FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

z1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 16:02

mohikanac123 je napisao/la:Bravo za upravu. Nikad gluplja i bahatija

Amar Osim gospodar familije !
I mene je razrocarala sto se tice Jahica. Ne valja ovo ni sekunde iskreno.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 16:03

Ma razocarali su me totalno. Pojma oni nemaju sta rade. 50 igraca 4 trenera. Koji je cilj, sta??

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 16:08

mohikanac123 je napisao/la:Ma razocarali su me totalno. Pojma oni nemaju sta rade. 50 igraca 4 trenera. Koji je cilj, sta??

Slazem se. Vise se ne mjesaju u sportski segment al mi se ne svidja ovaj odnos prema igracima, pogotovo bivsim.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2016, 16:08

Sam je on napisao da je imao problem sa Slavkom. Ovdje smo neki dan pisali da je samovoljno napustio trening u cetvrtak. Ako su te stvari istinite onda je odluka Uprave jasna. Imaju pravila ako ih krsis moras bit spreman pretrpiti posljednice. Sam je rekao da im uprava daje dobre uslove,a ublehe to ne koriste. Bog zna sta se desava u timu cim se oni na terenu ponasaju kao da se vidjeli nisu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mohikanac123
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 16:19

Ovdje se ne radi samo o Jahi. Puno se sranja nakupilo da ovo nicemu vise ne vodi. Ovo nije privatni klub Senada Misimovica, kad to bude onda nek radi sta hoce, ima svoju firmu pa da je imao ovako glupe poteze zatvorio bi je

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 16:21

Ja nesto mislim da i nije posebno jak razlog bio za suspenziju, mislim da se tjeraju igraci sa velikim platama. Sam Slavko je rekao da su plate ogromne kad se poredi njihova igra i zalaganje na terenu. Kako god klub je dozvolio kad se nakon njihove odluke igrac suspenduje da se sam igrac javi preko fejsbuka navijacima a to znaci da ne valja i da tu nesto smrdi. Cim ti igracu jasno dadnes do znanja da to i to je razlog da to i to nije valjalo on nece rijeci napisat na fejsbuku. Cudno mi je ovo sve al jedan minus za upravu.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2016, 16:32

I meni se sve cudno. Ako ne budu rezultati kako treba do polusezone mogu komotno ici svi iz Uprave. Od mene imaju dosta minusa. Prvo sto su dozvolili da Kosoric bude kapiten. Ocigledno da ga stiti neko. Nek se gone i on i taj neko sto dalje od naseg kluba. Drugi minus su ovakva ponasanja i sramocenje kluba. Dosta smo mi u zadnje 2 ili godinu i po izblatili ugled Zeljeznicara. Opet ponavljam ako zijanimo do kraja 2 tekme ili sve nek idu svi. Valjda cemo uspjeti izboriti ostanak sa nasom djecom ako bude potrebno u nastavku sezone.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 16:34

Neka uprave do kraja godine, imaju svoje planove, obecali su istocnu tribinu i ima da je stvore! Sto se tice rezultata ako tu ne zadovolje do kraja sezone idu svakako i tu nema diskusije. Cekam da se klub oglasi oko Jahica jer Jahic se zali, tu su 2 strane price. Ako je uprava upravu tj imaju valjane dokaze da je s razlogom suspendovan onda jbg Jaha ili ce uprava dobit debeo minus od mene.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2016, 16:43

Vjeruj mi da mi se sve vise gadi. Novinari koji se predstavljaju kao navijaci Zelje pisu nekakve tekstove o prekrizenim fudbalerima i o nekim koji mogu biti prekrizeni do kraja godine. Sad zamisli kako su se osjecali Nikolic i Ugljesa kad su citali da mogu biti prekrizeni. Sve to utjece na psihu fudbalera. U teskom smo momentu i ne trebaju nam nikakvi dodatni problemi. Onda Uprava ovako postupa,a i igraci. Jedni pisu o pisu o postenju noc pred utakmicu drugi kako su imali problem sa trenerom,a to valjda nije krsenje discipline dok na sve to Uprava vuce na svoju stranu. Nek nam je Bog na pomoci. Vise ubleha na jednom mjestu tesko da cemo ikad vise imati.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 16:49

@LjoZee ja cekam da se oglase iz kluba povodom ove suspenzije, ne smije se dozvolit da se igrac zali na odluku trenera ako je zasluzio!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 16:53

Sanel nije mogao naci klub jer je u godinama ozbiljnim i bio je ozbiljno povrijedjen,u tom momentu mu je Zeljo ostao jedina opcija,poslao ke mail i postavio svoje uslove,trazio je 10 000 eura,sto mu klub nije dao,poslije je uzeo sta bilo iako je i to mnogo za nase uslove.

Samel je dobar covjek,znam ga dugo godina ,otisao je u Grcku da nadje angazman ,on bi otisao bilo gdje da zaradi vise,malo je cudan oko novca mogu vam reci i iako ga poznajem i mogu reci da mi je prijatelj meni je Zeljo na prvom mjestu i neka je suspendovan,ne treba niko da se igra sa klubom koji ti je dao ruku spasa.

Uz Slavka sam 100%
Ako je ovo istina onda uredu ali ja opet cekam da se iz kluba oglase ne zbog mene nego zbog drugih navijaca koji nemaju pristup forumu ili ovakvim informacijama.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2016, 16:58

Ako je igrac suspendovan dobija li platu?

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 17:00

plavousrcu je napisao/la:Ako je igrac suspendovan dobija li platu?
Dobija sigurno sad dal istu to ne znam, ne znam kakve ugovore su igraci potpisivali.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 17:02

Sto ne bi dobijao platu. Mozda manju ako mu u ugovoru stoji o povredi discipline itd.. Ovo bi bilo najpametnije sve nabit nogom. Od vrha do dna.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 17:05

mohikanac123 je napisao/la:Sto ne bi dobijao platu. Mozda manju ako mu u ugovoru stoji o povredi discipline itd.. Ovo bi bilo najpametnije sve nabit nogom. Od vrha do dna.

Nemamo nista od tog. Nek zavrse istocnu tribinu jer su je obecali i ako zadovolje sa rezultatima do kraja ove sezone sto se mene tice mogu ostat. Rezultati ce im biti presudni ako minimalno ne izborimo evropu.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 17:06

Ovo je najbolja uprava :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 17:07

amazon je napisao/la:Ovo je najbolja uprava :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Slazem se, najbolja od svih koji su do sad bili.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 17:10

Ma vidi iskreno da ti kazem puno sam ja ocekivao od ove uprave. Pokazalo se suprotno. I kad se sve sabere u pet deka su ko i sve ostale uprave. I koji ce nam qrac istok kad nas je sve manje na stadionu, koliko nas je na utakmicama svi mozemo na sjever stati

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 nov 2016, 17:10

z1921 je napisao/la:
mohikanac123 je napisao/la:Sto ne bi dobijao platu. Mozda manju ako mu u ugovoru stoji o povredi discipline itd.. Ovo bi bilo najpametnije sve nabit nogom. Od vrha do dna.

Nemamo nista od tog. Nek zavrse istocnu tribinu jer su je obecali i ako zadovolje sa rezultatima do kraja ove sezone sto se mene tice mogu ostat. Rezultati ce im biti presudni ako minimalno ne izborimo evropu.
Evropu cemo izboriti. Vidis jada sto se bori za Evropu.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 17:29

Necu da trollam, nije to interesantno sad kad sve znas ko je i sta je, nadam se da ce moderacija sprijecit troll postove davajuci nam nadu da mozemo razvit neku diskusiju ovdje.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.