Ne treba dovoditi manekene, treba dovesti onog brata blizanca iz Radnika drugog sto je Zrinjski jednog uzeo sebi i Besirevica i neka slome nekom nogu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nemoj zayebavat,bas uvjek...Aerials je napisao/la:Samo gooooo' kad krene, uvijek ga primimo
Pa ko je vodio posljednja 2 gostovanja? Valjda bi treb'o T. odraditi i protiv Zrinje. U protivnom necu ni biti u kopu.tzmalisa je napisao/la:daj nek neko ko je blizak UG FFC nek neko zamoli ili objasni da vise SAMO GOOOOOOOOOO ne animira ni publiku ni igrace, da se protiv zrinjskog za navijanje pobrine momak koji je vodio i protiv sirokog, da ga sad ne imenujem ovde...
smarate, Serbecic nije imao mjesta kod nas i kraj pricetuzlak1987 je napisao/la:Serbecic poceo u prvoj Radnika igrati :facepalm:
Ukoliko panjina bude vodila navijanje do poluvremena će se kop rasuti i to će mu biti najbolji pokazatelj da treba prepustiti navijanje T.Beduin je napisao/la:Pa ko je vodio posljednja 2 gostovanja? Valjda bi treb'o T. odraditi i protiv Zrinje. U protivnom necu ni biti u kopu.tzmalisa je napisao/la:daj nek neko ko je blizak UG FFC nek neko zamoli ili objasni da vise SAMO GOOOOOOOOOO ne animira ni publiku ni igrace, da se protiv zrinjskog za navijanje pobrine momak koji je vodio i protiv sirokog, da ga sad ne imenujem ovde...
Meni se kod Vlade najvise svidja sto imam osjecaj da ne yebe ovo stanje u klubu ni 2%, on svoje tjera a tako i treba. Mislim da je ambicije visoko postavio i vrijedi se nadati lijepim stvarima. Odlicno poznaje i ligu i siguran sam da sa ogranicenim budzetom moze iskopati odlicne igace iz lige na deficitarnim pozicijama na zimu.Chinaglia je napisao/la:dobro je rekao Vlado, kada on selektuje ekipu, kada odradi pripreme, tada treba da mu sudimo
vidjet cemo vec na proljece kakav igracki kadar ce biti, samim tim cemo znat mozemol nesto od igre ocekivat
sve ovo sada je podređeno rezultatu kako je i rekao, cilj je uzet sto vise bodova, igra je najmanje bitna, a realno govoreci, najjaci dio nase ekipe trenutno je odbrana, oni igraju najbolje, vezni red i napad je slab
kreativnost nam je tanka, jos kada nema Ordagica, ne da je tanka, nego je nepostojeca, a napad je također tanak, osim bogaoca, niko ne igra dobro, Veseli i Zec talasika, Govedarica propao, pa nekad cak i Darko igra krilo, sada igra i Subic na krilu, jednostavno covjek pokusava pronaci najbolje rjesenje
iz svega toga se vidi koliko je ova ekipa oslabljena i da se ne mozemo nadat nekoj igri, ne mozes ocekivat akcije i dobru igru, kada nemas kapacitet za to, nego moras pronaci najbolje rjesenje, a to je trenutno igra na kontra napade
vidjeti cete da ce protiv Zrinje biti kao i protiv Selje, defanziva i kontra preko Subica i Veselog/Zeca
Vlado je odličan trener i pokazo je svoje znanje u Čeliku i u mladoj reprezentaciji...i ponovo kažem šteta što on nije bio na Husrefovom mjestu jer bi Sloboda uzela makar jednu titulu da je on bio na čelu Slobode...i ja vjerujem da kad on prođe komplet pripreme sa Slobodom i kad se posloži na svoje mjesto da će to biti jedna vrlo kvalitetna Sloboda bez većeg obzira na financijepinoglavi je napisao/la:Meni se kod Vlade najvise svidja sto imam osjecaj da ne yebe ovo stanje u klubu ni 2%, on svoje tjera a tako i treba. Mislim da je ambicije visoko postavio i vrijedi se nadati lijepim stvarima. Odlicno poznaje i ligu i siguran sam da sa ogranicenim budzetom moze iskopati odlicne igace iz lige na deficitarnim pozicijama na zimu.Chinaglia je napisao/la:dobro je rekao Vlado, kada on selektuje ekipu, kada odradi pripreme, tada treba da mu sudimo
vidjet cemo vec na proljece kakav igracki kadar ce biti, samim tim cemo znat mozemol nesto od igre ocekivat
sve ovo sada je podređeno rezultatu kako je i rekao, cilj je uzet sto vise bodova, igra je najmanje bitna, a realno govoreci, najjaci dio nase ekipe trenutno je odbrana, oni igraju najbolje, vezni red i napad je slab
kreativnost nam je tanka, jos kada nema Ordagica, ne da je tanka, nego je nepostojeca, a napad je također tanak, osim bogaoca, niko ne igra dobro, Veseli i Zec talasika, Govedarica propao, pa nekad cak i Darko igra krilo, sada igra i Subic na krilu, jednostavno covjek pokusava pronaci najbolje rjesenje
iz svega toga se vidi koliko je ova ekipa oslabljena i da se ne mozemo nadat nekoj igri, ne mozes ocekivat akcije i dobru igru, kada nemas kapacitet za to, nego moras pronaci najbolje rjesenje, a to je trenutno igra na kontra napade
vidjeti cete da ce protiv Zrinje biti kao i protiv Selje, defanziva i kontra preko Subica i Veselog/Zeca
Svidja mi se i sto je gospodin za razliku od Husrefa (mada i to mi nije toliko bitno dok su tu rezultati), kako je spustio Željezničaru da im je seljački što spominju igrače Slobode u kontekstu da ce njima preci prije ove utakmice.
JesiChinaglia je napisao/la:ako uhvatimo Ligu za prvaka i ako stvari u pazu prođu ok (skupstina i tako to), mogla bi se izborit evropa
mada su rezultati i igracki kadar najmanje bitni, uvijek ce biti igraca i novih sezona
Chinaglia je napisao/la:Jesamwobly92 je napisao/la:JesiChinaglia je napisao/la:ako uhvatimo Ligu za prvaka i ako stvari u pazu prođu ok (skupstina i tako to), mogla bi se izborit evropa
mada su rezultati i igracki kadar najmanje bitni, uvijek ce biti igraca i novih sezona
malo saketanjaChinaglia je napisao/la:sipu ga Heller, a i wobly, a i ti Zodiace![]()
nisam picka
inace ne saketam komsije, al ako insistiras.. :kafa:Heller je napisao/la:malo saketanja :?:Chinaglia je napisao/la:sipu ga Heller, a i wobly, a i ti Zodiace :kafa:
nisam picka
+ 3mil Azmiru + 1,5mil(+/-) potrazivanja i presude = Cicak Saviorkatarakta je napisao/la:Na dan 30.09.2016. Dugovanja na osnovu poreza FK Sloboda – 3.573.385 KM (2.777.327 KM, 796.058 KM)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.