FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 08 nov 2016, 14:32

Mokes je napisao/la:Radi li klub subotom ?
Ne rade ni radnim danima kako treba sve im ****. Ako mislis na fan shop oni rade ali klub ne.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 nov 2016, 14:37

Kenco je kriv za sve. Pitajte zipa ako meni ne vjerujete.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 08 nov 2016, 14:48

MortemHz je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Radi li klub subotom ?
Ne rade ni radnim danima kako treba sve im ****. Ako mislis na fan shop oni rade ali klub ne.
Ma hocu clansku da produzim, pa me zanima.
Hvala :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 08 nov 2016, 15:20

FrancescoTotti je napisao/la:Kenco je kriv za sve. Pitajte zipa ako meni ne vjerujete.
Ma ja, nema pametnija posla nego da prati albansku ligu i trazi njihove igrace.
SARAJEVO

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 nov 2016, 15:32

Općina Centar i NSBiH predstavili projekat modernizacije stadiona "Asim Ferhatović Hase"
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 nov 2016, 15:33

fico je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Kenco je kriv za sve. Pitajte zipa ako meni ne vjerujete.
Ma ja, nema pametnija posla nego da prati albansku ligu i trazi njihove igrace.
Upravo.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 08 nov 2016, 15:45

Okrece se na KenCu a krivi su ovi uhljupi. ;)
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 nov 2016, 16:06

ledesma je napisao/la:Općina Centar i NSBiH predstavili projekat modernizacije stadiona "Asim Ferhatović Hase"
A gdje je investitor u citavoj prici, mozemo ja i ti do sutra predstavljati projekte ali nema love :lolno:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 nov 2016, 16:09

bordobijeli je napisao/la:Ja u ovom pismu BP ne procita nista novog samo potvrda onog sto smo i znali. Da ljudi koji su vodili sportski dio i transfer politiku nemaju pojma o tom poslu. Najveci minus uprave je sto su znali da Tan nema neki pretjerani ambicija s FKS a nasa uprava pricala o grupama lige prvaka ,novom stadioni , dominaciji .to su navijaci uzeli.kao gotovu stvar pisanje po sirotinji. Misljenja sam sto se tice Tana Kusturica i Dino su mogli ostati al nisu izdrzali pritisak mahale , vidjecemo na sta ce ovo izaci .
Kako onda brate objasnjavas da je Tan ispunio sve sto su mu "ovi" predlozili.Da nije imao ambicija cisto sumnjam da bi im dao tolike pare u ruke.
A Dino i Edis nisu otisli zbog mahale,jer da je to u pitanju,oni bi letili jos pocetkom godine.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 nov 2016, 16:12

Ado76 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ja u ovom pismu BP ne procita nista novog samo potvrda onog sto smo i znali. Da ljudi koji su vodili sportski dio i transfer politiku nemaju pojma o tom poslu. Najveci minus uprave je sto su znali da Tan nema neki pretjerani ambicija s FKS a nasa uprava pricala o grupama lige prvaka ,novom stadioni , dominaciji .to su navijaci uzeli.kao gotovu stvar pisanje po sirotinji. Misljenja sam sto se tice Tana Kusturica i Dino su mogli ostati al nisu izdrzali pritisak mahale , vidjecemo na sta ce ovo izaci .
Kako onda brate objasnjavas da je Tan ispunio sve sto su mu "ovi" predlozili.Da nije imao ambicija cisto sumnjam da bi im dao tolike pare u ruke.
A Dino i Edis nisu otisli zbog mahale,jer da je to u pitanju,oni bi letili jos pocetkom godine.
Lupa ovaj druze konstantno. Dzaba se trudis da mu objasnis! ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 nov 2016, 16:14

Sarajlijica1946 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Općina Centar i NSBiH predstavili projekat modernizacije stadiona "Asim Ferhatović Hase"
A gdje je investitor u citavoj prici, mozemo ja i ti do sutra predstavljati projekte ali nema love :lolno:
kompletan stadion se da napravit za 30 miliona (u NORMALNOJ drzavi sa NORMALNIM ljudima). Rekonstrukcija koseva se da uradit za dosta manje novca sigurno. Neko je napisao da opstini ostane 20-ak miliona u budzetu na kraju godine, tako da samo opstina to moze isfinancirat (teoretski, sad koliko oni imaju volje i interesa druga stvar). Ono sto vidim je da je opstina ponovo i pokrenula ovu pricu, ali ne o tome kako ce oni sve financirat vec traze vise partija da ucestvuju u projektu. (pri tome ne mislim na 'bayern' vec na ajnadzicevog pajdu baketa).

Izvodivo je ali sumnjam da ce se desit, u zemlji cuda poput bosne sve ima neku politicku pozadinu. tako da ima i ovo sigurno.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 nov 2016, 16:19

Opština nema interes da ulaže u Koševo, da ima do sad bi ga malo pomalo sredili. Sjetite se samo koliko smo čekali da se stolice promjene na zapadu. Investitora nema isto kao i na Grbavici i teško da će ih biti. Ja bi bio zadovoljan kad bi kupili semafor da valja, a sve ostalo je u domenu naučne fantastike. Načelnik može pričat bajke i predstavljat projekte, al od toga je slaba korist.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 nov 2016, 16:19

joker90 je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Kako onda brate objasnjavas da je Tan ispunio sve sto su mu "ovi" predlozili.Da nije imao ambicija cisto sumnjpozzz p bi im dao tolike pare u ruke.
Lupa ovaj druze konstantno. Dzaba se trudis da mu objasnis! ;)
Volio bi da lupam a da ste vi upravu , da Tan ulozi lovu postavi prave ljude na pravo mjesto i da osvajamo duple krune i igramo grupnu fazu . pred nama je vidjecemo sta ce biti . pozzz pitari moji ne zelim se prepirati iznosim svoj stsv i misljenje .

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 nov 2016, 16:37

Popisam im se na prezentaciju projekta stadiona gdje su doveli Osima,a nikoga od igraca koji su simboli tog stadiona i koji su odigrali stotine utakmica na Kosevu.Dabogda ga ovi gov.nari nikada i ne ofarbali,a kamoli sta drugo
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 nov 2016, 16:39

Dok sam ziv ne ocekujem da cu vidjeti to natkriveno i renovirano Kosevo, ali nek se raja nada.. O nasem vlastitom stadionu ni u snovima vise ne razmisljam. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 nov 2016, 17:01

Vidim priča se o obeštećenjima. Pa najgluplje obeštećenje je bilo za tupog Oštrakovića pa koliko god ono iznosilo.

Vidim BP se oglasili pa evo neka mi odgovore na 2 pitanja.

Gdje je prošlogodišnji budžet i gdje se sve potrošilo 6,6 milina km :?: . Sjedili su u najvišim strukturama upoznati su sa rashodima i gdje su se potrošile pare. Pričaju šuplju priču koju skoro sva raja zna, a o parama ništa. Vidim BP napokon priznaše da više nemaju skoro nikakve komunikacije sa preostalim BP u klubu znači rasuli se svako na svoju stranu, pali k..cu za uši. Kao sada priča BP koji su napustili klub vratit ćemo se ako svi koji su ostali odstupe. Vratit će te se, al u k..cu nije vam ovo birtija da se vraćate u nju kada vam prahne vopi. Kusturica se javno suprostavio Tanu i odmah ga otjeraše kao mazgu. Eto nema više ni Kusturice, Dine, BP advokata itd...pa vidjeti ćemo gdje smo.
SRETAN BROJ - 1725

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 08 nov 2016, 18:21

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto cemo imati priliku vidjeti napredak u klubu kako nema onih koji su prozivani. Sada Tanovi ljudi imaju cistu situaciju , nemaju opoziciju u Klubu , niko im se vise ne suprostavlja...pa da vidimo. Za pocetak da vidimo hoce li ispostovati budjet o kojem Kusta prica.Ako bude pojacanja za koje mozemo predpostaviti da ne igraju za male pare , znaci..ispostovali su.
Pitanje za BP ....kako to vi sad junferice a sjedili u Klubu (vasa 4 clana) ali pojma nemate ni o cemu , a u stvari vi ste upravljali klubom , imali malo samokritike , malo nekog pokajanja itd .
ptanje 2...kako to vas clan delic odskace od vas i govori suprotno a evo i dokaz

Za razliku od ostalih Delić tvrdi kako je postojao stvarni uticaj Bordo prijatelja: “Mora se priznati da je većina rukovodećeg kadra došla iz BP-a. Htjeli mi to priznati ili ne, ali percepcija je bila da mi vladamo. Sadašnji uticaj ne postoji.”

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 nov 2016, 18:27

Cuj nema onih koji su prozvani, a glavni kolovodja jos tu. Sta cemo sa Ihtijarevicima, Hurtama i ostalim koji su tu i koce klub ne znanjem? Nista mi nismo dobili dok Kantardzic ne ode. Samo mi je drago sto onu slinu vise ne moramo gledati u medijima.

P.S. Pa znas li ti haveru citati? Covjek je izjavio da je vecina dosla iz BP, sto je i tacno, samo sto pocese raditi na svoju ruku i povukose svoje clanarine u BP. Ja sam najvise kivan na ove (advokati) sto su jos pocetkom 2015 dali ostavku zato sto su vidjeli gdje sve ide, al sutili. Pa jarane isto kao da su i ucestvovali. Zato im vise nikad ne treba dozvoliti blizu kluba.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 08 nov 2016, 18:31

Mislim da bi u ovom trenutku i neki od clanova BP sebe vidjeli na funkcijama svojih prethodnika da se malo dignu i direktno upravljaju, naravno ukoliko bi dobili priliku sto se nadam se nece desiti. Bosnjo cim se domogne funkcije nije ista osoba, cast izuzetcima. Konstantvno pljuvanje KenChoa nije urodilo plodom kako su to ocekivali.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 08 nov 2016, 18:43

pasica je napisao/la:Cuj nema onih koji su prozvani, a glavni kolovodja jos tu. Sta cemo sa Ihtijarevicima, Hurtama i ostalim koji su tu i koce klub ne znanjem? Nista mi nismo dobili dok Kantardzic ne ode. Samo mi je drago sto onu slinu vise ne moramo gledati u medijima.

P.S. Pa znas li ti haveru citati? Covjek je izjavio da je vecina dosla iz BP, sto je i tacno, samo sto pocese raditi na svoju ruku i povukose svoje clanarine u BP. Ja sam najvise kivan na ove (advokati) sto su jos pocetkom 2015 dali ostavku zato sto su vidjeli gdje sve ide, al sutili. Pa jarane isto kao da su i ucestvovali. Zato im vise nikad ne treba dozvoliti blizu kluba.

Ne kontam te ko koci klub...neki Hurtic koji nije tu vec 3 mjeseca. :lol: Drugo , postavio sam ovaj Delicev dio samo zato sto im on sam kaze da lazu tj da nisu u pravu tj da su bili duboko involvirani u klupsku politiku pa i u donosenje odluka. Oni to u citavom textu donekle negiraju i ponasaju se ko junferice . A o tim advokatima je posebna prica. Cuce se i to uskoro. O Elviru , ne kontam sta i kako..lika ne znam niti me interesuje. Ako Tan hoce on ce ga i pedalirati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.