FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 08 nov 2016, 20:14

mohikanac123 je napisao/la:Na cemu svaka cast
Najbolja je u najglupljem trosenju gotovih para jedino u tome je najbolja

Amar Osim gospodar familije !
Nemam namjeru se svadjati ni raspravljati, ti mislis drugacije I to je sasvim oke. Dok ja mislim da uprava radi pravi poso s malo greska. Ko radi taj grijesi.

Amar Amar Osim Osim!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 nov 2016, 20:14

slika

Mico u pozadini. :)
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 20:27

MocMahale444 je napisao/la:

Nemam namjeru se svadjati ni raspravljati, ti mislis drugacije I to je sasvim oke. Dok ja mislim da uprava radi pravi poso s malo greska. Ko radi taj grijesi.

Amar Amar Osim Osim!
Posteno. Mozda ja ne vidim dobro.
Ali znali su biti transparentni pa nije tesko podvuci crtu koliko smo imali para kad su ovi dosli, a koliko imamo sad, na sta su ulozene i sta je Zeljo dobio.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 nov 2016, 20:31

mohikanac123 je napisao/la:

Amar Amar Osim Osim!
Ali znali su biti transparentni pa nije tesko podvuci crtu koliko smo imali para kad su ovi dosli, a koliko imamo sad, na sta su ulozene i sta je Zeljo dobio.

Molim te lijepo a sta su to druge uprave ucinile? Ko je zaduzio Zelju do milog Boga. Uprave prijašnje zlatne bile.
Tacno je da smo napravili gresku s dovodjenjem nekih igraca, samo ja mislim da ova uprava dovede Ronalda da bi bilo ma sta ce on u godina je vec. Stalno se napada i ponavlja jedno te isto.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 20:49

mohikanac123 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Nemam namjeru se svadjati ni raspravljati, ti mislis drugacije I to je sasvim oke. Dok ja mislim da uprava radi pravi poso s malo greska. Ko radi taj grijesi.

Amar Amar Osim Osim!

Molim te lijepo a sta su to druge uprave ucinile? Ko je zaduzio Zelju do milog Boga. Uprave prijašnje zlatne bile.
Tacno je da smo napravili gresku s dovodjenjem nekih igraca, samo ja mislim da ova uprava dovede Ronalda da bi bilo ma sta ce on u godina je vec. Stalno se napada i ponavlja jedno te isto.
Ma nisu nista uradile. I kad se zaradilo pare su "nestale", ali ovi su isti. I nije nekih igraca nego 20+ igraca

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 20:55

narodniheroj je napisao/la:
amazon je napisao/la:Husić
Lazić
Radinović
Nikolić
Jahić
Bekrić
Hervas
Pozder
Diata
Kokot
Stokić
Bevab
Livaja
Mladenović
Toskas
Šećer
Kramarić
Đermanović
Mailson
Halvadžic

Sto ljudi kazu da su imali 2 milje i budala moze izracunati koje su to pare.
Zlo mi dođe od ovoga, izbriši ovo molim te. Taman se malo smirim a vidi sad ovo :crazy: :crazy:

Vrati se Amare tako ti boga i rastjeraj ove amatere , molim te vrati nam sjaj, vrati nam trofeje, vrati radost u dolinu.
Nazalost ovo je njihov rad. Prije je bilo fula u transfera, al je bar bilo titula. I prije titula se ovako radilo, pa gdje smo zavrsili na kraju, NIGDJE!

Meni smeta sto sve rade sistemski i misle da su ljudi budale. Ide objava i press s Zebom,a pri tome iskoriste priliku da suspenduju nekog ili otjeraju.

Zato ocekuj kad bude objava za istok, da ce otjerati ostalu cetvoricu. To je stoka samo takva.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 08 nov 2016, 21:09

Pa yebo te zivot imal sanse da se oforme one firme sto su nekad objasnjavali, ono firma za upravljanje stadionom i ova koja bi vodila teren. Pa eto onda neka ih u toj građevinskoj neka se nešto zabave kad im je merak al nek ostave sport i teren znalcima. Mislim da bi to bilo dobro riješenje, jer u protivnom ne smijem ni pomisliti možemo zaboraviti ono zbog čega se fudbal igra trofeje i radost.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 21:19

Nemaju oni obraza za to. Misle da im je Zeljo privatna firma. Al nece to dugo biti tako. Doveli su nesposobne igrace i sad ih tjeraju.
A amazon kad je pisao poslije prvih 5 treninga za Husica, Bevaba, Secerovica, Lazica, smijali se ovdje. Kao sta ti znas.

A ja sta sam god napisao tako je na kraju bilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 08 nov 2016, 21:20

amazon je napisao/la:A ja sta sam god napisao tako je na kraju bilo.
slazem se eno miro i lendric sa juniorima treniraju :rol: :rol:

i ti tiktaka mozes dodat na ignor listu :rol: :rol:

itd... :tralala: :tralala:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2016, 21:23

:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 21:28

Nadam se da ce ova uprava sto prije napustiti klub, dok jos ima nade za bilo sta. Inace tonemo kao titanik.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 08 nov 2016, 21:30

amazon je napisao/la:Nadam se da ce ova uprava sto prije napustiti klub, dok jos ima nade za bilo sta. Inace tonemo kao titanik.
pa da uprava igra, vukotic nikako da krene zabijat, a miske nema snage nakon 20 minuta, tek onaj pr prima golove sakom i kapom :mrgreen: :mrgreen:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 nov 2016, 21:31

Nadam se da ce ova uprava ostati i uciniti sve da vrati pehar u dolinu cupova.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 21:33

Dosta igraca zna da ce biti otjerani na polusezoni, pa mislim da fino mogu izgubiti u Vitezu i Mostaru i onda nam liga za ostanak ne gine. Ko se maca lati, od mace ce poginuti!

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 21:34

Ko da zapnu. Mozemo bod uzeti jel :D

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 21:36

mohikanac123 je napisao/la:Ko da zapnu. Mozemo bod uzeti jel :D

Ma sto ce zapinjati? Pa nisu budale kad znaju da ce biti otjerani. Fino im to vrate na terenu, izgube sve do polusezone, a oni svakako idu, i fino ukopaju upravu.

Ko se maca lati, od mace ce poginuti!

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 nov 2016, 21:37

amazon je napisao/la:Dosta igraca zna da ce biti otjerani na polusezoni, pa mislim da fino mogu izgubiti u Vitezu i Mostaru i onda nam liga za ostanak ne gine. Ko se maca lati, od mace ce poginuti!
Crnjak pravi, samo zeli najgore zelji s ciljem da se uprava otjera, placenik pravi ko TikTak. Nigdje ti havera ni na mapi :lol:
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 08 nov 2016, 21:39

Neka Bog pozivi Misketa i ostale da smognu snage i donesu Evropu ove godine na nas stadion...
Sve ispod tog je debelo razočarenje... i razlog za tjeranje... i bice otjerani jer jeb.iga mi smo navijaci koji imaju i snagu a i mehanizme da tjeraju... ne bi bili prvi koji su otjerani od strane navijaca....

A igraci kao igraci... ne uklapaju se u koncepciju trenera... slovencu nisu neki odgovarali poput stane ili bogija, petrovicu neki drugi i ne vidim problem... problem bi bio kad bi on nekog aminovao u januaru, a istog otjerao u junu ili julu...
Ovako on je dosao na ekipu u kojoj nije doveo nijednog igraca, a plus nije odradio ni pripreme sa tim igracima...
Dakle ne vidim problem u tjeranju igraca koji se ne uklapaju u koncept trenera...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 08 nov 2016, 21:41

Peace je napisao/la:Neka Bog pozivi Misketa i ostale da smognu snage i donesu Evropu ove godine na nas stadion...
Sve ispod tog je debelo razočarenje... i razlog za tjeranje... i bice otjerani jer jeb.iga mi smo navijaci koji imaju i snagu a i mehanizme da tjeraju... ne bi bili prvi koji su otjerani od strane navijaca....

A igraci kao igraci... ne uklapaju se u koncepciju trenera... slovencu nisu neki odgovarali poput stane ili bogija, petrovicu neki drugi i ne vidim problem... problem bi bio kad bi on nekog aminovao u januaru, a istog otjerao u junu ili julu...
Ovako on je dosao na ekipu u kojoj nije doveo nijednog igraca, a plus nije odradio ni pripreme sa tim igracima...
Dakle ne vidim problem u tjeranju igraca koji se ne uklapaju u koncept trenera...
Koliko igraca su doveli treneri???
A celavi je kod nas vise od 2 mjeseca dovoljan je to period da se popravi kondicija , a nemamo mi nesto snage. Nadati se da ce biti bolje, ali uprava nista iz gresaka nije naucila. Nek nam je Bog na pomoci

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 nov 2016, 21:50

Ti da cinis drugom zlom a da ti se vrati dobro nikad nije moglo u zivotu. Toliko sranja napravis za godinu dana. Obecas evropskog Zelju, lazes ljude, a onda ih otjeras. Ne kazem da su dobri igraci, ne kazem da su dobro igrali, ne branim ih, ali nisu stoka.
Nek im vrate na terenu istom mjerom, nek izgube sve i onda nek ga puse ovi poltroni misketu u ligi za opstanak.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.