FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Conscious
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Conscious » 08 nov 2016, 19:01

Ode i predsjednik.
Nije se on Tanu suprotstavio zbog poslovnih odluka, nego da svoj obraz sapere pred navijačima.
Nadam se da će biti postavljen neko bolji, da nam ne bude ''s konja na magarca'' kao sa direktoricom.

Nama na toj poziciji, kao ni na mjestu direktora, ne treba nikakva legenda Kluba, nego sposobni poslovni ljudi.

BP su u ovom obraćanju puno rekli, a i imaju bolje informacije nego svi mi. Kao što sam i pretpostavio, nijedan njihov prijedlog od strane Tana nije odbijen, to što su prijedlozi bili loši je njihova odgovornost.
Ja i dalje ne mislim da su oni krali i rastaljivali se, po meni je u jednom trenu Klub prerastao njih i oni se nisu znali izboriti sa očekivanjima i resursima, pa su se poprilično pogubili.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 nov 2016, 19:06

Hurtic vise nije u klubu? Kakav si ti insajder? (stavio bih i ja smajli, al nije smijesno ovo je tuga). Pa cirkus prave od akademije, al jok, tebi do smajlija. A sta ce se cuti o tim advokatima ziv bio? Na stranu sto su ckepi ispali, al su pored Tana jedino oni zasluzni sto FKS ima ista uknjizeno (zgradu kluba). BP-u ne treba vise nikad dozvoliti blizu kluba, samo zbog nedostatka muda.

A to sto ne kontas nista o Elviru, normala, samo se vi pravite budale, isto kao i za ove sto odose. Najlakse se ogradjivati Tanom, ono kao ako hoce nogirati ce, Tan dok skonta ko je ko nama evo druga sezona prodje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 08 nov 2016, 19:08

pasica je napisao/la:Hurtic vise nije u klubu? Kakav si ti insajder? (stavio bih i ja smajli, al nije smijesno ovo je tuga). Pa cirkus prave od akademije, al jok, tebi do smajlija. A sta ce se cuti o tim advokatima ziv bio? Na stranu sto su ckepi ispali, al su pored Tana jedino oni zasluzni sto FKS ima ista uknjizeno (zgradu kluba). BP-u ne treba vise nikad dozvoliti blizu kluba, samo zbog nedostatka muda.

A to sto ne kontas nista o Elviru, normala, samo se vi pravite budale, isto kao i za ove sto odose. Najlakse se ogradjivati Tanom, ono kao ako hoce nogirati ce, Tan dok skonta ko je ko nama evo druga sezona prodje.

tan dalabu jel

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 08 nov 2016, 19:12

za tvoju info HURTIC UOPSTE NIJE U KLUBU , akademiju vodi (sef akademije) SANJIN ALAGIC..
za tvoju info zgrada kluba nije uknjizena na fks i postoje problemi oko toga , ko ti je reko da jest...dobro te slago

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 nov 2016, 19:18

Nije dalabu, samo je usao u sve ovo na povjerenje, a sad da se zajebaje realno mala investicija, zato se sve i odvija sporo. Nisam rekao da je sef, al provjeri ti jos jednom gdje je Hurta.
Zgrada je jos u procesu, koji ce se okoncati u nasu korist. Provjeri ko vodi taj proces ispred kluba jos uvijek, i za koliko para.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2016, 20:45

Ljudi, shjvatite da je tan 2355 puta pametniji od dine elvira i kuste kad se sastave njih trojica .... tacno toliko
Oni su mislili da mogu kako hoce i raditi sta hoce. Imali su "firmu" sa neogranicenim budzetom gdje je bilo dovoljno da uzimaju titule i igraju evropu... oni to nisu znali jer umjesto da od 10 miliona ukradu 2 miliona, oni su od 2 miliona krali 1.5 miliona
E pa nece moci, pa kada je tan stavio svog vovjeka cisto da provjeri gdje i koliko novca se trosi, poceli su da preko meandzera namiruju novac koji su lagano uzimali ranije... sada su to morali raditi sa mafijasima i meadnzerima pa onda je to malo tezi put... manje para... losi rezultati jer nea kvaliteta kao ranije...
Sta se tada desava?? Dini je noga bila, on sam otisao kada je to shvatio, Kusti se spremala noga a on pokusao da se rijesi tana tako da je pokusao da nagovori nekoga da kupi klub od tana... sto ovaj nije lud da uradi... zna on dobro da kada dodju normalni ljudi ima finu investiciju u buducnosti... to se vidjelo na pocetku ove price kada smo igrali ekstra, zaradjivali, omladinci u italiji rasturali, kao i u ceskoj....

Tan itekako daje, gura, pokusava ali je "zavrnuo" pipu ovima da bi NORMALNIMA mogao dati novac u ruke da urade kako treba posao ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 08 nov 2016, 20:51

slika

Morao sam...

:bih: :bih: :bih: :bih:
JTZ

Gazi selju malenog.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 nov 2016, 20:56

Makedonsko devojče.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 08 nov 2016, 20:57

Evo nama Joey Bartona.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2016, 20:58

Pantelija je napisao/la:Ljudi, shjvatite da je tan 2355 puta pametniji od dine elvira i kuste kad se sastave njih trojica .... tacno toliko
Oni su mislili da mogu kako hoce i raditi sta hoce. Imali su "firmu" sa neogranicenim budzetom gdje je bilo dovoljno da uzimaju titule i igraju evropu... oni to nisu znali jer umjesto da od 10 miliona ukradu 2 miliona, oni su od 2 miliona krali 1.5 miliona
E pa nece moci, pa kada je tan stavio svog vovjeka cisto da provjeri gdje i koliko novca se trosi, poceli su da preko meandzera namiruju novac koji su lagano uzimali ranije... sada su to morali raditi sa mafijasima i meadnzerima pa onda je to malo tezi put... manje para... losi rezultati jer nea kvaliteta kao ranije...
Sta se tada desava?? Dini je noga bila, on sam otisao kada je to shvatio, Kusti se spremala noga a on pokusao da se rijesi tana tako da je pokusao da nagovori nekoga da kupi klub od tana... sto ovaj nije lud da uradi... zna on dobro da kada dodju normalni ljudi ima finu investiciju u buducnosti... to se vidjelo na pocetku ove price kada smo igrali ekstra, zaradjivali, omladinci u italiji rasturali, kao i u ceskoj....

Tan itekako daje, gura, pokusava ali je "zavrnuo" pipu ovima da bi NORMALNIMA mogao dati novac u ruke da urade kako treba posao ....
I ovaj im to halalio onako, ili sta? Doveo svog covjeka, ovaj ustanovio da su ukrali, Tan rekao halal bilo samo hajde odavde?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Viking2502
Kontakt:

Post Postao/la Viking2502 » 08 nov 2016, 21:02

Pantelija je napisao/la:Ljudi, shjvatite da je tan 2355 puta pametniji od dine elvira i kuste kad se sastave njih trojica .... tacno toliko

To bi bilo super ako je tako. Lično bih jako volio da taj projekat uspije, da u FKS dođu pravi stručni ljudi i da klub u ne tako dalekoj budućnosti dogura do toga da će grupno igranje LE ili CL biti sasvim normalno. Uz stručne ljude i kapital to je ostvarivo.

Nego, jedno pitanje vezano uz Tana ako ko zna - kolike on ovlasti ima u smislu davanja otkaza? Može li npr doći i sve raspustiti ako mu je ćeif? Ili su ovi iz uprave ipak nekakvom tačkom ugovora zaštitili svoje guzice? Ko uopće odlučuje o tome ko će sjedati u upravi ako ne Tan? Zna li neko detalje, baš me zanima? I jeli moguće vidjeti čitav ugovor? Koliko su transparentni prema vlastitim navijačima po pitanju pristupa ugovoru? Znam, previše pitanja u tako malom postu, unaprijed isprike. :D

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 nov 2016, 21:17

Ukratko, da, Tan moze sve raspustiti. Nije niko zasticen. Klub je "prodavao" glasove ili ti upravljacka prava. Tan kupio preko 90% glasova, sto znaci njegova se pika.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 08 nov 2016, 21:39

Jel nam se to Krste vraca???

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 08 nov 2016, 21:42

jurisicduska je napisao/la:Makedonsko devojče.
Je l' to k'o Majkl najavljujes pojacanja? :D
SARAJEVO

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 08 nov 2016, 21:42

pantelija,
s obzirom da si samouvjeren i da jako dobro raspolazes informacijama, a ono sto je vazno jeste da raspolazes i iznozis info
od prije dvije ili tri godine, znaci u periodu dok je sve bilo bajno i sjajno, nije tesko zakljuciti da si ti jedan od navijaca
koje je uprava infiltrirala u klub. postavlja se pitanje zasto si sutio sve vrijeme iako si znao sta se desava iza zavjese.
kad kazem sutio ne mislim bukvalno, zasto si u tom periodu pisao hvalospjeve o tim ljudima.
podrzavao si ibrakovica, pa si ga preko noci poceo pljuvati, edisa isto tako, za dinu si pisao da je vise uradio od pokojnog svete v.
sta se to promijenilo, nisi se uspio ugraditi u talove koje neprestano spominjes ili... ne znam, reci nam ti.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 nov 2016, 21:46

fico je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Makedonsko devojče.
Je l' to k'o Majkl najavljujes pojacanja? :D
Ko simba. Hahahaha

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 nov 2016, 22:26

Moze li neko od medija ,navijaca, doci do direktorice ili Kencoa da ih upita kojim putem ide FKS , hoce li biti ulaganja (pojacanja) ,sta je s kampom . mislim da mi navijaci Sarajeva zasluzujemo bar da znamo ove neke osnovne informacije .

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 nov 2016, 22:29

Biće pojačanja.

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 08 nov 2016, 22:39

jurisicduska je napisao/la:Biće pojačanja.
Bice prinova koje ce morati dokazati da su pojacanja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 nov 2016, 22:51

Raja pred nama je ocigledno jedan turbulentan period! Vidimo da svi prebacuju krivicu na nekog drugog, pojavit ce se razne informacije u narednom periodu. Svako ce pricati razlicitu pricu, vi svi razmisljajte svojim glavama i cuvajte se ovih nickova koji imaju 10 postova, pojave se samo u ovakvim vremenima i donose razne informacije, a o tekmama ne napisu ni rijec kad se igra. ;) Nabijem ja takve na qrac!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lokomotifa, SineTalexy i 52 gosta.