FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
nemamo Zebu da im zabije s centra, a nemamo ni majstora Mehidica
kako ih dobit, nadat se da nam poklone pobjedu kao prije par sezona :lol:
kako ih dobit, nadat se da nam poklone pobjedu kao prije par sezona :lol:
Imamo Kilera boga oca i Ordagu duha svetoga.Chinaglia je napisao/la:nemamo Zebu da im zabije s centra, a nemamo ni majstora Mehidica
kako ih dobit, nadat se da nam poklone pobjedu kao prije par sezona
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
koliko nam je ostalo još da otplatimo duga i je li zvanično na 5 godina produženo?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ovim tempom jos 100 godina. Platimo 1000 zaduzimo se 2000. I taman kad tamo neke 2100 budemo blizu otplate duga pojavit ce se neki nasljednik nekog od dosadasnjih kvazisponzora koji ce potrazivati 5000 koje je njegov djeda dao za pilice ili gorivo ili spavanje u nekoj prijebini. Uz zakonsku kamatu taj ce se dug povecati na par miliona sto ce dodatno produziti otplatu.intercontinental je napisao/la:koliko nam je ostalo još da otplatimo duga i je li zvanično na 5 godina produženo?
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
To je to, otplacujes reprogram, a troduplo se zaduzujes jer nisi samoodrziv.klma1 je napisao/la:Ovim tempom jos 100 godina. Platimo 1000 zaduzimo se 2000. I taman kad tamo neke 2100 budemo blizu otplate duga pojavit ce se neki nasljednik nekog od dosadasnjih kvazisponzora koji ce potrazivati 5000 koje je njegov djeda dao za pilice ili gorivo ili spavanje u nekoj prijebini. Uz zakonsku kamatu taj ce se dug povecati na par miliona sto ce dodatno produziti otplatu.intercontinental je napisao/la:koliko nam je ostalo još da otplatimo duga i je li zvanično na 5 godina produženo?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Suljo20002
- Kontakt:
Zeba jeste Zeba ali Fatic je po pitanju centarsuta i nabacivanja Ronaldo za njega...
-
- Kontakt:
Fatić je žrtva Husrefove torture kao što je to bio i Krpić svojevremeno,te Govedarica,Lazevski,Škahić,i sada ti svi momci osim Govedarice pokazali da vrijede nešto,i kolika je Husref ustvari prevara od trenera...Govedaricu očekuje u drugom dijelu sezone da eksplodira kao i Zec naravno ako ostanu na TušnjuSuljo20002 je napisao/la:Zeba jeste Zeba ali Fatic je po pitanju centarsuta i nabacivanja Ronaldo za njega...
-
- Kontakt:
Mislim da ne bi bilo loše zaganjati Kobiljara iz Olimpica,mali je talentovan,mlad željan dokazivanja ,mislim da bi se za relativno male pare mogo dovesti
- Beduin
- Kontakt:
Kobiljara sam prizeljkivo i na pocetku sezone, a posto je momcic vec sad izvrstan igrac, tesko cemo ga dovesti pored Zrinje, Zelje ili Sarajeva.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
. .kad se sjetim da smo tako i za Asima Zec rekli . A ono panjina žešća .intercontinental je napisao/la:Mislim da ne bi bilo loše zaganjati Kobiljara iz Olimpica,mali je talentovan,mlad željan dokazivanja ,mislim da bi se za relativno male pare mogo dovesti
-
- Kontakt:
Care moj nije Zec panjina,nego je Husref ga psihički dotuko,al bukvalno ga zakovo,njemu da je dao šansu ko što je Haurdiću dao mislim da bi sad njegova statistika skroz drugačija bila,tako da već sam napisao malo prije očekuje eksploziju Zeca na proljeće naravno ukoliko ostane tuTuzlak04 je napisao/la:. .kad se sjetim da smo tako i za Asima Zec rekli . A ono panjina žešća .intercontinental je napisao/la:Mislim da ne bi bilo loše zaganjati Kobiljara iz Olimpica,mali je talentovan,mlad željan dokazivanja ,mislim da bi se za relativno male pare mogo dovesti
ne bih se slozio, Zec je najveci krivac za katastrofalne igre
nit igra dobro, nit moze zabit mrtve zicere
nit igra dobro, nit moze zabit mrtve zicere
. . ne može ga Hus ubiti toliko u pojam da fula nemoguće ..
-
- Kontakt:
Ne znam ja sam trenirao fudbal i znam kako je kad se neko baš na tebi istresa i bukvalno te zlostavlja na treninzimaTuzlak04 je napisao/la:. . ne može ga Hus ubiti toliko u pojam da fula nemoguće ..
i šta je čovjek tada u stanju profulati,pa uzmite u obzir samo jednog Edina Džeku šta je sve fulao prošle sezone u dresu Rome,imao je sličan promašaj kao Zec protiv Širokog,tako da ja još uvijek vjerujem u Zeca
Jest Husref kriv što ga nije tjerao da trenira i da se okani šiše.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
dobro je rekao Vlado, kada on selektuje ekipu, kada odradi pripreme, tada treba da mu sudimo
vidjet cemo vec na proljece kakav igracki kadar ce biti, samim tim cemo znat mozemol nesto od igre ocekivat
sve ovo sada je podređeno rezultatu kako je i rekao, cilj je uzet sto vise bodova, igra je najmanje bitna, a realno govoreci, najjaci dio nase ekipe trenutno je odbrana, oni igraju najbolje, vezni red i napad je slab
kreativnost nam je tanka, jos kada nema Ordagica, ne da je tanka, nego je nepostojeca, a napad je također tanak, osim bogaoca, niko ne igra dobro, Veseli i Zec talasika, Govedarica propao, pa nekad cak i Darko igra krilo, sada igra i Subic na krilu, jednostavno covjek pokusava pronaci najbolje rjesenje
iz svega toga se vidi koliko je ova ekipa oslabljena i da se ne mozemo nadat nekoj igri, ne mozes ocekivat akcije i dobru igru, kada nemas kapacitet za to, nego moras pronaci najbolje rjesenje, a to je trenutno igra na kontra napade
vidjeti cete da ce protiv Zrinje biti kao i protiv Selje, defanziva i kontra preko Subica i Veselog/Zeca
vidjet cemo vec na proljece kakav igracki kadar ce biti, samim tim cemo znat mozemol nesto od igre ocekivat
sve ovo sada je podređeno rezultatu kako je i rekao, cilj je uzet sto vise bodova, igra je najmanje bitna, a realno govoreci, najjaci dio nase ekipe trenutno je odbrana, oni igraju najbolje, vezni red i napad je slab
kreativnost nam je tanka, jos kada nema Ordagica, ne da je tanka, nego je nepostojeca, a napad je također tanak, osim bogaoca, niko ne igra dobro, Veseli i Zec talasika, Govedarica propao, pa nekad cak i Darko igra krilo, sada igra i Subic na krilu, jednostavno covjek pokusava pronaci najbolje rjesenje
iz svega toga se vidi koliko je ova ekipa oslabljena i da se ne mozemo nadat nekoj igri, ne mozes ocekivat akcije i dobru igru, kada nemas kapacitet za to, nego moras pronaci najbolje rjesenje, a to je trenutno igra na kontra napade
vidjeti cete da ce protiv Zrinje biti kao i protiv Selje, defanziva i kontra preko Subica i Veselog/Zeca
-
- Kontakt:
ma duvaju je 60 % ovih mladih fudbalera u PL ,krenuvši od Sarajeva pa nadalje,šiša je najmanji problemwobly92 je napisao/la:Jest Husref kriv što ga nije tjerao da trenira i da se okani šiše.
daj nek neko ko je blizak UG FFC nek neko zamoli ili objasni da vise SAMO GOOOOOOOOOO ne animira ni publiku ni igrace, da se protiv zrinjskog za navijanje pobrine momak koji je vodio i protiv sirokog, da ga sad ne imenujem ovde...
-
- Kontakt:
SAMO GOOOOLL stvara kontra-efekat kod igrača hahahahahtzmalisa je napisao/la:daj nek neko ko je blizak UG FFC nek neko zamoli ili objasni da vise SAMO GOOOOOOOOOO ne animira ni publiku ni igrace, da se protiv zrinjskog za navijanje pobrine momak koji je vodio i protiv sirokog, da ga sad ne imenujem ovde...
Samo gooooo' kad krene, uvijek ga primimo 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.