pa kralju cini mi se da se ti jedini razumijes u tenis..svaku rijec koju si napisao ti je apsolutno na mjestubodi123 je napisao/la:Top 60 je realnost i tu ga treba ocekivati u nastavku karijere konstantno, top 25 je vec pretjerivanje, nije Damir kalibar za tih pozicija, ne znam kad cete to skontati
@delko-borna coric je 3 puta bolji igrac od damira a i mladji je..i sam si to napisao i da ne moze uci u top 30 a bolji je pa kako ce onda onaj dilber uci da mi je znat mkt..
@remA1-momak moram ti reci ti o tenisu blage veze nemas i moj ti je najiskreniji savjet da ne pises nista vise jer se iz recenice u recenicu sve vise i vise brukas...
da sam te poceo ispravljati na svaku tvoju recenicu nakacio bih svojih 10 al nisam pa te samo savjetujem nemoj vise jer se ne razumijes...HVALA UNAPRIJED
remA1 je napisao/la:Pa logično da će početi igrati bolje, neće valjda igrati lošijeČuj Borna za klasu jači teniser, ne bih rekao baš..
![]()
Ali živi bili pa vidjeli. Ko je to još u prvoj ozbiljnoj "ATP sezoni" skidao skalp Berdychu, Nadalu, Tomicu? Zatim dobijao duplo bolje rangirane poput Mayera, Veselyog, Haasea, Almagra...Istomina i Kudlu na travi. "Mučio" jednog Thiema koji je u to vrijeme bio među top 3 tenisera sa najboljom formom na touru, Goffina, Chardya, Raonica, Kohlschreibera, Sousu, Karlovića, Fogninija, Dimitrova... odnosno, skoro svaki ATP poraz je izgubio nakon što ga je protivnik dobio na "mišiće".
Realno, svaki "smiješan" poraz doživio je na Challengerima, i to od igrača koji su lošije rangirani. A to se desilo zbog neigranja na toj razini!Treba sagledati neke stvari sa one vedrije, pozitivnije strane!