To ti reko Hamo sa Kovača?benko21 je napisao/la:Kusturica trazio 200 milja za otpremninu.. fuuj![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo mu je to, ako je istina..benko21 je napisao/la:Kusturica trazio 200 milja za otpremninu.. fuuj![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evander je napisao/la:http://www.bordoprijatelji.ba/index.php ... k-sarajevo
koja je i ovo skupina debila majko draga... navijaci problem i sto pitaju tj. odakle navijacima pravo da pitaju gdje pare nestaju i sto se svi ugradjuju gdje stignu
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
**** ME SVAK.haris004 je napisao/la:Mislim da je mjesto predsjednika nekog kluba veoma odgovorna pozicija, i da tu barem ne bi trebali biti legende kluba, osim ako to ne zaslužuju.
Uslovi za ovu funkciju trebaju biti diplome menadžmenta ili nečeg sličnog, naravno uz poznavanje nogometa.
Kusturica je oboje imao, samo što je uz ogromne novce izgubio kompas i predugo se držao na poziciji za koju su mu svi govorili da treba napustit.
Bit će zanimljiv ovaj odabir, dugo nas je vodio Kusturica. Samo ne bi volio da nas neko od Tanovih ljudi uzme, dakle stranac.
Nekako mi na um pade Nijaz Gracić, bio je sposoban u Olimpiku, uveo ih u europu, srčan je, a i voli Sarajevo..
Nekako mi na um pade Nijaz Gracić, bio je sposoban u Olimpiku, uveo ih u europu, srčan je, a i voli Sarajevo..
" najveci minus klupskih struktura je infiltriranje navijaca u klupske odluke i rad "
" sukob pocinje nakon sto je klub involvirao navijace u radnje kluba "
sta kazes pantelija?
" sukob pocinje nakon sto je klub involvirao navijace u radnje kluba "
sta kazes pantelija?
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako to znas?benko21 je napisao/la:Kusturica trazio 200 milja za otpremninu.. fuuj![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
" tada na vidjelo izlazi cinjenica da su pojedini navijaci bili bolje upuceni u rad kluba nego vecina clanova uo i no "MortemHz je napisao/la:Kako to znas?benko21 je napisao/la:Kusturica trazio 200 milja za otpremninu.. fuuj![]()
![]()
jel istina ovo pantelija?
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
-
- Kontakt:
Taj neide, sto je bilo smjena, bilo je, to je to.pasica je napisao/la:Evo brate, moze ovako?Sarajlijica1946 je napisao/la:@ pasica, sad ti promijeni avatar da ga vise ne gledam!
Ostalo je jos jedno, al najvece zlo!
Unutar BP su pocele podjele kad je ovaj sarlatan Edis, kojeg tako stidljivo zalite i branite, izjavio da je ON pokupio sve sto valja iz BP.BordoBolesnik je napisao/la:Mozda ti zvuci cudno ili se necim izrevoltiran ali momak nije pogrijesio s onim sto je napisao, unutra samih BP su postojale podjele jos dok je Dino bio na udaru. Ja za honorare nista ne znam ali da je dobar dio BP bio uz Dinu i nakon sukoba sa navijacima je cinjenica za koju se ne moze reci da je netacna.pasica je napisao/la:Sve ovaj insajder zna. Imamo nivog Simbu, moze li anketa da glasamo?
"Da li je streetstyle novi Simba?"
-Da
-Ne
Evo sad mu u ovom "oprostajnom" pise po cemu da ga pamtimo, isto da je on dao pare da se vrati dug, titula, kamp. Ja cu ga pamtiti po tome sto je sa svojim suradnicima upropastio najbolju priliku koju je Sarajevo imalo da se izdigne iz ovog sivila. Edisa u sustini najbolje opisuje ona stara narodna "lako je tudjim ku.cem gloginje mlatit".
Sto se tice BP, i njih nabijem na k****, ovo sto je ostalo od njih.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 07 nov 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:

Sve si gore navedeno tacno otprilike napisao.Septerra je napisao/la:Ne znamo da li je Kusturičin odlazak s pozicije u formi otkaza, ostavke, prestanka mandata ili sporazumnog prestanka radnog odnosa.
Najavljivale su se ostavke, pričalo se o otkazima, sam Kusturica je najavljivao da ćemo uskoro saznati mnogo što-šta. U ovom momentu se malo šta zna.
Promjena predsjednika i sjednica skupštine je nešto što je, vrlo vjerovatno, planirano za ovu reprezentativnu pauzu kako ne bi ekipi odvlačila pozornost. Sigurno je da je Kusturičin nasljednik već poznat i da će se samo formalizovati na skupštini. Tako funkcioniše gro skupštinskih imenovanja. Priča o "marioneti" je malo neukusna. Sjetite se skandala s Ješićem: danas pismo podrške, sutra već otkaz (?!). Novi predsjednik će, logično, biti osoba od Tanovog/Kenovog povjerenja.
Ako ovdje ima insajdera onda moraju znati ko je novi predsjednik.
Dva su imena u opticaju, pretpostavljam ko ce biti, tj.ko je blize toj poziciji. Ko god da dodje bice to uz saglasnost gazde, sto je i logicno. Kako ce to izgledati u buducnosti, vidjecemo, nek nam je Bog na pomoci.
Zasto Zinedine? Previse je bitan za funkcionisanje kluba ili nesto drugo?farukzidane je napisao/la:Taj neide, sto je bilo smjena, bilo je, to je to.pasica je napisao/la:Evo brate, moze ovako?Sarajlijica1946 je napisao/la:@ pasica, sad ti promijeni avatar da ga vise ne gledam!
Ostalo je jos jedno, al najvece zlo!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
- Kontakt:
Sto bi "Maminjo" rekao, "I tog Edisa nab.jem na k.rac". Nit ga branim, nit ga zalim, ima njih mnogo za nogiranja.pasica je napisao/la:Unutar BP su pocele podjele kad je ovaj sarlatan Edis, kojeg tako stidljivo zalite i branite, izjavio da je ON pokupio sve sto valja iz BP.BordoBolesnik je napisao/la:Mozda ti zvuci cudno ili se necim izrevoltiran ali momak nije pogrijesio s onim sto je napisao, unutra samih BP su postojale podjele jos dok je Dino bio na udaru. Ja za honorare nista ne znam ali da je dobar dio BP bio uz Dinu i nakon sukoba sa navijacima je cinjenica za koju se ne moze reci da je netacna.pasica je napisao/la:Sve ovaj insajder zna. Imamo nivog Simbu, moze li anketa da glasamo?
"Da li je streetstyle novi Simba?"
-Da
-Ne
Evo sad mu u ovom "oprostajnom" pise po cemu da ga pamtimo, isto da je on dao pare da se vrati dug, titula, kamp. Ja cu ga pamtiti po tome sto je sa svojim suradnicima upropastio najbolju priliku koju je Sarajevo imalo da se izdigne iz ovog sivila. Edisa u sustini najbolje opisuje ona stara narodna "lako je tudjim ku.cem gloginje mlatit".
Sto se tice BP, i njih nabijem na k****, ovo sto je ostalo od njih.
-
- Kontakt:
Evo brate, moze ovako?
Ostalo je jos jedno, al najvece zlo![/quote]
Taj neide, sto je bilo smjena, bilo je, to je to.[/quote]
Zasto Zinedine? Previse je bitan za funkcionisanje kluba ili nesto drugo?[/quote]
Vise je tu razloga, vec obavlja funkciju koja ce mu zvanicno na skupstini biti dodjeljena. Osim ako se ne desi kakvo CUDO u sto sumnjam.
Ostalo je jos jedno, al najvece zlo![/quote]
Taj neide, sto je bilo smjena, bilo je, to je to.[/quote]
Zasto Zinedine? Previse je bitan za funkcionisanje kluba ili nesto drugo?[/quote]
Vise je tu razloga, vec obavlja funkciju koja ce mu zvanicno na skupstini biti dodjeljena. Osim ako se ne desi kakvo CUDO u sto sumnjam.
- robertkosar
- Kontakt:

Ne njega bordo piva ce opet biti aktuelna a i jedini je koji htio ugasit klub a onda primenovat olimpik u FC Sarajevo ako neznas pitaj raju u carsijiLocust je napisao/la:**** ME SVAK.haris004 je napisao/la:Mislim da je mjesto predsjednika nekog kluba veoma odgovorna pozicija, i da tu barem ne bi trebali biti legende kluba, osim ako to ne zaslužuju.
Uslovi za ovu funkciju trebaju biti diplome menadžmenta ili nečeg sličnog, naravno uz poznavanje nogometa.
Kusturica je oboje imao, samo što je uz ogromne novce izgubio kompas i predugo se držao na poziciji za koju su mu svi govorili da treba napustit.
Bit će zanimljiv ovaj odabir, dugo nas je vodio Kusturica. Samo ne bi volio da nas neko od Tanovih ljudi uzme, dakle stranac.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav Nijaz haha..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
jebote ovi naši navijači znaju sva dešavanja u i oko kluba¸sada bi da oni biraju i presjednika kluba e neće da može momci mi se po tom pitanju ne pitamo ništa aj zdravo

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Joj imena po forumu.. Ne udjem dva dana, vidim otisao kusta, a na forumu 'slucajno' masu likova koji se pojave ovdje svake prestupne. (nemam nista protiv, samo pisite al mi cudno)
Cak i simba pise sa svog profila, kad ga lik provali da je on onaj streetstyle
e svakakvih mozgova
Amidza daj kakvog kineza nek vodi klub, ako bude kakav covjek u radijusu 1000 kilometara od Bosne nece valjat.
Cak i simba pise sa svog profila, kad ga lik provali da je on onaj streetstyle

Amidza daj kakvog kineza nek vodi klub, ako bude kakav covjek u radijusu 1000 kilometara od Bosne nece valjat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A Dino 500 milja. Mislim da ce Kantardzic milion traziti!benko21 je napisao/la:Kusturica trazio 200 milja za otpremninu.. fuuj![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ElCartel11
- Kontakt:
Bude li kosooki tek tad smo ga nayebali.FrancescoTotti je napisao/la:Joj imena po forumu.. Ne udjem dva dana, vidim otisao kusta, a na forumu 'slucajno' masu likova koji se pojave ovdje svake prestupne. (nemam nista protiv, samo pisite al mi cudno)
Cak i simba pise sa svog profila, kad ga lik provali da je on onaj streetstylee svakakvih mozgova
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.