FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

carapa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la carapa » 06 nov 2016, 21:45

Biti ce se tesko ugurati medju prve 3 ekipe na tabeli.
Naredne 3 tekme moramo dobiti jer i Zeljo gostuje 2 te bi mogli obje izgubiti.
Ako docekamo ligu za prvaka na minus 2, 3 boda od drugog mjesta mogla bi ova sezona na kraju krajeva i uspjesna biti.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 06 nov 2016, 23:17

Po ovom glaviću Bori nase sudije su bezgresne, svaki put ista prica :) Iz nase utakmice sa gurbetima izabrali onog sa epilepsijom i glumljenjem penala. Nista ofsajdi.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 nov 2016, 23:18

Covjek prica kako mu narede iz saveza.Bruka sta rade.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 nov 2016, 23:36

Sve dok nam Mionica brani interese TK ne treba ocekivati bolje.
samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 nov 2016, 23:39

Arkan je svojevremeno poznatog komentatora Milojka Pantica zbog ofsajda odveo u najskuplju opticarsku radnju u Beogradu
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 nov 2016, 23:42

katarakta je napisao/la:Arkan je svojevremeno poznatog komentatora Milojka Pantica zbog ofsajda odveo u najskuplju opticarsku radnju u Beogradu
joj sada bih postavio jednu sliku, al izazvala bi jake reakcije :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 nov 2016, 23:50

Chinaglia je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Arkan je svojevremeno poznatog komentatora Milojka Pantica zbog ofsajda odveo u najskuplju opticarsku radnju u Beogradu
joj sada bih postavio jednu sliku, al izazvala bi jake reakcije :lol:
picko
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 nov 2016, 00:21

pinoglavi je napisao/la:picko
nisam picka

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2016, 00:40

Za takvo nesto trebas imati muda.

Kod nas bi Cicak se zaduzio u DM-u na racun kluba, kupio sebi kolekciju mirisljavih ulja i prikazao cijenu od 8.000KM, a sudija sebi da izabere sta god hoce. Platice neki novi Azmir.
Ne mozes zamisliti nekog naseg lika da napravi iole hrabar potez za dobrobit Slobode, grupe, grada...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 nov 2016, 12:57

ja mirne temee, ko da belaja nemamo :mrgreen:
prvo ne znam napisal ako i jesam nema veze da ponovim,bog otac kralj ubica, killer suljo krpic, :tokralju:
svaka cast majstore, nije malo u svoj svojoj tuzi i bolu, opet nas izvadi, od dva suta na go i njegova jedna dade go.koji ucinak :tokralju: :salut:
opet nas sudije zakidaju, nekad penalom nekad ofsajdom a niko iz kluba ni mukajt. majku mu kontam imamo i dovoljno problema, al neko jednom mora reagovat. nekako. iz kluba napominjem.
e sad after tekme, zapade mi za uho efendijina izjava sinoc u emisiji bht, na pitanje o problemima u klubu i okko kluba i njihovo zalagnje nesto u tom fazonu, i kaze nesto kao borimo se i dajemo sve od sebe do zimske pauze,a onda cemo vidjet...tako nekako.
**** zapara usi :(
kad je skupstina?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 nov 2016, 13:04

carapa je napisao/la:Biti ce se tesko ugurati medju prve 3 ekipe na tabeli.
Naredne 3 tekme moramo dobiti jer i Zeljo gostuje 2 te bi mogli obje izgubiti.
Ako docekamo ligu za prvaka na minus 2, 3 boda od drugog mjesta mogla bi ova sezona na kraju krajeva i uspjesna biti.
da je nama uc u 6. :mrgreen:
i dobit zrinjskog,cisto radi zanimljivijeg prvenstva.
a opet i s bodom ne bi smjeli bit plaho nezadovoljni. realno.
a onda u pauzi sta nam bog dragi da. i ovi koji odlucuju.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 07 nov 2016, 13:10

Ja sam sve vise ubijeđen da cemo izaci na zelenu granu, pogotovo se vise ovdje necu raspravljati sa kultom :) Barem sto ja načujem , a to sve uzmite sa kutljačom soli. Skupstina ce biti kada se skupe ljudi, da ne bude nabrzinu sve bzze. A onda na zimu pada dogovor valjda :) Malo sam prosetao po drugim pdf ovima i izgleda da u dosta klubova ima dosta problema. Pdf strumfeta isti nas, samo im fali neko sa nickom komunista, ili u njihovom slucaju Abu Hamza Ilidzanac :) Bordo gurbeti bez Kusturice, Kinezi zavrnuli pipu. Svi nesto kubure osim Radnika (svaka im cast) i Zrinjskog, koji je politicki projekat.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 nov 2016, 13:16

SRSlavinovici je napisao/la:Ja sam sve vise ubijeđen da cemo izaci na zelenu granu, pogotovo se vise ovdje necu raspravljati sa kultom :) Barem sto ja načujem , a to sve uzmite sa kutljačom soli. Skupstina ce biti kada se skupe ljudi, da ne bude nabrzinu sve bzze. A onda na zimu pada dogovor valjda :) Malo sam prosetao po drugim pdf ovima i izgleda da u dosta klubova ima dosta problema. Pdf strumfeta isti nas, samo im fali neko sa nickom komunista, ili u njihovom slucaju Abu Hamza Ilidzanac :) Bordo gurbeti bez Kusturice, Kinezi zavrnuli pipu. Svi nesto kubure osim Radnika (svaka im cast) i Zrinjskog, koji je politicki projekat.
svaka tebi cast ako si optimist. mislim i sam sam po prirodi stvari i nekom svom zivotnom iskustvu.
al ovde fakat moras pruzit neku slamcicu za koju se mozemo i mi ostali uhvatit, ja se drzim za travkicu :urnebes:
i ovo za kult je vise stvar razocarenja i tersa.
a ljudi su razocarani s pravom.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 nov 2016, 13:22

SRSlavinovici je napisao/la:Ja sam sve vise ubijeđen da cemo izaci na zelenu granu, pogotovo se vise ovdje necu raspravljati sa kultom :) Barem sto ja načujem , a to sve uzmite sa kutljačom soli. Skupstina ce biti kada se skupe ljudi, da ne bude nabrzinu sve bzze. A onda na zimu pada dogovor valjda :) Malo sam prosetao po drugim pdf ovima i izgleda da u dosta klubova ima dosta problema. Pdf strumfeta isti nas, samo im fali neko sa nickom komunista, ili u njihovom slucaju Abu Hamza Ilidzanac :) Bordo gurbeti bez Kusturice, Kinezi zavrnuli pipu. Svi nesto kubure osim Radnika (svaka im cast) i Zrinjskog, koji je politicki projekat.
. . .i ja sam bio ubijeđen zadnjom upravom, al' u kuurac ode . Nema zelene grane dok ne stanemo na nju . .

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 nov 2016, 13:22

i taman stanemo neko je ocapari :urnebes: kuknjava :(

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 07 nov 2016, 13:24

Jbg, ljudi svasta pricaju, ali jedan mi je provukao kroz usi, a njemu vjerujem, da ce biti dobro. Jbg, eto i ja se hvatam za slamcicu :) A bolje i to nego kukati, nemam od toga ništa :) Po tome sto sam nacuo i kult bi bio zadovoljan, a i ja jer Sloboda :) Dakle da se razumijemo, posto kupio, poto prodao.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 nov 2016, 13:25

SRSlavinovici je napisao/la:Jbg, ljudi svasta pricaju, ali jedan mi je provukao kroz usi, a njemu vjerujem, da ce biti dobro. Jbg, eto i ja se hvatam za slamcicu :) A bolje i to nego kukati, nemam od toga ništa :) Po tome sto sam nacuo i kult bi bio zadovoljan, a i ja jer Sloboda :) Dakle da se razumijemo, posto kupio, poto prodao.
nisi prodo posto si kupio, jer si glavni dio presutio, dakle reci sta si cuo
:mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 nov 2016, 13:26

Ja ne mogu biti optimista, kad smo skoro iste stvari viđali i ranije. Nadam se da se varam i to dobro..
btw ovaj Fatić nije nimalo loš, dosta dobrih centaršuteva je uputio :)

Slavinovići hajde da te fino zamolim da prestaneš sa kultom, vidiš bolan i sam da smo svi ovdje samo zbog Slobode, pusti više i Azmira i sve to, iste su nam želje svima :thumbup:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 07 nov 2016, 13:32

Cuo sam da se sa ovim premostava finansiranje kluba do zime, reprogram na manju ratu uzima faraon, a onda valjda dogovor faraona i AH za dalje. Zna se ko to gura i ko je najveci slobodas u klubu, a mislim da to ne bi radio bez ranije obavljenih razgovora sa svima. Valjda je to plan, zato i kasni skupstina dok se ne organizuje kako treba to. Ako je to plan, meni odgovara :) A sada jel istina, ne znam. Nadam se zbog Slobode i nas da jeste.

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 07 nov 2016, 13:38

Aerials je napisao/la:Ja ne mogu biti optimista, kad smo skoro iste stvari viđali i ranije. Nadam se da se varam i to dobro..
btw ovaj Fatić nije nimalo loš, dosta dobrih centaršuteva je uputio :)

Slavinovići hajde da te fino zamolim da prestaneš sa kultom, vidiš bolan i sam da smo svi ovdje samo zbog Slobode, pusti više i Azmira i sve to, iste su nam želje svima [emoji106]
Evo obecavam da necu ako me ne pocnu napadati :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.