Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
14%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
19
33%
4) St.Pauli
12
21%
5) Mainz
9
16%
6) Augsburg
8
14%
7) Union Berlin
2
3%

Ukupno glasova: 58

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2010, 23:50

Devil je napisao/la:Sol Campbell u St.Pauliu??? :?:
Jeli i ovo nagadjane transfermarkta ili je dogovor pao?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jul 2010, 23:54

omerbavarac je napisao/la:
Nagadjenje Transfermarkta. Ne mogu oni njega dovesti, za sta ce igrati za jednu kilu paprika i jabuka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 jul 2010, 03:47

amerosm je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
Nagadjenje Transfermarkta. Ne mogu oni njega dovesti, za sta ce igrati za jednu kilu paprika i jabuka.
Kad je igrao u nekom "Notts County-u" zasto nebih mogao i u St. Pauli, a i on je u godinama (35) jos sezonu dvije da uzme koju marku i zbogom fudbal :mrgreen: Ma da ukoliko dobije bolju ponudu naravno da ce otici negdje drugo, ali nije nemoguce ni da ode u St.Pauli.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 jul 2010, 18:06

Timmy Simons, sada već bivši član holandskog PSV-a, potpisao je dvogodišnji ugovor s njemačkim bundesligašem Nuernbergom.
Iskusni belgijski reprezentativac od danas je i službeno novi igrač Nuernberga, no nisu poznati financijski detalji ovog tranfsera.

"Dugo smo vremena pregovarali. Opisan sam kao iskusni igrač u mladoj momčadi, pa je to zaista velika atrakcija za mene", kazao je Simons, a njegovim dolaskom oduševljeni su i u bavarskoj momčadi.

"Uvijek smo govorili kako želimo iskusnog igrača na ovako važnoj poziciji. Stoga je Timmyjev potpis pravo rješenje za nas", kazao je Dieter Hecking, trener Nuernberga.

Simons je karijeru počeo u Lommelu, potom pet sezona igrao u Club Bruggeu, da bi prije pet godina potpisao za PSV, gdje je u 129 odigranih utakmica postigao 14 golova.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 jul 2010, 01:40

Özil neće produžiti ugovor u Werderu i samim tim uprava tog kluba na čelu sa Allofsom će vjerovatno popustiti "pred silnim ponudama". Tako da se može očekivati odlazak ovog mladog igrača.

P.S. Jeste li ZA da se pravi anketa i na drugim top-ligama?
Vom Jäger zum Gejagten

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 20 jul 2010, 01:54

Jesmo :mrgreen:

Inace glasao sam za Hsv, dvoumio sam se izmedju njih i Schalke-a :)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 20 jul 2010, 03:59

hammers je napisao/la:Jesmo :mrgreen:

Inace glasao sam za Hsv, dvoumio sam se izmedju njih i Schalke-a :)
Realno. :mrgreen: :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2010, 11:12

Moj glas ide, ma zna se kome. :mrgreen: :mrgreen:

Joachim Loew produzio ugovor sa reprezentacijom Njemacke do 2012, tako da ce imati priliku voditi Svabe i na Euru.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 20 jul 2010, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 20 jul 2010, 11:23

Otkud sad opcija Schalke? Prošle sezone to nije bilo ili se ja varam?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jul 2010, 12:20

Heiko Westermann iz Schalke u HSV za cca. 7 miliona eura,po meni super koristan igrac i direktna zamjena za Boatenga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2010, 12:45

Zdena04 je napisao/la:Otkud sad opcija Schalke? Prošle sezone to nije bilo ili se ja varam?
Dosao Felix i odmah se mora staviti u anketu. :D
Ja glasao za BAyern ne znam ni ja zasto,nekako mi najbolje izgledaju od svih ekipa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jul 2010, 12:47

Selektor njemačke fudbalske reprezentacije Joachim Loew i njegova tri pomoćnika produžili su ugovore s Njemačkim fudbalskim savezom (DFB)

Loew bi danas poslijepodne trebalo da potpiše novi dvogodišnji ugovor sa DFB-om, pišu „Sueddeutsche Zeitung" i „Bild".

Menadžer reprezentacije Oliver Bierhoff i pomoćni treneri Hans-Dieter Flick i Andreas Koepke također će potpisati dvogodišnje ugovore, koji će ih vezati za reprezentaciju do 2012. godine, dodali su listovi koji nisu naveli izvor informacije.

Njemačka je osvojila treće mjesto na SP-u u Južnoj Africi, pobijedivši Englesku i Argentinu prije nego što je izgubila od svjetskog prvaka Španije. U susretu za treće mjesto Nijemci su pobijedili Urugvaj sa 3:2.

Pedesetogodišnji Loew pobijedio je u 38 od 55 mečeva otkako je naslijedio Jurgena Klinsmanna nakon SP-a 2006.

Njegov četverogodišnji ugovor istekao je 30. juna, a pregovori o produženju u februaru propali su zbog finansijskih nesuglasica i Loewove želje da ima veći utjecaj u mladoj reprezentaciji do 21 godine.

Njemačka će prvi kvalifikacijski meč za EP 2012. odigrati 3. septembra protiv Belgije u Bruxellesu.

(Izvor:Fena)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 20 jul 2010, 19:08

Devil je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Otkud sad opcija Schalke? Prošle sezone to nije bilo ili se ja varam?
Dosao Felix i odmah se mora staviti u anketu. :D
Ja glasao za BAyern ne znam ni ja zasto,nekako mi najbolje izgledaju od svih ekipa.
Ma druže ovo je samo bilo ironično pitanje zbog nekih forumaša "stručnjaka".

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 jul 2010, 22:33

Fudbaleri Hofenfeima odigrali su prijateljski susret sa niželigašem VfB Neuntligisten Rauenbergom. Momčad naših Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića slavila je sa nevjerovatnih 26:0
Naš reprezentativni dvojac bio je jako raspoložen. Ibišević je postigao pet pogodaka, dok se Salihović dva puta upisao u listu strijelaca.

Pored Ibiševića i Salihovića istakli su se i Nicolai Gross, te Denis Thomalla koji su po četiri puta pogodili protivničku mrežu.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 jul 2010, 17:56

ko je postavio ovu anketu na ovom podforumu, i zasto taj isti nije postavio anketu i na ostalim podforumima liga.... :?: :?: :?

konkretno, znate na sta mislim., to sam postavio i ovima na eng premier ligi
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jul 2010, 18:05

vuvu_zzz je napisao/la:ko je postavio ovu anketu na ovom podforumu, i zasto taj isti nije postavio anketu i na ostalim podforumima liga.... :?: :?: :?

konkretno, znate na sta mislim., to sam postavio i ovima na eng premier ligi
kako ce postavit anketu kad on nije otvorio ostale teme?

Omerbavarac
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jul 2010, 20:12

1899 Hoffenheim und Maicosuel gehen ab sofort getrennte Wege. Der 24-järhrige Offensiv-Allrounder wechselt vom Bundesligisten zum brasilianischen Club Botafogo FR. Dies gab Hoffenheims Manager Ernst Tanner am Mittwoch bekannt. Maicosuel wurde erst im Sommer 2009 für 4,5 Millionen Euro von Botafogo nach Sinsheim transferiert und kam in der vergangenen Spielzeit zu 27 Bundesliga-Einsätzen und erzielte dabei insgesamt drei Treffer. Über die Ablösemodalitäten vereinbarten beide Vereine Stillschweigen.

Maicosuel napustio Hoffenheim i preselio u redove Botafoga a vrijednost ovog transfera je 4,5 miliona Eura. Sve u svemu dobar posao za Hoffenheim, stoji da su izgubili dobrog igraca ali dobili su taj novac za kojeg sigurno mogu dovesti kvalitetno pojacanje. Jedan od kandidata je Adrian Ramos iz Herthe.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 jul 2010, 00:17

ok je sve sad postavljeno je svima :D :D

Ovdje sam glasao za BAYER 04 LEVERKUSEN oduvijek su mi bili najdrazi u bundesci nadam se da ce osvojiti ligu, zao mi je sto im je umalo izmakla liga prvaka,...steta....
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jul 2010, 09:16

Werder iz Bremena je dobio moj glas. Schaaf će pokazati zašto je ostao u Werderu, te će ove sezone uzeti titulu. Naravno, biće teško ukoliko ne nadomjeste mogući odlazak Ozila, ali ukoliko nađu neku adekvatnu zamjenu, ili ako se Mesut odluči za ostanak, onda bi se vrlo lako mogli naći sa salatarom na kraju sezone. Uostalom, ekipa je dugo na okupu, igraju najljepši fudbal u Bundesligi, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 22 jul 2010, 11:40

Bayern uzima i ove sezone sigurno.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.