,znas li Aldina i babu mu sto voza Velezov bus,ako njih ne znas onda si skandinavija
Mes cini pajdo da ti meni culahe udaras ko lafo ti znas neka imena pa da se ja primim.
De mi reci odakle su A i babo mu ?
Najvece velezovce i njihovu familiju..aj laku noc
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Derdioke već sam bio na hlađenju zbog jednog slova napisanog između dva znaka jednakosti
i to 7 dana , ako bih postavio ovu skladbu oderali bi me ko zeca 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
hskzmostar je napisao/la:Ne znas Aldina.Babo mu vozi velezov bus???ANTIFA ! je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Antifa kur... si ti moj iz Mostara kad Kamela ne znas,znas li Aldina i babu mu sto voza Velezov bus,ako njih ne znas onda si skandinavija
Mes cini pajdo da ti meni culahe udaras ko lafo ti znas neka imena pa da se ja primim.
De mi reci odakle su A i babo mu ?
Najvece velezovce i njihovu familiju..aj laku noc
Pokusavas mene tim skutorskim forama i laznim imenima uzet na foru.
Da je najveci Velezovac sigurno bi ga znao i njega i citavu familiju.
Ubuduce smisli nesto pametnije i bolje kamuflazu imena odradi.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Šta te briga, pozovi se na demokratiju, na ljudska pravaBesic je napisao/la:Derdioke već sam bio na hlađenju zbog jednog slova napisanog između dva znaka jednakostii to 7 dana , ako bih postavio ovu skladbu oderali bi me ko zeca

Bešić heroj a ne zločinac !

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Teske teme se povlace! Ja kontam sta da radimo kad Sloboda napuni 100 godina bestofejnosti uskoro?! Da li da organizujemo neki dernek mi sa teme, Aco da napravi neke poklone ili nagradnu igru kao za kantu sto ce biti? Mozda da skupimo para i kupimo neki trofej i posaljemo na adresu Slobodanke?
Bujrum sa idejama!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Paše li lovački trofej ili nešto drugo sa mog profila ? Poyy
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ili da organizujemo turnir u malom fudbalu, ekipe da budu Sloboda1, Sloboda2, Sloboda3 i tako jedno 12 ekipa. Jedna Sloboda mora osvojiti i konacno prekinuti niz poraza u finalima, 8-9 puta zeredom su finala pusili. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Gori ti sto odgovaras ovog pajseru matorom. Gospodin se radja, ne postaje se preko foruma. A normalni ljudi ce sportski pozdraviti rivala, a onda navijati za svoje. Ne mozes ti mentolima objasnjavati brate.Tuzlak04 je napisao/la: Sarajlije pozdravile Bože pravde![]()
I ne citiraj tog vehabiju ziv bio, na listi smaraca mi je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dosta nam je tvoje lovacke price tako da nam ne treba i lovacki trofej.Derdiyok je napisao/la:Paše li lovački trofej ili nešto drugo sa mog profila ? Poyy
Ali ipak hvala na velikodusnosti.
A sada pitanje za Sarajlije.
Ako je ( po vasoj prici ) Olimpic veci klub od Slobode jer ima bitniji trofej u vitrinama je li tako i Zrinjski veci klub od Veleza?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- MocMahale444
Kad su vec 100 godina bez pehara koji ce im? Neka nastave tradiciju. Ne moze ni maca biti prva u parovima kud ces dalje.joker90 je napisao/la:Teske teme se povlace! Ja kontam sta da radimo kad Sloboda napuni 100 godina bestofejnosti uskoro?! Da li da organizujemo neki dernek mi sa teme, Aco da napravi neke poklone ili nagradnu igru kao za kantu sto ce biti? Mozda da skupimo para i kupimo neki trofej i posaljemo na adresu Slobodanke?Bujrum sa idejama!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
joker90 je napisao/la:Teske teme se povlace! Ja kontam sta da radimo kad Sloboda napuni 100 godina bestofejnosti uskoro?! Da li da organizujemo neki dernek mi sa teme, Aco da napravi neke poklone ili nagradnu igru kao za kantu sto ce biti? Mozda da skupimo para i kupimo neki trofej i posaljemo na adresu Slobodanke?Bujrum sa idejama!
Organizaciju su ozbiljno shvatile Fukare, Joge Suljo Doric i Indir spremaju spektakl na sjeveru detalji su izasli u javnost.
Na pocetku ide Parola "Mi nismo Azmirovi mi smo Slobodini".
Nakon toga slijedi show u reziji 36 Fukara zacinjen sa bakljadom 10 baklji se upalilo Indir dovodi atmosferu do usijanja.
Sve je to iz svecane loze stadiona Slobode sa osmijehom ispratio Suljo Doric i Jasminu Imamovicu se obratio rijecima "da Sloboda nije Azmir Husic nego da smo Sloboda svi mi".
- Incognito87
- Kontakt:
gdje ćeš im poslati trofej hercika bi ih sve do jednog opalila.joker90 je napisao/la:Teske teme se povlace! Ja kontam sta da radimo kad Sloboda napuni 100 godina bestofejnosti uskoro?! Da li da organizujemo neki dernek mi sa teme, Aco da napravi neke poklone ili nagradnu igru kao za kantu sto ce biti? Mozda da skupimo para i kupimo neki trofej i posaljemo na adresu Slobodanke?Bujrum sa idejama!

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Taman kada bi sve bilo spremno za odigravanje finala i prvo osvajanje pehara jednog od najpoznatijih klubova TKa, tacnije tuzlanske Slobode, Siouxi bi rastjerali prisutne.joker90 je napisao/la:Ili da organizujemo turnir u malom fudbalu, ekipe da budu Sloboda1, Sloboda2, Sloboda3 i tako jedno 12 ekipa. Jedna Sloboda mora osvojiti i konacno prekinuti niz poraza u finalima, 8-9 puta zeredom su finala pusili.
Mars u trecu ligu!!!ANTIFA ! je napisao/la:joker90 je napisao/la:Teske teme se povlace! Ja kontam sta da radimo kad Sloboda napuni 100 godina bestofejnosti uskoro?! Da li da organizujemo neki dernek mi sa teme, Aco da napravi neke poklone ili nagradnu igru kao za kantu sto ce biti? Mozda da skupimo para i kupimo neki trofej i posaljemo na adresu Slobodanke?Bujrum sa idejama!
Organizaciju su ozbiljno shvatile Fukare, Joge Suljo Doric i Indir spremaju spektakl na sjeveru detalji su izasli u javnost.
Na pocetku ide Parola "Mi nismo Azmirovi mi smo Slobodini".
Nakon toga slijedi show u reziji 36 Fukara zacinjen sa bakljadom 10 baklji se upalilo Indir dovodi atmosferu do usijanja.
Sve je to iz svecane loze stadiona Slobode sa osmijehom ispratio Suljo Doric i Jasminu Imamovicu se obratio rijecima "da Sloboda nije Azmir Husic nego da smo Sloboda svi mi".
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
veceras znaci okrsaj mostaraca..postujem Velez kao klub,Zrinjskog smislit ne mogu..ali trenutno se rodjeni moji vi s njima nemate sta svadjat,njima sve ide od ruke..vjerojatno evo drugu godinu zaredom prvaci..igraju dobro..pare imaju..nadam se da ce se i u vas to kroz par godina sredit pa da se vratite i da im imate sta za rec..
Sloboda je Song u ovom gifu, taman se ponadala prosle godine kako joj kup dolazi, protivnik lagan, kad ono pehar odabra nekog drugog i uleti Radnik hladno..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Ono bi nesto skupilo para i kupilo nekome, a **** ne mogu kupiti kartu i pogurati rukometnu/kosarkasku reprezentaciju svoje zemlje.
Hajde i to, nego ni voljeni klub ne mogu pogurati, od 250.000 + podgrupe, dodje ih 2000 na stadion, zmija u dzepu kolo vodi, a na forumu sve lordovi.
Hajde i to, nego ni voljeni klub ne mogu pogurati, od 250.000 + podgrupe, dodje ih 2000 na stadion, zmija u dzepu kolo vodi, a na forumu sve lordovi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
HarisFKS je napisao/la:veceras znaci okrsaj mostaraca..postujem Velez kao klub,Zrinjskog smislit ne mogu..ali trenutno se rodjeni moji vi s njima nemate sta svadjat,njima sve ide od ruke..vjerojatno evo drugu godinu zaredom prvaci..igraju dobro..pare imaju..nadam se da ce se i u vas to kroz par godina sredit pa da se vratite i da im imate sta za rec..
Sta ima Hara legendo, kad si ti provaljen sine nisi svjestan.

Jos jedan lazni Mostarac u nizu, ali ovaj put kamuflirao se kao da je navijac Sarajeva ili Slobode to ne mogu odgonetnut.
Pa na sve ste spremni yebo li vas caca mahniti.

Iz pepela se dizemo, u pepeo se jos brze i vratismo..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.