FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2016, 21:44

aleksandar_veliki je napisao/la:Na temi Sarajevo je otvorena tema Uprava i nije donijelo rezultata. Forumasi su nastavili diskutovati na glavnoj temi. Virtaul gdje se nalazi tema na kojoj je Stevanovic?
Klupski fudbal -> Ostalo

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p5435881
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 07 nov 2016, 21:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Na temi Sarajevo je otvorena tema Uprava i nije donijelo rezultata. Forumasi su nastavili diskutovati na glavnoj temi. Virtaul gdje se nalazi tema na kojoj je Stevanovic?
Onda djeluj kad se ucestalo prica o upravi a mi ostali forumasi nemamo prostora da diskutujemo o igri nasoj. Stvarno je bzvze od pojedinih forumasa da upropastavaju temu sa jednom te istom pricom.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 nov 2016, 21:46

Lendrica samo treba pustiti za cifru vecu od 500.000KM. Ostalo je prdimahovina. Nema on mjesta u Galati da se razumijemo. Ako iko ode u Tursku to ce biti Stevanovic!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 07 nov 2016, 21:49

amazon je napisao/la:Lendrica samo treba pustiti za cifru vecu od 500.000KM. Ostalo je prdimahovina. Nema on mjesta u Galati da se razumijemo. Ako iko ode u Tursku to ce biti Stevanovic!
Slazem se, dok Stevanovica ne smijemo pustit ispod 1mil eura.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2016, 21:51

z1921 je napisao/la:Slazem se, dok Stevanovica ne smijemo pustit ispod 1mil eura.
Stevanović će otići za nula eura ako ne produži ugovor.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2016, 21:56

z1921 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Lendrica samo treba pustiti za cifru vecu od 500.000KM. Ostalo je prdimahovina. Nema on mjesta u Galati da se razumijemo. Ako iko ode u Tursku to ce biti Stevanovic!
Slazem se, dok Stevanovica ne smijemo pustit ispod 1mil eura.
Nismo u situaciji da se milionima nadamo. Daj da se malo ocesemo ili da ostane.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 nov 2016, 21:58

Nama prioritet svih prioriteta jeste da produzimo s Mirom, da Lendric ostane bar jos godinu. Uz mozda jos dva igraca na zimu, gdje niko ne smije otici. I na taj nacin pokusati doci do evrope. Ako ne uspijemo ni tako onda pijaca i kud mali mujica moramo za njim.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2016, 22:05

Mi nekoga moramo prodati sad. Trenutno je najblizi Memija bio da se proda. Ponuda ima za njega. Na nasu veliku zalost moramo prihvatiti ponudu za njega pa makar iznosila 150-200k eura jer su nam potrebne pare. Ovo za Lendrica me iznenadilo. Ustvari bilo mi je jasno da su nekog zapikirali cim su na zvanicnoj objavili onu sliku i da imaju nesto isplanirano. Jahic ce sam otici tako da ako koga prodamo jos 2-3 skinuti sa budzeta da bi doveli 2 pojacanja koja ce nam pomoci da izborimo Evropu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 nov 2016, 22:08

Ja se ne bih ljutio ni kada bismo Miru pustili džabe, momak je to zaslužio definitivno.
Ali ako se ikako može produžiti ugovor i uzeti koja stotina hiljada to će biti dodatni plus.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 07 nov 2016, 22:10

Rokoko87 je napisao/la:Ja se ne bih ljutio ni kada bismo Miru pustili džabe, momak je to zaslužio definitivno.
Ali ako se ikako može produžiti ugovor i uzeti koja stotina hiljada to će biti dodatni plus.
Naravno da bih se ljutio, kako se necu ljutiti? Zeljeznicar je njemu izasao u susret, on je igrama iskazao zahvalnost. Ipak, Zeljeznicar volim vise od Miroslava Stevanovica. Nemjerljivo vise..
Miroslavu, naravno, sve najbolje u zivotu zelim i nastavit cu ga pratiti gdje god da ode i kada god da ode. Toliko sam ga zavolio..

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 nov 2016, 22:11

Miro treba ako cemo se boriti za evropu. Bar da ostane do kraja ugovara i onda da ode.Male su sanse da ce produziti, svi to znamo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 07 nov 2016, 22:15

Lendriću kod zadnjeg produženja ugovora stavljena odštetna klauzula 300k €, interesuje me validnost informacije ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 nov 2016, 22:19

Thetraphak1921 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Ja se ne bih ljutio ni kada bismo Miru pustili džabe, momak je to zaslužio definitivno.
Naravno da bih se ljutio, kako se necu ljutiti? Zeljeznicar je njemu izasao u susret, on je igrama iskazao zahvalnost. Ipak, Zeljeznicar volim vise od Miroslava Stevanovica. Nemjerljivo vise..
Miroslavu, naravno, sve najbolje u zivotu zelim i nastavit cu ga pratiti gdje god da ode i kada god da ode. Toliko sam ga zavolio..
Gledaj jednu stvar, imao si situacije gdje ti igrač neće produžiti ugovor i on ne igra za klub do isteka ugovora.
E takvo nešto ja nikad ne bih uradio Miri upravo zbog njegovog ogromnog profesionalizma, njegove zahvalnosti, njegove borbe i požrtvovanosti i zato sam napisao da se ne bih ljutio kada bismo ga pustili jer, kao što si već naveo, svima nam je postao drag i svi ćemo ga se rado prisjetiti i pratit ćemo njegove nastupe u u inostranstvu.
Ali, vjerujem da ni on nama ne bi priredio nešto slično i nadam se da ćemo naći kompromis za obje strane.

Svi smo mi svjesni da je Miri ovo oživljavanje karijere i samo usputna stanica u njegovom drugom pokušaju da se izbori za dobar inostrani angažman i ja se nadam da će to uspjeti.
Kvalitet i trud uvijek isplivaju.

Ps Zapamtit ćemo ovo i kad je igrač ovakvog kalibra kročio na naše terene.
I da, hvala upravo na njegovom potpisu. :opaopa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2016, 22:26

Koliko je Miroslav mogao zaraditi u karijeri? Moze taj podatak biti vazan u pregovorima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2016, 22:31

Ono što je Stevanović uspio za ovako kratak period nikome poslije rata nije pošlo za rukom. Šta kažu? Loš teren, nikakvi uslovi za igru? Pa kako ovom momku odgovara svaki teren u Premijer ligi. Odgovara mu zato jer je profesionalac i treba mu alibi, a igrao je na evropskim stadionima.

Siguran sam da ga Grbavica nikad neće zaboraviti, šta god da se desi u narednih pola godine. Pratim ga godinama i uvijek ću, samo se nadam da će ova naša priča potrajati bar još malo duže.
plavousrcu je napisao/la:Koliko je Miroslav mogao zaraditi u karijeri? Moze taj podatak biti vazan u pregovorima.
Koliko je mogao? Godinu i pol na platnom spisku Sevilje, plus lova za prijevremeni raskid ugovora (imao je još 3,5 godine), tako da njemu novac nije problem.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2016, 22:37

To je to. Ovdje teren nije toliki problem vec je problem sto igraci nece. Da je vecina kao Miroslav tj. da svaki klub ima bar 5 takvih igraca nasa liga bi bila najbolja na Balkanu. Medjutim,njima je vaznije da idu od Argelinija do Mahale ili da treniraju 1 sata i to im je to. Pristup igraca je jadan zato nam je i jadna liga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 09:26

Dobro jutro momci, posebno Zeljovcima mojim, kad nam je iduca tekma?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 08 nov 2016, 09:39

Zna li neko kakva je situacija sa Štilićem? Ima li on ikakve šanse da dodje kod nas? Ja nisam siguran ali mislim da je on i dalje slobodan igrač.
"Truth begins in lies."

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 09:40

fibonacci je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa Štilićem? Ima li on ikakve šanse da dodje kod nas? Ja nisam siguran ali mislim da je on i dalje slobodan igrač.
Skup, nema se para za njeg.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2016, 09:43

LjoZee je napisao/la:To je to. Ovdje teren nije toliki problem vec je problem sto igraci nece. Da je vecina kao Miroslav tj. da svaki klub ima bar 5 takvih igraca nasa liga bi bila najbolja na Balkanu. Medjutim,njima je vaznije da idu od Argelinija do Mahale ili da treniraju 1 sata i to im je to. Pristup igraca je jadan zato nam je i jadna liga.
Da su babi muda. Miroslava ubodes jednom u 10 godina. Osim slabe kvalitete ima i do mentaliteta, ali su i slabi tereni uticu na kvalitet.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.