Ma znao sam da će ovakav žrijeb biti. Samo pogledao listu i znao sam cijeli žrijeb. Neparni i parni.KingJamesMVP je napisao/la:Singles Group McEnroe: Murray, Wawrinka, Nishikori, Cilic
Singles Group Lendl: Djokovic, Raonic, Monfils, Thiem.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
bravo @unoUnofficialpage je napisao/la:Ma znao sam da će ovakav žrijeb biti. Samo pogledao listu i znao sam cijeli žrijeb. Neparni i parni.KingJamesMVP je napisao/la:Singles Group McEnroe: Murray, Wawrinka, Nishikori, Cilic
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta'š kad sam genije hahaha
P.S. Večeras ide tabela za TT. :d
P.S. Večeras ide tabela za TT. :d
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidi Đokoviću grupe, pa ne zna se koji je gori od kojeg 
Trenutno je najgori Novak pa Tim.AA23 je napisao/la:Vidi Đokoviću grupe, pa ne zna se koji je gori od kojeg
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Raonic inekako, al Monfils i Thiem, pa mislim da ni oni sami ne znaju sta rade u Londonu. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
cudno izgleda bez Rogera i RafeDANTES je napisao/la:Čovječe bez Rodžera izgleda siromašnoKingJamesMVP je napisao/la:Singles Group McEnroe: Murray, Wawrinka, Nishikori, Cilic
Ma ja da sam on otkazao bih. Lijepo sese odmoriti izduvati i od januara krenuti u obračun sa endijemdelko je napisao/la:cudno izgleda bez Rogera i RafeDANTES je napisao/la:Čovječe bez Rodžera izgleda siromašnoKingJamesMVP je napisao/la:Singles Group McEnroe: Murray, Wawrinka, Nishikori, Cilic
Singles Group Lendl: Djokovic, Raonic, Monfils, Thiem.ali dobro, mislim da ce se Djokovic ipak boriti do zadnjeg jer bi pobjedom ostao prvi na kraju godine - sto je bitno priznanje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Jakobsen91
- Kontakt:
U pet mjeseci Djokovic je odigro 20-tak meceva i ti bi da se odmara, od cega?
Drugo, valjda je u svakom sportu cilj biti prvi na kraju sezone, u tenisu to nema toliku tezinu, ali daleko da je nebitno. Vidjelo se da Nadalu to dosta znaci 2013. nakon "obicne" pobjede nad Wawrinkom u grupi (pobjeda kojom je Nadal potvrdio prvo mjesto na kraju godine) slavio je skoro ko da je osvojio turnir.
Nevjerovatno koliko sprdancije u srpskim medijima o Novaku, danas sam ugledao bar 10 tekstova na racun njegovog broja 2, milion montaza i sprdancija na njegov racun, ne mogu da vjerujem da je on u Srbiji ovako reklo bi se lose reputacije obzirom ko je i sta je, mi da imamo jednog tenisera kalibra Novaka, ne smijem ni zamisliti kako bi nam znacio i kako bi ga uzdizali u nekog GOATa, hint je Dzeko kojeg gledamo kao bozanstvo, strasno 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I Djani je bozanstvo pa ga zezaju 
- RafaGarros9
- Kontakt:
NO RAFA NO TENNIS 
Jel ovo Djokovic pravio grupe?
Nevjerovatno lagana za njega i nevjerovatno teska za Murraya.
Od 3 poraza koliko ima od RGa, dobio je u grupi dvojicu koja su ga dobila i Wawrinku koji ga je terorisao zadnje 2 godine. Mogao bi ispasti ovdje, i to nit ce bit iznenadjenje, a nece biti ni choke jer je strasno istrosen ovom borbom za no1 sto se jasno moglo vidjeti u Parizu. Steta sto grupe nisu podjednake.
Nevjerovatno lagana za njega i nevjerovatno teska za Murraya.
Od 3 poraza koliko ima od RGa, dobio je u grupi dvojicu koja su ga dobila i Wawrinku koji ga je terorisao zadnje 2 godine. Mogao bi ispasti ovdje, i to nit ce bit iznenadjenje, a nece biti ni choke jer je strasno istrosen ovom borbom za no1 sto se jasno moglo vidjeti u Parizu. Steta sto grupe nisu podjednake.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
sa novakom se nešto drugo dešava, skoro sigurno privatno, nije u pitanju borba za no.1
saznaće se prije ili kasnije
NO RAFA NO TEARSRafaGarros9 je napisao/la:NO RAFA NO TENNIS
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovo vise nije WTF, ovo je doslovce wtfbodi123 je napisao/la:Nikad slabiji WTF
I ja to mislim. Neko od parazita nešto zasrojestamaji je napisao/la:sa novakom se nešto drugo dešava, skoro sigurno privatno, nije u pitanju borba za no.1
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
samo da sad ne krene sranje po medijima. čovjek je neprikosnoveni sportaš no.1 sa ovih prostora i niko mu tu ni prismrditi ne može, ali mediji su uvijek gladni krvi ....
Sve za lajk i klik višejestamaji je napisao/la:samo da sad ne krene sranje po medijima. čovjek je neprikosnoveni sportaš no.1 sa ovih prostora i niko mu tu ni prismrditi ne može, ali mediji su uvijek gladni krvi ....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Galion je napisao/la:Ovo vise nije WTF, ovo je doslovce wtfbodi123 je napisao/la:Nikad slabiji WTF
A ovo za medije, sta reci kad su ti isti balkanski mediji rat napravili, koji glorifikuju likove iz podzemlja a prave i uspjesne zanemaruju i pisu kako rezim kaze. Bitnije mi je sta svjetski mediji o njemu misle, a oni su samo puni hvale.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.