PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 07 nov 2016, 00:47

joker90 je napisao/la:Sloboda je Song u ovom gifu, taman se ponadala prosle godine kako joj kup dolazi, protivnik lagan, kad ono pehar odabra nekog drugog i uleti Radnik hladno.. :rol: :rol:

slika
Meni nekako logicnije da sloboda daje ruku radniku i vodi ga u europu a jadni song ostaje na obalama miljacke, rostilja stakore i trijebi vaske. Pozdrav drug
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 07 nov 2016, 00:48

:facepalm:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

HarisFKS
Kontakt:

Post Postao/la HarisFKS » 07 nov 2016, 00:48

ANTIFA ! je napisao/la:
HarisFKS je napisao/la:veceras znaci okrsaj mostaraca..postujem Velez kao klub,Zrinjskog smislit ne mogu..ali trenutno se rodjeni moji vi s njima nemate sta svadjat,njima sve ide od ruke..vjerojatno evo drugu godinu zaredom prvaci..igraju dobro..pare imaju..nadam se da ce se i u vas to kroz par godina sredit pa da se vratite i da im imate sta za rec..

Sta ima Hara legendo, kad si ti provaljen sine nisi svjestan. :lol:
Jos jedan lazni Mostarac u nizu, ali ovaj put kamuflirao se kao da je navijac Sarajeva ili Slobode to ne mogu odgonetnut.
Pa na sve ste spremni yebo li vas caca mahniti. :mrgreen: :rol: :rol:
iz mostara nisam..navijam za fk sarajevo i zivim u sarajevu..to sto mi je mrzak onaj vas pastrmka pa mislite da sam navijac zrinjskog i slobode ****..al nemam ja tebi sta sebe pravdat i dokazivat

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 nov 2016, 00:49

Hara legendo procitan si u startu sto prije priznas bit ce ti lakse.
Moram ti priznat na dobru si foru isao, al vas miknem ja lazne Mostarce to je cudo nevidjeno po prici.
Ubuduce budi pametniji ovako brzo padas ko pokosen.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

joker90
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 07 nov 2016, 00:52

Rigoletto je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sloboda je Song u ovom gifu, taman se ponadala prosle godine kako joj kup dolazi, protivnik lagan, kad ono pehar odabra nekog drugog i uleti Radnik hladno.. :rol: :rol:

slika
Meni nekako logicnije da sloboda daje ruku radniku i vodi ga u europu a jadni song ostaje na obalama miljacke, rostilja stakore i trijebi vaske. Pozdrav drug
Ne moze Puyol biti Sloboda kad nosi trofej. Ispao si glup, neocekivano. Ne moze ni humor na silu.. Pozz drug
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 07 nov 2016, 00:55

joker90 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:

slika
Ne moze Puyol biti Sloboda kad nosi trofej. Ispao si glup, neocekivano. Ne moze ni humor na silu.. Pozz drug
Mislim da se nismo bas najbolje razumjeli. Ajde gnjeci gnjide nekom od ukucana. Poz
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 07 nov 2016, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

HarisFKS
Kontakt:

Post Postao/la HarisFKS » 07 nov 2016, 00:55

ANTIFA ! je napisao/la:Hara legendo procitan si u startu sto prije priznas bit ce ti lakse.
Moram ti priznat na dobru si foru isao, al vas miknem ja lazne Mostarce to je cudo nevidjeno po prici.
misli sta hoces yarane

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 nov 2016, 00:57

HarisFKS je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Hara legendo procitan si u startu sto prije priznas bit ce ti lakse.
misli sta hoces yarane

Normala pajdo. :kafa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 nov 2016, 01:01

Rigoletto je napisao/la: Mislim da se nismo bas najbolje razumjeli. Ajde gnjeci gnjide nekom od ukucana. Poz
To sto si ti navikao sa ukucanima da se ovako cistite i gnjecite gnjide, ne znaci da tako rade i ostali ljudi.. Pozz

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2016, 01:03

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 nov 2016, 01:06

joker90 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la: Mislim da se nismo bas najbolje razumjeli. Ajde gnjeci gnjide nekom od ukucana. Poz
To sto si ti navikao sa ukucanima da se ovako cistite i gnjecite gnjide, ne znaci da tako rade i ostali ljudi.. Pozz

slika
On biska vaške :rol: kad je napadao Tuzlake mi ga nafurali. Onda nesto slicno pokuso i s nama. Normalno dobio klempu i seftu i ko picajzla se povuko. Plastificirani kamenko zvani splačina.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 nov 2016, 01:23

joker90 je napisao/la:

slika
oni ne gnjece nego zderu..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2016, 01:31

Krofna se izofira ko zadnji levat. Jednom pajser, uvijek pajser.

Prodje vrijeme plazama, krofnama i hraljanju, valja ga sad cesce trpiti na forumu. Treba ga kako ugurati kod Vajte, da radi sa njim preko zime u "Haustori, majstori".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 nov 2016, 01:44

Beduin je napisao/la:Krofna se izofira ko zadnji levat. Jednom pajser, uvijek pajser.

Prodje vrijeme plazama, krofnama i hraljanju, valja ga sad cesce trpiti na forumu. Treba ga kako ugurati kod Vajte, da radi sa njim preko zime u "Haustori, majstori".
Fehimovac je jadnik jadni, ismijava kako on hrani narod. Kako ga nije stid šprdat se na tu temu dok ljudi gladuju. To samo mogu picketine bez obraza. Sigurno ga Fehim zigu pa on doleti prosipati silu. **** ga bane (ne Samketov tebra).

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 nov 2016, 02:02

MocMahale444 je napisao/la:
Fehimovac je jadnik jadni, ismijava kako on hrani narod. Kako ga nije stid šprdat se na tu temu dok ljudi gladuju. To samo mogu picketine bez obraza. Sigurno ga Fehim zigu pa on doleti prosipati silu. **** ga bane (ne Samketov tebra).
a juce mu fehim vodio zenu ginekologu, i kad je on upitao ''kako je danas nasa pickica'' ona mu odgovorila- dobro je, eno ga kod kuce nesto piskara po forumu :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2016, 02:06

Ne mozete svi na rigija, nije fer. :nedam: :nene: Moramo podrzati to sto je on jedini borac na ovoj temi iz reda hrvatskog naroda :mrgreen: , predmet mrznje ne mozemo racunati kao ozbiljnog zbog cerebralnih devijacija. :kafa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 nov 2016, 02:08

TobeYarabi je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
a juce mu fehim vodio zenu ginekologu, i kad je on upitao ''kako je danas nasa pickica'' ona mu odgovorila- dobro je, eno ga kod kuce nesto piskara po forumu :lol: :lol:
:urnebes: zato je pujdo ljut. Pickica prava dodje napise nesto. Cim se pojavimo on šturne ko šejtan od krsta.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 nov 2016, 02:15

Sabinho je napisao/la:Ne mozete svi na rigija, nije fer. :nedam: :nene: Moramo podrzati to sto je on jedini borac na ovoj temi iz reda hrvatskog naroda :mrgreen: , predmet mrznje ne mozemo racunati kao ozbiljnog zbog cerebralnih devijacija. :kafa:
za njega, kao ponosnog roma, ovo je velika uvreda.. bice ljut kad vidi sta si napisao :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2016, 02:17

TobeYarabi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne mozete svi na rigija, nije fer. :nedam: :nene: Moramo podrzati to sto je on jedini borac na ovoj temi iz reda hrvatskog naroda :mrgreen: , predmet mrznje ne mozemo racunati kao ozbiljnog zbog cerebralnih devijacija. :kafa:
za njega, kao ponosnog roma, ovo je velika uvreda.. bice ljut kad vidi sta si napisao :lol:
:mrgreen:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 nov 2016, 05:30

Bum susjed uletil' na ovu temu nekad, ne ?!

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.