FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ja ne znam put do uspjeha, ali znam put do neuspjeha - to je zelja da se svidimo svima. by evander
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
Nakon njegovih lazi o stadionu i grupama vi kazete da ovo nije nista dobro. Prizeljkivali smo njegov odlazak i napokon docekali. LAZOVE MRS IZ SVETINJE! Al to je onaj nas mentalitet, nemoj nekih promjena, samo nek ne puca.
Ja na ovo gledam kao na jos jednu pobjedu navijaca.Vise puta sam pisao da se Tanov interes (profit) poklapa sa interesom navijaca (titula i evropa donose profit).
I objasnite mi zasto se proziva Sabrina, sta je to ona lose do sad uradila? Direktor i Predsjednik ne moraju znati igrati fudbala.
Ja na ovo gledam kao na jos jednu pobjedu navijaca.Vise puta sam pisao da se Tanov interes (profit) poklapa sa interesom navijaca (titula i evropa donose profit).
I objasnite mi zasto se proziva Sabrina, sta je to ona lose do sad uradila? Direktor i Predsjednik ne moraju znati igrati fudbala.
SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo govorim da ce jednog nesposobnjakovica zamijeniti drugi. Nista radikalno se nece desiti.Pukovnik je napisao/la:nakon godinu dana prljave kampanje, huskanja, mrznje, vidovitosti kakvu nije imala ni baba vanga, na kraju kazes sta cemo sad.Evander je napisao/la:Ode Kusta i sta cemo sad?
Nova marioneta dolazi?
hoces da kazes da si sve vrijeme pisao bez cilja, bez ideje... i unaprijed naglasavas da ces nastaviti tamo gdje si stao.
jedan od najpriznatijih psihologa danasnjice mihail litvak napisao je;
nezrela licnost cesto zna, ali ne umije. zrela ne samo da zna, vec i umije. stoga, nezrela licnost kritikuje, a zrela djeluje.
Onaj ko razumije, zna sta zelim reci

Sad da Evander napise par imena, ovaj Pukovnik bi ga napao da je cijelo vrijeme radio za te ljude i da je placenik. Sad ga napada jer ne predlaze nikog, kako god okrenes, Pukovnik ce ga napadati. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bas suprotno. Ja nikad ovdje nisam pisao populisticki, da bih se nekom svidio, nego bas suprotno.Pukovnik je napisao/la:ja ne znam put do uspjeha, ali znam put do neuspjeha - to je zelja da se svidimo svima. by evander
Pisao sam ono sto misli i ako me vecina tad razapinjala radi toga.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A Ihtijarevica nam Selimovic ostavio u amanet, Kantardic jos tu. Nismo ni na pola puta. 

-
- Kontakt:
Eh tako ce i biti direktorica Sabrina ,predsjednik ce biti neki Sabrin nece se oglasavati radi ce formalno svoj posao . navijaci ce se nervirati ,Tan ce biti zadovoljan samo da nije u gubitku pomalo ce ulagati i lagano . Mahala je pobjedila samo nisam siguran koliko je ova pobjeda dobra .fico je napisao/la:Nakon njegovih lazi o stadionu i grupama vi kazete da ovo nije nista dobro. Prizeljkivali smo njegov odlazak i napokon docekali. LAZOVE MRS IZ SVETINJE! Al to je onaj nas mentalitet, nemoj nekih promjena, samo nek ne puca.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
volio bih i ja da imam šta slaviti k'o vi, al' ja dok ne vidim da se mjenjaju način rada i kvalitet istog bojim se da stvarno nemam šta. sve u svemu, ne zanima me da li se neko na nekoj poziciji u klubu edis, dino ili sutra neki mustafa, bitan mi je njegov rad, a nešto se bojim da se na tom polju neće mnogo toga promjeniti na bolje.
pred nama je, pa vidjećemo
pred nama je, pa vidjećemo
1946
Koga god da stave taj se nece puno pitati to nam bar treba biti jasno,stvarni predsjednik i direktor i sve je Ken Cho.
BINGOzagorski je napisao/la:Koga god da stave taj se nece puno pitati to nam bar treba biti jasno,stvarni predsjednik i direktor i sve je Ken Cho.

Ja ovdje nigdje ne vidim sta je to Direktorica pogrijesila. Mozda je trebala izjaviti necemo da igramo u selendri od 1 500 stanovnika, pa bi je onda euforicni pitari velicali?bordobijeli je napisao/la:Eh tako ce i biti direktorica Sabrina ,predsjednik ce biti neki Sabrin nece se oglasavati radi ce formalno svoj posao . navijaci ce se nervirati ,Tan ce biti zadovoljan samo da nije u gubitku pomalo ce ulagati i lagano . Mahala je pobjedila samo nisam siguran koliko je ova pobjeda dobra .fico je napisao/la:Nakon njegovih lazi o stadionu i grupama vi kazete da ovo nije nista dobro. Prizeljkivali smo njegov odlazak i napokon docekali. LAZOVE MRS IZ SVETINJE! Al to je onaj nas mentalitet, nemoj nekih promjena, samo nek ne puca.
Da li ce neki novi predsjednik raditi svoj posao ne znamo. Ali znamo da ovi dosad nisu nista radili za dobrobit kluba. Eto mnogi su govorili da nismo napravili pomak sa Hurtica na Janjosa, pa se sad svaki put zahvaljujete Cali.
SARAJEVO
UPRAVA NAPOLJE! TAN OUT!
Svima nam je bilo jasno da nakon izlaska Kusturice u medije odlazi on ili Tan. Nek se smjeni kompletna uprava, ali opet ostaje Ken koji vodi klub iz Belgije. Postavit ce novog Kusturicu ili Selimovica, samo sama spinovanja!
Svima nam je bilo jasno da nakon izlaska Kusturice u medije odlazi on ili Tan. Nek se smjeni kompletna uprava, ali opet ostaje Ken koji vodi klub iz Belgije. Postavit ce novog Kusturicu ili Selimovica, samo sama spinovanja!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ovde se spominju fudbaleri legende koliko tih legendi ima godišnju kartu mislim kupljenu a ne poklonjenu kao što mi obićni smrtnici kupujemo,koliko su legende pogurale klub kad igrači nisu imali za viršli ni za kopački gade mi se naše legende čast izuzecima da koga ne uvrijedim.Ne znam i ovi su se u upravi izgleda ugradili u talove ali legende tek kad se ugrade bit če dernek isto kao što plačemo za Bilbijom,Todorom,Milošem,Tatkom itd.. Pa počelo se pomalo i za Ibrakovićem plakati a tek če se plakati za Dinom i Kusturicom živi bili pa vidjeli ja sam davno moj Evandere napisao lako je otjerati ali koga dovesti tjeramo a nemamo adekvatnu zamjenu je li to Direktorica bolja od Dine ??? Šta je ona uradila na poboljšanju stanja u klubu e jadi moji ne valja ovo ništa mada bi volio da bude suprotno ali neče ovo na dobro isto kao sa igračima to se dešava i ovde sa upravom.Eto nije valjao Ibraković a doveo je recimo za mandata njegovog i Leona i Matu i Krstu jeste bilo i fula ali ova trojica su šou da ne govorimo o ostalima koga sad imamo koga gledamo ne valja nam Bilbija ili recimo lasta ili Stojčev igra preko neke stvari itd....Da Bog da ja ne bio u pravu ali nije ovo ni malo dobro i to na rođendan kluba se sve ovo dešava jadno da ne može biti jadnije. 

Sarajevo ljubavi moja!
QUARESMA 18<<< je napisao/la:oj majq vam yebem
šta reći, petrović u želju ode
o majq vam vašu mrš iz kluba! !!!!!
zagorski je napisao/la:Nazalost u ovom trenutku mi konama ne mozemo parirati finansijski! Imaju vise mogucnosti da odrijese kesu i za igraca i za trenera.
Kako ovo nevjerovatno i zalosno zvuci,ali je istina 1,000,000%!!!
zlo87 je napisao/la:**** vam najmilije
FoSte95 je napisao/la:Oj mrtvu vam majku........pa sve vam nesposobno
Benjolos je napisao/la:Gotovo je, presao je nazalost kod kona...
***** ti upravu nesposobnu -.-

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma Petrovic je i dalje po meni pravi trener.. Protiv Sirokog i protiv Slobode su bili bolji, ali nisu iskoristili prilike dok ovi jesu.High je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:oj majq vam yebem
šta reći, petrović u želju ode
o majq vam vašu mrš iz kluba! !!!!!zagorski je napisao/la:Nazalost u ovom trenutku mi konama ne mozemo parirati finansijski! Imaju vise mogucnosti da odrijese kesu i za igraca i za trenera.
Kako ovo nevjerovatno i zalosno zvuci,ali je istina 1,000,000%!!!zlo87 je napisao/la:**** vam najmilijeFoSte95 je napisao/la:Oj mrtvu vam majku........pa sve vam nesposobnoBenjolos je napisao/la:Gotovo je, presao je nazalost kod kona...
***** ti upravu nesposobnu -.-
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sarajevo ne može voditi ni jedan trener koji nije pitar od glave do pete. Kada god trener treba doći treba doći ortodoksni pitar. Svi sa strane ne razumiju ovaj klub, mentalitet, navijače niti još mnogo stvari.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Sarajevo ne može voditi ni jedan trener koji nije pitar od glave do pete. Kada god trener treba doći treba doći ortodoksni pitar. Svi sa strane ne razumiju ovaj klub, mentalitet, navijače niti još mnogo stvari.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako se nadamo da ce nam klub ostati na trenutnim ambicijama i razmjerama, onda si u pravu. Trebaju nam "pitari".pitic je napisao/la:Sarajevo ne može voditi ni jedan trener koji nije pitar od glave do pete. Kada god trener treba doći treba doći ortodoksni pitar. Svi sa strane ne razumiju ovaj klub, mentalitet, navijače niti još mnogo stvari.
Ali ako hocemo moderan klub koji moze nesto napraviti u Evropi, onda nam trebaju sposobni ljudi u svim garniturama kluba. Pocevsi sa upravljackim strukturama, a ponajvise u sportskom dijelu. Guardiola nije sigurno od malih nogu navijac City-ja, ne mozes reci da im ne valja? A pored njega su doveli jos niz sposobnih ljudi koji se bave sportskim segmentom.
Ako se zelimo izdici iznad zabokrecine, onda se moramo distancirati od mahale i mahalskog poimanja fudbalskog (i generalno sportskog) kluba.
Samo dovoditi sposobne, a ne podobne!
Guardiola sto kazes sigurno nije njihov navijac od malih nogu, ali ga je docekala ekipa u koju je ulozeno pola milijarde eura, i jos toliko bi se ulozilo ako on procjeni da treba. Isto to ga je docekalo i u Bayernu, i neogranicen budzet. Igraci dolaze samo prema njegovim zeljama i bukvalno na planeti ima 3-4 igraca koje ne moze dovesti. Da vidimo sta ceka novog trenera naseg kluba? Evo zamisli pojavi se Cala ujutro u prostorijama i kaze eh trebaju mi od 19.kola Ordagic, Obradovic, Tomic i Piric. Predsjednik mu odgovara da su to igraci sa ugovorima i da ih treba platiti, a za placanje nemamo ni dozvolu ni pare. Cala izadje i vrati se na trening, ostaju mu Pavlovic umjesto Pirica, Rustemovic umjesto Tomica, Amer umjesto Obradovica i Saric umjesto Ordagica. Dok Guardiola recimo hladno klepi Lewu najcevem konkurentu. I sad o cemu mi ovdje pricamo i sta poredimo? Mozemo li mi Zelji i Zrinjskom klepiti najbolje igrace kad hocemo pa da i Cala ispadne "sposoban a ne podoban"?Elcor je napisao/la:Ako se nadamo da ce nam klub ostati na trenutnim ambicijama i razmjerama, onda si u pravu. Trebaju nam "pitari".pitic je napisao/la:Sarajevo ne može voditi ni jedan trener koji nije pitar od glave do pete. Kada god trener treba doći treba doći ortodoksni pitar. Svi sa strane ne razumiju ovaj klub, mentalitet, navijače niti još mnogo stvari.
Ali ako hocemo moderan klub koji moze nesto napraviti u Evropi, onda nam trebaju sposobni ljudi u svim garniturama kluba. Pocevsi sa upravljackim strukturama, a ponajvise u sportskom dijelu. Guardiola nije sigurno od malih nogu navijac City-ja, ne mozes reci da im ne valja? A pored njega su doveli jos niz sposobnih ljudi koji se bave sportskim segmentom.
Ako se zelimo izdici iznad zabokrecine, onda se moramo distancirati od mahale i mahalskog poimanja fudbalskog (i generalno sportskog) kluba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I Uščuplić je pitar pa dođe na prag grupe. Ljudi poput Ćale koji su puno veći mangupi od Ušuplića u svakom smislu mogu puno više. Samo mu treba podrška viših struktura u klubu. Ćala neće moći sam sve na svoja leđa to svi znamo u takvoj konstalaciji pući će kad tad. Ako vrh ne pruži Ćali podršku u svim segmenitima koje on bude zahtjevao nahebali smo.Elcor je napisao/la:Ako se nadamo da ce nam klub ostati na trenutnim ambicijama i razmjerama, onda si u pravu. Trebaju nam "pitari".pitic je napisao/la:Sarajevo ne može voditi ni jedan trener koji nije pitar od glave do pete. Kada god trener treba doći treba doći ortodoksni pitar. Svi sa strane ne razumiju ovaj klub, mentalitet, navijače niti još mnogo stvari.
SRETAN BROJ - 1725